Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Aυτή είναι η μόνη διαφορά της Coca-Cola με την Pepsi (pics)

Aυτή είναι η μόνη διαφορά της Coca-Cola με την Pepsi (pics)
Ένα από τα μεγαλύτερα και διαχρονικά διλήμματα που ταλαιπωρούν αυτό τον πλανήτη είναι το Coca-Cola ή Pepsi. Και αν στην Ελλάδα η πρώτη έχει κερδίσει την μάχη, το ίδιο δεν συμβαίνει στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη και ειδικά στις ΗΠΑ.

Εκεί η κόντρα των δύο κολοσσών είναι τεράστια, αμφίρροπη και έχει ως αποτέλεσμα διαφημιστικές καμπάνιες εκατομμυρίων. Ποια όμως είναι η καλύτερη; Αυτό έγκειται στα γούστα και στις προτιμήσεις του κάθε ένα.
Αποτέλεσμα εικόνας για pepsi vs coca

Μπορεί λοιπόν να ανήκουν στην ίδια κατηγορία, όμως η διαφορά που έχουν στην γεύση δεν είναι και τόσο μεγάλη. Αν και σε αυτό διαφωνούν οι υποστηρικτές του, καθώς οι Pepsiκοί υποστηρίζουν πως είναι πιο δροσιστική, ενώ οι Coca-Colικοί λένε οτι έχει καλύτερη αίσθηση.

Ποιο είναι όμως το στοιχείο που ξεχωρίζει το ένα από το άλλο; Την απάντηση την έχει δώσει από το 2005 συγγραφές του βιβλίου, Blink Malcolm Gladwell και την επανέφερε στην επιφάνεια το «FoodBeast».Η Pepsi λοιπόν χαρακτηρίζεται από μία έκρηξη γεύσης εσπεριδοειδών, σε αντίθεση με την Coca-Cola που είναι πιο γλυκιά λόγω της βανίλιας., όμως η διαφορά γίνεται από το κιτρικό οξύ που έχει η πρώτη, σε αντίθεση με την δεύτερη.


Εσύ λοιπόν ποια προτιμάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου