Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Με το νέο Apple Clips app μπορείς να δημιουργήσεις video με εφέ και emojis

Με το νέο Apple Clips app μπορείς να δημιουργήσεις video με εφέ και emojis
Η Apple θα διαθέσει σύντομα ένα νέο app που έχει την ονομασία Clips. Δημιουργήθηκε για το iOS, και στόχος του είναι να ανταγωνιστεί εφαρμογές όπως εκείνες των Instagram, Facebook και Snapchat για την δημιουργία και των διαμοιρασμό βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα.
Η εγγραφή υλικού με το Clips είναι ιδιαίτερα απλή υπόθεση: απλώς κρατάς πατημένο το πλήκτρο Record, το οποίο αφήνεις μόλις έχεις τελειώσει.




Κάθε clip που τραβάς προστίθεται στο timeline σου, στο οποίο μπορείς επιπλέον να προσθέσεις φωτογραφίες και μουσική (στο Clips υπάρχουν πάντως προεγκατεστημένα κομμάτια που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε βίντεο).

Μέσω του Clips μπορείς επίσης να καταγράψεις την φωνή σου και να δημιουργήσεις animated captions που συγχρονίζονται αυτόματα με την φωνή σου. Το νέο app της Apple υποστηρίζει όπως θα περίμενες emojis και όλα τα εφέ που είναι απαραίτητα για την δημιουργία του επόμενου viral video. Μόλις ο χρήστης δημιουργήσει το βίντεο του, μπορεί να το διαμοιραστεί σε όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.


Το Apple Clips πρόκειται να διατεθεί τον ερχόμενο μήνα, και για την λειτουργία του απαιτείται iPhone 5S, ή iPad Air ή μία περισσότερο σύγχρονη συσκευή iOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου