Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος - Δημαιρεσίες 2017 Προεδρίο Δ.Σ. & Η μεγάλη ήττα!!

Πρώτη Δημοσίευση 5/3/17
Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος - Δημαιρεσίες 2017 Προεδρίο Δ.Σ. & Η μεγάλη ήττα!!
Απόλυτη αποτυχία αποδεικνύεται η πρόταση και στήριξη του δημάρχου, Δ.Μάρκου για  την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. στην κα Μ.Ζήση!
Τελικά τα αποτελέσματα δείχνουν το μέγεθος της ήττας του Δημάρχου! Είναι μια ακόμη απόδειξη των λάθος επιπόλαιων επιλογών που κάνει.




Αποδεικνύει ακόμη ότι η παράταξή του δεν έχει καμία συνοχή. Από τα 22 μέλη της παράταξής του δεν υποστήριξαν την επιλογή του. Αυτό δείχνει το μέγεθος της υπεροψίας και της απομόνωσής του από τα μέλη της παράταξής του! (επιφυλάσσομαι με σχετικό άρθρο)

Δείτε τα αποτελέσματα:
Στην 1η ψηφοφορία βγήκε η Ζήση με σχεδόν ισοπαλία με τον κ.Ι.Τούντα:
ΖΗΣΗ:          10
ΤΟΥΝΤΑΣ :  9
ΛΕΥΚΟ:        1
1η Επικαιροποίηση Προέδρου:
ΖΗΣΗ:          12
ΛΕΥΚΟ:       17 (έγραφαν επάνω άλλα ονόματα)
ΑΚΥΡΟ:         3

Στην, Επαναληπτική, 2η ψηφοφορία:
ΖΗΣΗ:          11
ΤΟΥΝΤΑΣ:  7
ΛΕΥΚΟ:        1
ΑΚΥΡΟ:        1
2η Επικαιροποίηση Προέδρου:
ΖΗΣΗ:         13
ΛΕΥΚΟ:      16 (έγραφαν επάνω άλλα ονόματα)
ΑΚΥΡΟ:        3

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Π.ΠΟΥΛΑΚΗΣ με 21 ψήφους

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΕΥ.ΝΤΕΛΑΚΗ με 20 ψήφους

10 σχόλια:

  1. Σε επίπεδο παράταξης βγήμε οριακα στην πρώτη ψηφοφορια 10-9. Στην δευτερη βγηκε 11-7 λογικο γιατι εαν δεν εβγαινε θα γινόταν μεγαλο μπερδεμα μεχρι και αναδιανομη εκ νεου των θεσεων αντιδημαρχων προεδρων κτλ. Στην γενικη φηφοφορια που συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις είναι η πρώτη προεδρος που μειοψηφησε με 12 στην πρώτη και 13 στην δευτερη. Ιστορικά δεν εχει ξαναγίνει αυτο όλοι οι πρόεδροι βγαλιναν με ευρεία πλειοψηφια.Η θέση του προέδρου του Δημοτικου συμβουλίου ειναι τημιτική δεν έχει εκτελεστικες αρμοδιότητες σημαντικες για την λειτουργία του Δήμου και θέλει ευρεία αποδοχή. Ειναι η πρώτη πρόεδρος με μειοψηφια στην εκλογή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στραβά αρμενίζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστευω οτι η αποτυχια αυτη έχει σχέση με την συνοχη της Δημοτικης παραταξης. Ειναι απλως λάθος επιλογη προσώπου δεν ειχε την δυνατότητα συννενετικής εκλογής ούτε απο την παράταξης της ούτε από το σύνολο του Δημοτικού συμβουλίου. Το πρόσωπο που επιλέχθηκε απέτυχε δεν βλέπω από τα υπόλοιπα αποτελέσματα να υπάρχει πρόβλημα συνοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΑΝΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
  4. ΟΝΕΙΔΟΣ αυτός ο Άνθρωπος Μαριονέτα ΔΜάρκου για τον τόπο,τι περιμένει αλλο για να εξαφανιστεί και πραγματικά από εδώ? ούτε τα Πρόβατα στο μαντρί του δεν συμφωνούν με τις επιλογές του.Την θητεία μπορεί να κατορθώσει να την εισπράξει όλη αλλά δεν γλίτωσε την απαξίωση.Θα μου πείτε τέτοιοι κανίβαλοι σαν αυτόν έχουν αξιοπρέπεια και ανθρώπινη υπόσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ να συμφωνήσω σε όλα όσα γράφετε φίλοι μου. Όμως σε ένα δεν μπορείτε να με πείσετε. Το να δεχθώ και να συμφωνήσω σε μια αντιπαράθεση έναντι της Δημοτικής Αρχής Σπάτων που έχει εκφραστές τους κ.κ. Β. Τυράκη και τον Ι. Τούντα. Έλεος .... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκφραστές δεν ήταν αυτοί οι δύο. Δεν πιστέυω ότι υπάρχει κάποιο αντίπαλο ενδοπαραταξιακό στρατόπεδο ακόμα. Ηταν η αφορμη. Σίγουρα τα 17 λευκα και τρία ακυρα και το 10-9 δεν ήταν στήριξη στον Ι.Τουντα άμα δούμε και την δυσκολία εκλογής κάποιων σε άλλες θέσεις. Ηταν μυνημα προς καποιους κάποιες οτι δεν ειναι αποδεκτοι ούτε στην παραταξή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι ιδιοι αποτυχημενοι δημ.συμβουλοι επι δεκαετιες ειναι ο λογος της σημερινης αθλιας καταστασης στον δημο οπου το σοι παει βασιλειο μεσα και εξω απο τον Δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ Κ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Κ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπηρξε Ποτε Παραταξη,μονο μια μικρη συμμορια που εγινε μεγαλη,βαζοντας κ τις αλλες Υαινες στην συμμορια.Τωρα θα φαγωθουν.ΛΑΜΠΡΟΥ ο Πακι,Σουβλατζης,Νοσοκομα,Αντιδημαρχος? Μωραιτη η Φαλαιινα,Μπακλαισα,Προεδρινα κ τωρα Αντι? Στην απεξω ο Νομικος,Κατραμαδος? Θα τον φανε αφου τον ξεσκισουν μικρα μικρα κοματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου