Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο Δήμαρχος "Επισκέπτης" και το Αφιέρωμα για την Ημέρα του Περιβάλλοντος

Σας παραθέτουμε το Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που δημοσίευσε ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος.
Αποτελεί "έκπληξη", για να μην το πω "όνειδος" ένα τέτοιο αφιέρωμα από τον συγκεκριμένο Δήμο!



Έναν Δήμο που φιλοξενεί ότι πιο ρυπογόνο υπάρχει στην Ελλάδα, για το περιβάλλον και καταστροφικό για την υγεία των κατοίκων, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Χώρας. Παρόλα αυτά αναφέρεται σε αυτό το αφιέρωμα!!

Έχετε δει εσείς να έχει υλοποιηθεί κάποιο από αυτά τα μέτρα που αναφέρονται σχετικά με την "διασφάλιση και προστασία της υγείας της Τοπικής Κοινωνίας";
Εγώ δεν έχω δει τίποτα από αυτά!!
Κατοικώ στον Δήμο πριν από το Αεροδρόμιο.
Αυτή την στιγμή που γράφω αυτές τις λέξεις περνάει πάνω από το κεφάλι μου ένα αεροπλάνο, πάνω από το σπίτι μου, με εκκωφαντικό θόρυβο που τρίζουν τα τζάμια!!

Ποιος μπορεί να περιγράφει τέτοια μέτρα;
Υπάρχει ΜΟΝΟ ένας:
Ο Δημήτρης Μάρκου που δεν κατοικεί εδώ, που δεν έχει διακόψει ποτέ την συνομιλία του στο τηλέφωνο για να περάσει το αεροπλάνο!!

Ένας άνθρωπος που απλά υπογράφει έγγραφα και μελέτες και απλά "ωφελείται" από αυτές τις υπογραφές!

Ένας άνθρωπος που με απίστευτη ευκολία καταπάτησε υποσχέσεις και αγώνες που είχε οικειοποιηθεί, προεκλογικά,  χωρίς καμία ντροπή!

Ένας άνθρωπος μικρός, χωρίς ανάστημα που απλά "άγεται και φέρεται" από τις επιταγές, τις ανάγκες, τις συμβουλές και τα συμφέροντα της "παρέας" που του χάρισε αυτό το αξίωμα... Της γνωστής "παρέας" που περιλαμβάνει και άτομα της αντιπολίτευσης.

Πως μπορεί ένας Δήμαρχος να εκδώσει αφιέρωμα για την "Ημέρα του Περιβάλλοντος όταν έχει φέρει προς ψήφιση και πήρε πλειοψηφία για την χωροθέτηση ενός ακόμη πιο επιβαρυντικού, για το περιβάλλον, κατασκευάσματος -το Φαραωνικό ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων και μάλιστα σε 2 διαφορετικές τοποθεσίες!!
Για αυτό δεν τόλμησε να αναφερθεί στο "Αφιέρωμά" του!!!

Αυτό το αφιέρωμα δείχνει γλαφυρά πως είναι ένας Δήμος να έχει Δήμαρχο έναν άνθρωπο που δεν κατοικεί στον Δήμο του, έναν Δήμαρχο "Επισκέπτη"!!

Και μια  τελευταία ερώτηση:
Πόσα πληρώσαμε για αυτό το αφιέρωμα; Γιατί μου φαίνεται ότι πρόκειται για έντυπο που διανεμήθηκε... Δεν το βρήκα στην ιστοσελίδα του Δήμου...
Ας με διαφωτίσει κάποιος...

Δείτε το και αυτούσιο στο:  5 ΙΟΥΝΙΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ




    2 σχόλια:

    1. ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝ.ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΑ
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΠΑΡΕΑ? ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΥΦΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Αρχειοθήκη ιστολογίου