Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΚΑΤΑ ΚΕΛ

Αξιότιμε Κύριε πρόεδρε,
Το επί σειρά δεκαετιών σοβαρότατο θέμα της αποχέτευσης του δήμου μας και της διαφαινόμενης και μάλιστα κλιμακούμενης, πίεσης εκ μέρους της πολιτείας λύσης κατασκευής
ΚΕΛ στον Δήμο μας, και δέκτη απορροής λυμάτων την θάλασσα της Αρτέμιδος, μας προβληματίζει, μας εξοργίζει και μας κινητοποιεί.




Επειδή θεωρούμε πως η ενημέρωση των δημοτών, για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και την πορεία αυτού του σοβαρότατου θέματος, είναι αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου και πρέπει να γίνει από τον ίδιο ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου,
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ
Την συζήτηση του θέματος σε έκτακτη ή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου όπως ο νόμος ορίζει μετά από ενυπόγραφη αίτηση εικοσιπέντε δημοτών.
Μετά τιμής,
Οι αιτούμενοι Πολίτες Δήμου Αρτέμιδος-Σπάτων.
Συνημμένα: υπογραφές δημοτών
Εισηγητής: Χαράλαμπος Στρατίκης

14 σχόλια:

  1. Μαλλον δεν πηρατε χαμπαρι οτι την Παρασκευή υπαρχει δημοτικο συμβουλιο με θεμα τοο ΚΕΛ και ληψη αποφασης δια της πλαγιας οδου εγκρισης της χωροθετησης του ΚΕΛ στο Πλατυ Χωραφι με την εγκριση της χωροθετησης του αγωγου. Εχουν αρχισει και βγαινουν στο fb απο το πρωι οι σύζυγοι των αρμοδιων για να δικαιολογησουν τα αδικσιολογητα. Θα εχει γελιο της επομενες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μραβο σας φερατε τον δημαρχο προ των ευθυνων του ,γιατι μεχρι τωρα κρυβοταν πισω απο τους Ποθουλακιδες και τις Πιτσιγαρδακινες...Τωρα να μας πεις καθαρα δημαρχε εισαι ΥΠΕΡ η ΚΑΤΑ του ΚΕΛ μεσα στον δημο μας ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ. Το ιδιο ισχυει φυσικα και για τους Δ Συμβουλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΩΝ9 Νοεμβρίου 2016 στις 1:10 π.μ.

      ΟΣΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΕΛ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΓΙΟΚΟΠΟΥΜΕ, ΜΕ ΚΆΘΕ ΜΈΣΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ; Ο ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ!!! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ-ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ
      ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ!!!! ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΤΣΙΓΑΥΔΟ;;; ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΡΈΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

      Διαγραφή
    3. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ (ΓΙΑΤΡΟΣ...ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ;;;; ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ....!!!) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΗΦΙΟΥ (ΗΜΑΡΧΟΣ) ΑΝΕΥ Δ.
      ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Και βεβαια ολοι ΟΙ ΜΑΟΥ _ΜΑΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!?? Αρε κατακαημενα ΣΠΑΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΛΑΝ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!?????

      Διαγραφή
  3. Μαλλον δεν καταλαβατε την Παρασκευη εχει συζητηση για το ΚΕΛ που δεν προκαλεσαν οι 26 υπογραφες. Ο Δημαρχος φερνει απο μονος του το θεμα της χωροθετησης του ΚΕΛ στο Πλατυ χωραφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μη βιαζεσαι.την Παρασκευη θα εκπλαγεις. Προφανως δεν γνωρίζεις τη σημαινει το "διδυμο" Κ-Σ

      Διαγραφή
  4. τι μπορει κανεις να περιμενει και να ελπιζει απο ανθρωπους που μια ψηφιζουν ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ την αλλη ΛΑΚΑΘΕΛΑ την αλλη ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν οι καμικαζι Ιαπωνες συνθηκολογησαν με τους Αμερικανους ηταν μολις ειχαν πεσει η δυο ατομικες βομβες (Ναγκασακι-Χιροσιμα) Εσεις τυρβαζετε τον καμπο και πισω ο ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ ετοιμαζετε να ΕΚΡΑΓΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΚΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!ΕΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ 34 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ?? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ??ΑΜΦΙΒΑΛΩ???? ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην προσπαθείς να τους βάλλεις όλους του Δ.Σ. στο ίδιο τσουβάλι διότι δεν χωράνε. Υπάρχουν Δ.Σ. που τιμούν το αξίωμα και τηρούν τον νόμο κόντρα σε πιέσεις και προκλήσεις. Η πλειοψηφία τους όμως είναι άβουλα υποτακτικά-αρπακτικά!

      Διαγραφή
  6. Εσυ τι εισαι δημοτικος συμβουλος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ανώνυμος με τα κεφαλαία είναι ανάμεσα στους υπογράφοντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου