Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Το ικανότερο Hilux που κατασκευάστηκε ποτέ!

Το ικανότερο Hilux που κατασκευάστηκε ποτέ!
Η Toyota και η Tonka συνεργάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα προκειμένου να εμφανίσουν από κοινού το Hilux Tonka Concept. Πρόκειται για το ικανότερο εκτός δρόμου Hilux από καταβολής του. Τα φυσικά εμπόδια αποτελούν το «βούτυρο στο ψωμί» του.
Το Hilux Tonka Concept επιστράτευσε για βάση το «θηρίο» Hilux SR5. Αυτό σημαίνει πως κάτω από το καπό υιοθετεί τον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα των 2,8-λίτρων με τα τεράστια αποθέματα ροπής.
Είναι μόνιμα τετρακίνητο και επιλέχθηκε συνειδητά να φορά 35άρηδες τροχούς που δεν τους τρομάζει τίποτα στο διάβα τους κυριολεκτικά. Λάσπες, νερολακκούβες, πέτρες, χιόνι, χώμα δεν εμποδίζουν την κίνηση του ατρόμητου Hilux Tonka Concept.

Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 150 mm, συγκριτικά πάντα με ένα συμβατικό Hilux. Η ανάρτηση έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να προσφέρει υπέρογκες εκτός δρόμου δυνατότητες. Κάθε δύσκολο τερέν αποτελεί το πεδίο δράσης του.

Εξωτερικά το ιδιαίτερο αυτό εκτός δρόμου της Toyota, ξεχωρίζει από τις προστατευτικές μπάρες, την μεγάλη εισαγωγή αέρα για την καλύτερη αναπνοή του κινητήρα, τα LED φώτα τοποθετημένα στην οροφή, ενώ carbon συναντάμε στο πρόσθιο καπό αλλά και στην πίσω πόρτα.

Toyota-HiLux-Tonka-Concept-tsiro-640

NewsAuto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου