Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Το ΚΕΛ είναι το Τέμενος του Δημήτρη Μάρκου

Το θέμα του ΚΕΛ συζητήθηκε, για πολλοστή φορά και για πολλές ώρες, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος την Πέμπτη 20-04-2017, παρόλο που δύο μέρες πιο πριν, το Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδος είχε καταψηφίσει το συγκεκριμένο θέμα ομόφωνα.
Ο Δήμαρχος έφερε πραξικοπηματικά προς ψήφιση ένα θέμα για το οποίο εκκρεμεί ακόμη η δημόσια διαβούλευση του. Βρίσκεται σε τόσο πανικό;




Ήταν το πρώτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση, το οποίο προλόγισε ο ίδιος άνθρωπος που έγινε Δήμαρχος, με τη ρητή υπόσχεση «ΟΧΙ ΚΕΛ, ΟΧΙ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ».

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που δημοσίευσε προεκλογικά φωτογραφίες του έξω από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου μαζί με τους κυρίους Γιαννάτο και Ποθουλάκη ή και μόνος του για να πείσει τους δημότες ότι είναι κάθετα αντίθετος με την δημιουργία του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, με σκοπό να εκλεγεί Δήμαρχος.
Φωτογραφία:
Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, έπεισε τους δημότες να τον ψηφίσουν ενώ οι πράξεις του αποδεικνύουν ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της δημιουργίας ΚΕΛ στο Δήμο μας.

Τώρα, μετά από άπειρες «κολοτούμπες» και «συν αντιλήψεις», όχι μόνο συμφωνεί με την κατασκευή του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, αλλά συμφωνεί με το να κατασκευάσουν ένα έκτρωμα και το υπερασπίζεται με όλες του τις δυνάμεις καθώς και όσα μέσα διαθέτει. Όσο πιο μεγάλο το έγκλημα τόσο πιο πολλά τα καθρεφτάκια και οι χάντρες που θα μας τάζουν ως αντάλλαγμα.

Δυστυχώς έτσι βγήκε και το «λεφτά υπάρχουν» και το «θα τα σκίσω όλα» με τα γνωστά αποτελέσματα.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε καλέσει ακόμη και εκπρόσωπο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος μας περιέγραψε το ΚΕΛ σαν να περιέγραφε βίλα στο Ψυχικό, η το SPA πεντάστερου ξενοδοχείου στη Μύκονο.

Επίσης μας τόνισε ότι η πισίνα του ΚΕΛ θα γεμίζει από νερό που θα προέρχεται από την επεξεργασία των λυμάτων του ΚΕΛ.
Αν είναι έτσι, ας το ρίξουν στο ποτάμι που είναι δίπλα να πάει να καθαρίσει το λιμάνι της Ραφήνας.
Ένα ΚΕΛ που θα λειτουργεί πάντα άψογα γιατί ο Δήμαρχος θα το συντηρεί τέλεια, όπως συντηρεί και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το ΠΑΡΚΟ στο BLANOS -δωρεά του Αεροδρομιου- και το ΚΗΦΗ, το οποίο κατάντησε ένα άχρηστο ακριβό κουφάρι.

Στη συζήτηση για το θέμα δημιουργίας του ΚΕΛ, αν και πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά και επίμαχα θέματα για τον τόπο μας, παρόντες ήταν μόνο 27 Δημοτικοί Σύμβουλοι. Από αυτούς οι 21 ψήφισαν «ΝΑΙ» !!! οι 5 «ΟΧΙ» και ένας «ΠΑΡΩΝ» σε μία συνεδρίαση που έσπασε κάθε ρεκόρ και διήρκεσε ως τις 3:00 τα ξημερώματα.

Ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν «ΝΑΙ» είναι ο κος Γιαννάτος, ο άνθρωπος που έκανε μεγάλο αγώνα υπέρ της σύνδεσης με την Ψυτάλλεια!!

Η κα Μωραΐτη (Αντιδήμαρχος πλέον) και ο κος Λάμπρου (Αντιδήμαρχος πρώην), οι οποίο προέρχονται από την παράταξη του κυρίου Γ. ΚΑΣΙΜΗ και μέχρι πρότινος ήταν ενεργοί μαχητές κατά της δημιουργίας του ΚΕΛ.

Όλοι αυτοί μπορούν και εκλέγονται, τάζοντας άλλα, και μόλις εκλεχτούν να πράττουν τα αντίθετα, γιατί στόχος τους είναι μόνον  η συλλογή των ψήφων των δημοτών με οποιοδήποτε τρόπο και τίμημα, αφού δεν έχουν σκοπό να τηρήσουν τα όσα υπόσχονται,αλλά μόνον να ανέβουν στην καρέκλα που θα τους φέρει λεφτά. Επίσης όλοι αυτοί ανέλαβαν θέσεις ευθύνης στην παρούσα Δημοτική Αρχή, για επιβράβευση.

Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και μικρή μνήμη όλοι μας!!!!!!!!

Όσο για τα πρόστιμα/απειλή θα συνεχίσουν να επιβάλλονται για πολλά χρόνια ακόμη αφού η λύση του αποχετευτικού μέσω ΚΕΛ θα υλοποιηθεί στο πολύ μακρινό μέλλον 30-50χρονια!

9 σχόλια:

  1. Είσαι σωστός Χρήστο,αλλά πλάκωσε το ποψστψκι στις μηνύσεις αγωγές προσωπικά να τους ξεσκίσεις να μείνουν άφραγκοι και μετά να τα παλουκώσεις όλα τα λαμόγια στην πλατεία.Τον Μητσοκλεφτη, το Ψευτογιατρουδακι,το Πακιστανικό γουρούνι,θα τους πετάξω εγώ σε βόθρους,την χοντρέλα την μπακάλισσα,θα την παρατήσω πάνω στο βουνό στο πέρασμα δεμένη να την φάνε τα αρκουδάκια που πεινάνε και κατεβαίνουν στα χωριά να φάνε από τα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ Η ΜΠΑΚΑΛΙΣΣΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΥΤΕΨΕΙΣ Κ ΑΥΤΗΝ ΣΕ ΒΟΘΡΟ?ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ.
    ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΚΛΕΦΤΗΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ Ο ΦΑΡΑΩ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συμμορία του Μάρκου, του Παραστάτη, της καμπουροκαγκουρώ Παρεδρίνας των 5.000 ταλάντων συνεπικουρούμενοι από τους ηλιθίους, ( η πόλη μας δυστυχώς βρίθει από δαύτους) εκτελεί εν ψυχρώ την πόλη μας και εμείς τρέχουμε στα πανηγυράκια για τσατσάρες και καθρεφτάκια. Αξιοι…!!! ΑΞΙΟΙ…..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΥΤΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΛ ΘΑ ΟΝΟΜΣΤΕΙ Δ ΜΑΡΚΟΥ καλη ιδεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δήμαρχος λέμε τώρα έκανε αίτημα να αλλάξει ονομασία ο Δήμος από ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ που είναι προσβλητικές ονομασίες και υποβαθμίζουν την ανωτερότητα των βελτιωτικών έργων την μαύρη εποχή της δημαρχίας του σε ΣΚΑΤΑ-ΛΟΥΤΣΑ
    και να μπει αναθηματική πέτρινη επιγραφή ο άρχοντας του σκατού ΣΚΑΤΟΜΑΡΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Κ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ Κ ΚΑΤΑΒΚΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ {ΠΡΩΗΝ ΜΕΔΟΥΣΑ} ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΑΜΕΙΟ.
    15/5/17 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ALFA ROMEO ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχ βε Γιαννη τι ζημια τους εκανες εχουν χασει την μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου