Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΣτΔΕ – καταγγελία του Σωματείου «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ», θόρυβο του ΔΑΑ

Σε συνέχεια και της καταγγελίας του Σωματείου «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ», για τα ζητήματα «υπερβολικής ηχορύπανσης από το θόρυβο των αεροσκαφών του ΔΑΑ, κατά την εξεταστική περίοδο των μαθητών Αρτέμιδος» ο Συμπαραστάτης
του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος επανέρχεται επισημαίνοντας και τα ζητήματα αεροπορικού θορύβου εκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, τα οποία πιστεύουμε θα πρέπει να συνεξετασθούν στο πλαίσιο που είχε ορισθεί με το υπ’ αριθ. 2 ανωτέρω σχετικό, σε συνδυασμό και με τα στοιχεία της μετέπειτα ΕΚΘΕΣΗΣ μας (βλ. υπ’ αριθ. 3 ανωτέρω σχετικό), δεδομένου ότι από 17.6.2016 έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση εκ μέρους του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Περιφ. Ενότητας Ανατ. Αττικής, όπως αναμενόταν.




Ιδιαίτερα όσον αφορά τα ζητήματα παρακολούθησης των διαδικασιών που ακολουθούνται από το ΔΑΑ στα θέματα ελέγχου και αξιολόγησης του αεροπορικού θορύβου, θα θέλαμε να εξετασθεί αρμοδίως η υφιστάμενη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον ισχύει η εγκυρότητα, η αμεροληψία και η διαφάνεια στο σύστημα που εφαρμόζεται για τον θόρυβο, λαμβανομένων υπόψη και των καταγγελιών δημοτών και τοπικών φορέων, με τους οποίους ο έλεγχός σας θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσει (τηλ. 6972872148, 6984139389), προκειμένου να διερευνηθούν τα προσκομιζόμενα στοιχεία και στην περίπτωση βασιμότητάς τους να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, με απευθείας ενημέρωση των ενδιαφερομένων, οι οποίοι θα πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια δικαίου σε ότι αφορά τις εύλογες και δικαιολογημένες αναφορές – διαμαρτυρίες τους προς τις δημοτικές υπηρεσίες για τα θέματα του αεροδρομίου, επί των οποίων όμως ο Δήμος Σ-Α στερείται του τεκμηρίου της ειδικής αρμοδιότητας, γι’ αυτό επιβάλλεται η δική σας δραστηριοποίηση.
Επίσης παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε την απάντησή σας επί των οποιονδήποτε ευρημάτων σας με βάση το υπ’ αριθ. 2 ανωτέρω σχετικό (που βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα) και τα ζητήματα του αεροπορικού θορύβου τα οποία σας θέσαμε δια του παρόντος.

Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο: (πατήστε τον σύνδεσμο για πιο άνετη ανάγνωση)



  • Τo Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας - ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ Επιθεώρηση Νοτίου Ελλάδος * Τμήμα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος


  • Την Περιφέρεια Αττικής - ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Π.Ε. ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ


  • Κοιν.:
    1. Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Δημ. Μάρκου
    2. Σωματείο «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ»

    13 σχόλια:

    1. Ποθουλάκης: Ένας άνθρωποςστην περιοχή που ξέρει τι λέει και τι γίνεται γύρω του. Κι όμως εμείς οι δημότες ούτε καν τον ψηφίζουμε για δημοτικό σύμβουλο, αλλά ψηφίζουμε τους ανίκανους Τυράκη, Μωραϊτη, Ζήση, Πουλάκη, Σερέτη, κλπ, κλπ. Ευτυχώς τουλάχιστον τον εξέλεξαν Συμπαραστάτη του πολίτη και έτσι έχει την ευκαιρία να μας υποστηρίζει στα καυτά θέματα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Κώστας Χαροκόπος15 Ιουνίου 2017 στις 3:40 μ.μ.

      Ένας υποτακτικός λακές του σκατομαρκου είναι και δεν εκλέχτηκε αλλά τον έσπρωξε και τον έβαλε ο ψευτοδημαρχος,σε αυτήν την θεσούλα,όπως προσπάθησε και έχωσε την Ζήση το κτήνος,Π.Δ.Σ.
      Υποψήφιος Δ.Σ. ήτανε επίσημα να τον ψήφιζες,η αξία του όμως είναι 70 κουκιά,να τα μασάς καΙ να τα φτύνεις στα μούτρα του καραγκιόζη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Κακίες με ψευδώνυμο. Ύβρεις που δείχνουν αδυναμία επιχειρημάτων

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Κώστας Χαροκόπος16 Ιουνίου 2017 στις 1:46 μ.μ.

        Το σχόλιο μου είναι επώνυμο και μακάρι να ήτανε απλή μικροψυχια και κακια.
        Ομως η κάλπη απέδειξε αυτό που γράφω και κάθε ημέρα που περνά,ο κ.Ποθουλακης επιβεβαιώνει την ανικανότητα του κ την διαπλοκή του.Φυσικά δεν είναι κάποιο σημαντικό πρόσωπο ούτε κατέχει κάποια σημαντική θέση,ένας απλός γυρολόγος είναι
        Θα μπορούσε να έχει κάνει πάρα πολλά,αντι να γράφει μόνο πολλά ανούσια και μη αποτελεσματικά.Τότε ΝΑΙ θα ήτανε θετικά αξιομνημόνευτος.
        ΥΓ.Όταν λέω κάλπη,εννοώ την κάλπη που τον ανέδειξε ΣτΔ
        Όσο για αυτό το Σωματείο «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ» μια ακόμα κλειστή παρέα αδιάβαστων μεγαλομανών γερόντων.
        Υπάρχει ειδική Πανεπιστημιακή Μελέτη που τεκμηριώνει τα προβλήματα υγείας,που δημιουργεί,η ανεξέλεγκτη λειτουργιά του ΔΑΑ.

        Διαγραφή
      2. Τον γνωριζεισ καλα τον -λάκη-λακε;
        τρεις φορες υποψηφιος Δ.Σ. και δυο φορες υποψηφιος-υποψοφιος δημαρχος
        Τι εισεπραξε;;;;; NADA-MANADA-DADA καθοτι είναι NADA

        Διαγραφή
      3. Τιμόθεος Ανασταδέλης18 Ιουνίου 2017 στις 2:52 μ.μ.

        NADA?ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ? MANADA?
        ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
        Εγώ ξέρω κ τις 5 γλώσσες που τις έχουν
        Το DADA αμφιβάλω να ξέρεις καν τι είναι

        Διαγραφή
    4. ανώνυμε 9:08 είσαι από την ΄'γνωστή' παρέα που βρίζουν με ψευδώνυμα και στηρίζουν τον τον μητσοτίποτα
      τώρα για πες Γιάννη

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Ποιον Γιάννη τον συνεργάτη σου στη διαπλοκή;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Τώρα μάλιστα φίλε κύριε Χαροκόπε μας. Και αφού είσαι λοιπόν αληθινός, γνήσιος και έχεις εντοπίσει τον τοπικό εχθρό (Δηλαδή είσαι όπως λες αντίθετος με τον «Λακέ», «ανίκανο», «διαπλεκόμενο», «γυρολόγο» και «καραγκιόζη» Ποθουλάκη και την κλειστή παρέα αδιάβαστων μεγαλομανών γερόντων της Περιβ. Αρμονίας, όπως για όλους αυτούς υποτίθεται γράφεις «επώνυμα» !! και τυπικά ας το δεχθούμε), για πες μας λοιπόν ΤΙ γίνεται με τους έως τώρα Δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους (Δεν αναφέρω ονόματα, γιατί αυτό θα σήμαινε προσωπική εμπάθεια, άλλωστε μας είναι γνωστοί) που εκλέγονται κατά καιρούς στον τόπο μας, με πολλές δεκάδες εκατοσταριές ψήφους ;
      Με οδηγείς σ’ αυτήν την ερώτηση μιας και είσαι και τοποθετείσαι αξιολογικά, υπέρ εκείνων που παίρνουν τους πολλούς ψήφους. Δείξε μας τα αποτελέσματα στις πόλεις μας με βάση τα δικά σου λοιπόν κριτήρια των ψήφων, από αυτούς δηλαδή που λαμβάνουν τους πολλούς ψήφους και που δεν είδαμε να κακοχαρακτηρίζεις, άρα να υποθέσουμε τους επαινείς;
      Σημειωτέον ότι διαφωνώ με τον Ποθουλάκη σε πολλά θέματα (όπως το ότι θα πρέπει να εξηγήσει περισσότερο τον θεσμό του Συμπαραστάτη, να κινητοποιήσει περισσότερο ομάδες πολιτών κατά των υπηρεσιών του κράτους και του δήμου – εκτός από την αποκάλυψη που κάνει και φυσικά τη σοβαρή δουλειά του κατά του ΚΕΛ- , να ζητήσει στήριξη των δημοτών για να προσφύγει αποτελεσματικότερα για τις υποθέσεις τους στα δικαστήρια), έχω παρακολουθήσει ομιλίες του που τον είχαν καλέσει για το ΚΕΛ και πιστεύω έχει ικανότητες, μην τα μηδενίζουμε όλα.
      Όσο για την Περιβαλλοντική Αρμονία και κάθε άλλο Σύλλογο, δεν νομίζω ότι πρέπει να εναντιωνόμαστε έτσι. Ο κάθε σύλλογος δικαίωμά του να λειτουργεί όπως αποφασίζουν τα μέλη του, δεδομένου ότι δεν έχουν αρμοδιότητες διοίκησης των τοπικών μας υποθέσεων και δεν διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα. Ας μην παίζουμε λοιπόν το παιχνίδι του κράτους (εξουσίας) να σφαζόμαστε μεταξύ μας ανευ λόγου, αποπροσανατολιζόμενοι από τις ευθύνες των πραγματικών υπαιτίων που μας διοικούν.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Για ποιους συλλογους μιλας βρε ανόητο πολιτακι-κοληταρι της διαπλοκης και του συμφεροντος.
        Οι περισσοτεροι σyλλογοι είναι μαϊμου και εκπροσωπονται απο αστοιχειωτα στοιχεια που δεν γνωριζουν τη διαφορα μεταξυ του ‘’λεγετε’’και του ‘’λεγεται’’, του ‘’χορου’’» και του ‘’χωρου’’. Δεν διαβαζεις τις ασυναρτητες ασυναρτησιες τους;
        Εψαξες ποτε το βιογραφικο των περισσιτερων Προεδρων (!) συλλογων;
        Αυτοι (Προεδροι) που εκπροσωπουν επαξια συλλογους είναι μετρημενοι, κυριολεκτικα, στα δακτυλα του ενος χεριου.
        Εάν δεν γνωριζεις άρχισε απο την περιβαλλοντικη αρμονια και προχωρα στους υπολοιπους. Διαφορετικα... ΣΙΩΠΗ!!!

        Διαγραφή
      2. Εγώ συμφωνώ με το χαμηλό επίπεδο (βέβαια από αυτά που γράφεις βλέπω και το δικό σου), όμως οι σύλλογοι δεν διαχειρίζονται δημόσιες υποθέσεις, ούτε δημοτικές, οπότε μην αποφεύγεις να μας πεις για την "ταμπακιέρα", δηλαδή τους Δημαρχαίους όλων των εποχών και τους δημοτικούς συμβούλους επίσης. Ή μήπως δεν ξέρεις τίποτα και ζεις .... αλλού

        Διαγραφή
    7. Κώστας Χαροκόπος18 Ιουνίου 2017 στις 12:32 μ.μ.

      @Ανώνυμος17 Ιουνίου 2017 - 10:09 μ.μ.
      Όλοι οι σύλλογοι,σωματεία κλπ κλπ σε όλο τον κόσμο είναι οι εκλογικοί του εκάστοτε υποψηφίου,που θα τάξει κ θα πληρώσει τα περισοτερα χρήματα.Κατά την διάρκεια της θητείας,αποσπούν διάφορα ποσά σε μετρητά,η σε είδος,παράνομες χάρες κλπ κλπ.
      Σε χωριά σαν το δικό μας ΟΛΑ αυτά φαίνονται αμέσως κ ξέρουμε ποιος,ποια, πότε κ ποσα ,η τι πήρε.Δεν χρειάζεται να γράφω ανεπίσημα,γιατί έχω κάνει επίσημα τις νομικές ενέργειες,αλλά έμαθα ότι είναι κ άλλοι πολλοί οι δημότες,που το έκαναν,έρχεται νομικό τσουναμι που θα πνίξει όλα αυτά τα παραμαγαζα κ τις προεδρινες,προέδρους στελέχη,μέλη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. @ Ανώνυμος18 Ιουνίου 2017 - 10:26 π.μ.
      Το τι βλέπεις,από το γράψιμο κάποιου σχολιαστή,σημαίνει ότι είσαι υπερήλικας,η γραμματική Τζαρτζανου,έχει πεθάνει δεκαετίες,δεν την κατείχε ούτε ο δασκαλάκος Κατραρημαδος,αν κάνεις τον κόπο να πιάσεις ένα βιβλίο σημερινού δημοτικού,δεν νομίζω να καταλάβεις,τι γραφη κ τι ενοη,τόσο απλά κ βίαιη ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της γλώσσας γραφής πλέον.
      Εδώ κάνουμε ΜΟΝΟΝ πολιτικά σχόλια κ είναι αποδεκτή κάθε άποψη,χωρίς δασκαλίστικες διορθώσεις ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ στο πολιτικό ΘΕΜΑ.
      "όμως οι σύλλογοι δεν διαχειρίζονται δημόσιες υποθέσεις, ούτε δημοτικές,"
      ΕΣΥ μάλλον δεν ζεις καθόλου,ούτε εδώ ούτε κάπου άλλου.Επίσημα η παράνομη ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,πήρε χορηγία από τον Δήμαρχο 15.000€.
      Τα αφανή είναι θεωρητικά άγνωστα,αλλά είναι πολλαπλάσια των 15.000€.
      Όλοι όσοι είναι ανακατεμένοι σε συλλόγους,σωματεία,ΜΚΟ,ψάχνουν τρύπα να χωθούν στην καλή αρπαχτή της πολιτικής,γιατί όλα τα έργα των συλλόγων,σωματείων είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
      Όλοι είναι σύλλογοι φαντάσματα.με μελή τους ίδιους ανθρώπους σε 10-15 συλλόγους,η ανύπαρκτα,ακόμα κ πεθαμένους,είναι μόνο σύλλογοι στα χαρτιά κ ακόμα κ αυτά τα χαρτιά είναι παράνομα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Αρχειοθήκη ιστολογίου