Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! - "Έκτακτο Ανακοινωθέν"

Σήμερα, Πέμπτη, 2/3/17, στις 4:30μμ οι πολιτικοί δρόμοι μεταξύ του Δημάρχου Δ.Μάρκου και του δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Τούντα χώρισαν!




Η δήλωση αυτή ανήκει στον Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Τούντα, που όπως μας ανακοίνωσε, ύστερα από δεκαπεντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο -από τις 4:00-4:15μμ- δεχόμενος από πλευράς του Δημάρχου συνεχής προφάσεις "φαιδρών" (όπως τις χαρακτήρισε ο κ. Ι. Τούντας) θέσεων και απόψεων περί της μη πιθανής αξιολόγησής του για να του προτείνει-στηρίξει την τιμητική θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Ι. Τούντας, προφανώς ενοχλημένος και εξοργισμένος, θα λέγαμε, του απάντησε τα ακόλουθα: "Αν την αξιολόγηση την μετράς με την γλώσσα ή το ξεσκόνισμα, ευτυχώς που για εσένα δεν είμαι άξιος! Όσο για την μεταξύ μας πολιτική συνεργασία, αν δεν με στηρίξεις στην τιμητική αυτή θέση, οι πολιτικοί μας δρόμοι χωρίσουν εδώ και τώρα ανεπιστρεπτί."

Σ.Σ. - Δήμαρχος: "Εντάξει Γιάννη"
Σ.Σ. - Ι.Τούντας: "Γεια σου δήμαρχε."

Φυσικά ο Ιωάννης Τούντας δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο να αντιληφθεί τα τεκταινόμενα.

Δήλωσε, δε ότι θα διεκδικήσει την θέση του Πρόεδρου ακόμη και αν χρειαστεί: "Να βρει την ψήφο, μόνο την δική του", όπως χαρακτηριστικά μας είπε!!!

Εύχεται καλό κουράγιο στους συναδέλφους του και καλή ευημερία για την πόλη μας!

10 σχόλια:

  1. Μπραβο κ Τουντα εδειξες οτι δεν μασας τα λογια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΗΘΗΡΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τιμητικη? με μισθο? τι λες ρε γιαννακη ???? αντε παλληκαρα της φακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ, ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ 40.000.000 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΠΡ0ΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ 20.000 ΕΥΡΟ ΣΕ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΕ!!!!!!!
      ΑΛΛΟ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΟ ΓΛΥΨΗΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΙΚΟΠΑΝΕ!!!!!!
      ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ.ΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Π., ΑΣ ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ
      ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ .... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!

      ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ!!!!

      Διαγραφή
  4. Έλα, βρε ανώνυμε ψευτόμαγμα..... θα μας πεις και ρουφιάνους ! Εσύ γιατί γράφεις ανώνυμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΩ ΑΝΩΝΥΜΑ... ΚΟΠΑΝΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα να παθεις Τουντα οτι θελει μπορει να εισαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ δεν εισαι αλλα ειναι ο ΔΜαρκου χωρις τις ψηφους μας που τον εκαναν Δημαρχο θα ητανε αυτο που του αξιζε ανεργος.Στα ελεγα οτι μας κοροιδεψε και ειναι απατεωνας και μου εκοψες και την καλημερα,αργησες δυομιση χρονια να καταλαβεις ποσο καθαρμα απατεωνας ειναι,μεχρι την τελευταια στιγμη σου ελεγε ΝΑΙ θα τα πουμε ψηφησες την ληστεια 1εκτ€ για τα οικοπεδακια και μετα σε πεταξε στα σκουπιδια.Παντως εσυ θα ησουν καλυτερος απο τον Κατραμαδο και την Ζηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έ, ρε δούλεμα που πέφτει ....!! Αφήστε βρε τον άνθρωπο θα τον αποτρελάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!! (ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, κλπ) ;
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΑΠΑΤΗΛΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ
    Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειναι μεσιτης και θα παρει προμηθεια καταλαβες ολα για τον παρα

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου