Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Ο Δημήτρης Μάρκου και το αχαλίνωτο πρωτοπαλίκαρο

Πρώτη Δημοσίευση: 09/11/2016
Ο Δημήτρης Μάρκου και το αχαλίνωτο πρωτοπαλίκαρο
Δημήτρη Μάρκου, θα ήθελα να μάθω ποτέ θα μαζέψεις τα πρωτοπαλίκαρα σου! Θα ξεκινήσω από εκείνον, που κάθεται εκ δεξιών του πατρός, τον Σωτήρη Γιαννάτο, τον πρόεδρο του
Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου. Αυτόν τον υποτιθέμενο, όπως αυτοαποκαλείται "πολιτικό".




Από τις πρώτες μέρες της συμμετοχής μου στα Δημοτικά Συμβούλια, και χωρίς να έχω πείρα για τον τρόπο που λειτουργούν, μου ήταν αδύνατον να διανοηθώ ότι υπήρχε περίπτωση κάποιος να οικειοποιείται, με πονηριά, δημοτική περιουσία και αυθαίρετα να την παραχωρεί.

Αντίκρισα τακτικές που ήταν εκδιαμέτρου αντίθετες από αυτά που έχω διδαχθεί από τους γονείς μου! Δυστυχώς, σύντομα, συνειδητοποίησα ότι στα Δημοτικά Συμβούλια παίζεται ένα θέατρο. Οι ανοιχτές συζητήσεις, διευκρινίσεις, εκφράσεις και αντιρρήσεις ήταν και παραμένουν αυστηρά απαγορευμένες.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που κατέφυγα σε άρθρα για να εκφράσω τη γνώμη και τις προτάσεις μου, αλλά και σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Όλα νόμιμα και καθαρά!

Σε αντίθεση με τις δικές σας πρακτικές, όπως είναι να απειλείται κόσμο και να βάζετε Αλβανούς να κάνουν καταγγελίες για υποτιθέμενα αυθαίρετα και τακτοποιήσεις, για πιθανές παράνομες ηλεκτροδοτήσεις και υδροληψίες.

Και εγώ από εδώ είμαι! Ξέρω για όλους, και τις πρακτικές που χρησιμοποιούν, αλλά δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου, γιατί δεν πιστεύω ότι με τέτοια μέσα, δεν γίνεται αξιοπρεπής πολιτική.

Δημήτρη Μάρκου, πως επιτρέπεις σε αυτούς τους φτηνούς, μικροπολιτικούς, που μάζεψες για να βγεις από το ταμείο ανεργίας και κατάφερες να γίνεις Δήμαρχος, να συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα;
Πως του επιτρέπεις να βγαίνει και να κουνάει χαρτιά -ιατρικές συνταγές Σαμάνου- στις καταγγελίες που του κάνουν δημοτικοί σύμβουλοι για την αυταρχική διαχείριση Δημοτικής περιουσίας;
Πως ανέχεσαι να ξεπουλάει Δημοτική περιουσία για προσωπική του προβολή σε ομάδες για να κάνει το κομμάτι του;
Πως του επιτρέπεις να κάνει αυτά τα εγκλήματα, αυτές τις αθλιότητες κάτω στο λιμάνι και να παραμένει στην θέση του;

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πούλησε το γήπεδο των Σπάτων. Εκείνος το λέει "παραχώρηση" εγώ το ονομάζω "πώληση". Μόνος του παραδέχεται ότι δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο ή συμφωνητικό που να περιγράφει τους όρους και τις υποχρεώσεις τους σε αυτή την πράξη. Ο νόμος επιτρέπει περιστασιακή παραχώρηση δημοτικής περιουσίας, όχι συνεχή και διαρκείας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να παρακολουθήσει καν την δουλειά των εργολάβων - κηπουρών για τους χλοοτάπητες και προτείνει την λύση "πλαστικό" χορτάρι, όταν έχει πια τεκμηριωθεί ότι πρόκειται για μια εντελώς λάθος λύση. Ακόμη και αυτή την εποχή δημοσιεύονται σχετικά άρθρα! Άρθρα που επισημαίνουν τους σοβαρούς κινδύνους για τα παιδιά που θα παίξουν και θα αθληθούν εκεί!

Παρόλο που προσφέρθηκα, στο Δημοτικό Συμβούλιο, να επιβλέψω τη φύτευση με φυσικό χλοοτάπητα με δικά μου έξοδα και ζήτησα να αναλάβω ανέξοδα την συντήρηση του, εκείνος επιμένει στην λύση πλαστικό χορτάρι!!! Φαίνεται έχει υποχρέωση να "τακτοποιήσει" κάποιον φίλα προσκείμενο κατασκευαστή, για τίποτα τζάμπα τυρόπιτες και σουβλάκια!!!

Επειδή αυτός στα εβδομήντα του δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο σε πλαστικό και δεν ξέρει, δεν γνωρίζει, αλλά ούτε σέβεται καν όσους είναι ειδικοί και έχουν μια εμπεριστατωμένη άποψη, επιμένει σε βλακείες και λέει κοτσάνες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αυτό το θεωρεί "νίκη"; Δηλαδή, το γεγονός ότι δεν πήγε φυλακή, όπως θα έπρεπε, το θεωρεί επιτυχία! Και έχει το ύφος και το στυλ του νικητή;

Δημήτρη Μάρκου, μου είναι αδύνατο και αδιανόητο να αφήσω την περιουσία του Δήμου να πάει στράφι, κάτι που εσύ δεν έχεις κανέναν ενδοιασμό να κάνεις.

Εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου μέχρι να λήξει η θητεία μου, για να σταματήσει αυτή η σπατάλη δημοσίων πόρων, σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του. Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο!

12 σχόλια:

  1. ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ
    ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ
    ΔΕΝ ΠΗΡΕς ΚΑΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕς ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟς ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ρε Μαρλαντή , ενοχλήθηκες που βγήκε η απόφαση από το ΣΔΟΕ και ήταν καθαρή για τον Αθλητικό; Αντί να χαρείς που ελεγχτήκανε ;Δεν ΄΄ηθελες να ενημερωθούμε στο συμβούλιο ; Πάντως ευτυχώς που είσαι κι εσύ και μαθαίνουμε τα αποτελέσματα των καταγγελιών σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΑ ΣΩΤΗΡΕΝΑ Ο ΣΚΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΚΑΤΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΑ ΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ Κ ΠΟΣΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ?Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΑΡΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ? ΣΕ Κ..ΛΟΧΑΡΤΟ? ΜΙΛΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ 3 ΕΚΤ ΜΑΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ Ο ΣΚΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΑΤΟ Κ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ.Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Κ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΤΟ ΚΗΦΗ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΙΣΟΒΙΑ»ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ Κ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΝΤΕ ΣΩΤΗΡΑΙΝΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΤ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ Κ ΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Κ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

      Διαγραφή
  3. Κ Μαρλαντη οτι και να τους πεις δεν καταλαβαινουν.Αφου δεν εχουν αντιπολιτευση καλα κανουν.Δυο σπαταναιοι συγγενεις Δημαρχος και αρχηγος Αξ αντιπολυτευσης και μαλιστα συγγενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O D.SKATOY kai o S,SKATATOS lefta mazayoyn kai xronia fylakis.to SDOE einai milhmeno taismeno-plhromeno,alla h ypo8esh exei parei ton dromo kai SKATATOS ua einai sto skamni otan leitoyrghsei h dikaiosynh me thn gnvsth taxythta ths ua exei peuanei o Saktatos meta apo 30 xronia poy ua ton 8ymh8ei alla to poylhma toy ghpedou ua toy kopsei ta..... kai ta ton psisoyme sthn soybla tvn eklogon an tolmhsei aytos o geroalhths na ksanaperpathsei sta Spata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧ ο ανοητος κηπουρος ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ θα σας στειλη λαμογια ολους στο διαλο γιατι εναν εναν σας ξεβρακονη κ φαινετε οτι ειστε μουνουχισμενοι κ εχετε κανει κ γυναικεια οργανα να χωνετε τα κλεμμενα σας ξεσκιξη καθε μερα ενας κηπουρος ωραιος ο τυπος σας πεθανε αγοραστε κασες τωρα που ειναι φτηνες κ μνημα γιατι ερχετε φυλακη για ολους σας ο κηπουρος στα παλια παπουτσια του ανεπαφος με το κρατικα λεφτα σας ξεφτιλιζει οτι ωρα του κανει κεφι.
    Τον Γουσταρω πολυ τον καρφακια,αν κ φαινοταν μαλκς εχη κ καρυδια κ τσαγανο να σας ξεφτιλιζη δημοσια,μηπως μουνουχισμενοι ειναι ωρα να πατε στο διαλο πριν την φυλακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΜΟΙΣ ΟΜΟΊΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το Δ.Σκατού κ Σ.Σκατάτος μου άρεσαν τα κλέβω.Ο Δ.Σκατού,με τον Ξεφτίλα Σ.Σκατάτο φέρνουν τα σκατά στην θάλασσα με Δ.Συμβούλιο την Παρασκεή με πλάγιο τρόπο,Παράνομα κ Καταχρηστικά,με την βοήθεια του πατημένου σκατού που θέλει να λέγεται κ Πρόεδρος Δ.Σ.
    Η μοναδική επίσημη απόφαση που υπάρχει ειναι τα σκτά στην Ψυττάλεια.Ο Απατεώνας Ψευτοδήμαρχος κ το ασκέρι του,δεν λεχει κάνει ΑΛΛο ΔΣ κ να προτείνει κάτι άλλο και η ΛΑΚΑΘΕΛΑ κ το ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ είναι παράνομες κ καταχρηστικές κινήσεις αποφάσεις του Δ ΣΚΑΤΟΥ κ τις χρεώνεται εξ Ολοκλήρου Μονοό αυτός.Χρησιμοποιήσε την Απόλυτη εξουσία που του δίνει η θέση Δήμαρχος δλδ~κάνω οτι θέλω ΕΓΩ~ κ να μην βρίσκει δικαιολογίες σε άλλα θέματα οτι δεν μπορει να λειτουργήσει ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ κ δήθεν πρέπει να το πάει στο ΔΣ.Δυο πράγματα μπορει να συμβαίνουν ή ειναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ κ κάνει οτι ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ,ή ελέγχεται απο το ΔΣ άρα η ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ-ΛΑΚΑΘΕΛΑ-ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ τον οδηγούν στο σκαμνί για κατάχρηση εξουσίας με προσωπικό όφελος.
    ή είναι γουβετσι η ειναι κοκορέτσι κ τα δύο σε ενα μοναδικό πίατο Δεν μπορεί να είναι.
    Χ.ΜΑΡΛΑΝΤΗ βοήθησε την δικαιοσύνη να τους βάλει πίσω απο τα κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ σου ελεγα οτι εισαι ανοητος και τι θα γινοταν μηπως πιστευεις οτι θα επιανε τοπο????? ουτε μια στο εκατομμυριο..... θα στο πω αλλιως ομως. Να γιατι σοβαροι ανθρωποι δεν ασχολουνται με εσας τα"βοθρολυματα!ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρλαντη τα ελεγες εσυ αλλα να που βγηκες αληθινος.
    Τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΚΟΥ,ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ,εδωσαν το γηπεδο μας κ κονομανε αυτοι κ εμεις παιζουμε οπου βρουμε.
    Ρε παλουκωμα στους μεσιτες απατεωνες γιατι αν τους γαμ.....ς αυτοι βαρβατους ψαχνουν να χαρουν τα σκελια τους οι βρομιαριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..Με το που ξεκίνησε η εφαρμογή είχαμε μια μικρή επανάσταση- κυρίως από τους Τεχνικούς. Άλλοι δήλωσαν ότι έχουν σοβαρότερη δουλειά να κάνουν ‘από το να ασχολούνται με εξελάκια’, άλλοι απόρησαν με την ‘γραφειοκρατική αντίληψη που έχουμε για τη διοίκηση έργου’ και άλλοι ξαναχρησιμοποίησαν την αγαπημένη τους φράση ‘δεν έχουμε να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη!’ Θα ήταν πιο ειλικρινής αν τα αποκαλούσε ‘κρεμαστάρια’, αλλά ας δείξουμε κατανόηση.

    Μετά από μερικούς μήνες λειτουργίας του συστήματος διεπιστώθη ότι τρείς τεχνικοί δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και σας ενημέρωσα σχετικά. Μου απαντήσατε ότι δεν μπορείτε να τους πιέσετε γιατί «θα κατεβάσουν τα μολύβια».

    Στον επόμενο μήνα, μάλιστα, που ζητήσατε να σταματήσουμε τη λειτουργία του συστήματος.
    Μερικούς μήνες μετά από την παύση λειτουργίας του συστήματος διαπιστώσατε ότι αυτό είχε εμφανείς αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα του παραγόμενου από τις υπηρεσίες έργου και μου ζητήσατε να επανεργοποιήσουμε το σύστημα, πράγμα που έκανα...Παύλος.Ιωακείμ
    ..δηλαδή Μπάχαλο και κανείς δεν είναι υπόλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΕΙΝΑΙ Δ.Υ. ΚΛΗΤΗΡΑΣ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ Δ.Υ,ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΓΕΡΟΠΑΣΟΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ.
      ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ 24ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ? ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Δ.ΚΩΔΙΚΑΣ? ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ,Η ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Κ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΑΣΕΠ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.
      ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΚΛΠ
      Δ.Υ. ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ,ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ Δ.ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΤΕ.
      ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ? ΟΧΙ
      ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ.
      ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ Δ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΜΠΑ,ΟΥΤΕ Ο ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Κ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου