Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος : 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τους αγώνες προαγγέλων 200 και
500 μέτρων για να υποδεχτούν τα παιδιά του Δήμου το πέρασμα των μαραθωνοδρόμων που συμμετείχαν στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.




Τριακόσια πενήντα και πλέον παιδάκια έζησαν από κοντά τη χαρά της συμμετοχής στην Μαραθώνια διαδρομή και συγκεκριμένα στο 24ο χιλιόμετρο αυτής δίνοντας με τη σειρά τους το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε, της ευγενούς άμιλλας και φυσικά το μήνυμα της συμφιλίωσης και της ειρήνης μεταξύ των λαών.
Την απονομή μεταλλίων έκανε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Μάρκου, ακολούθησε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιαννάτος Σωτήρης και συνέχισαν οι παραβρισκόμενοι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.
Τα παιδιά και οι γονείς μαζί με όλους τους διοργανωτές και υπό το εμψυχωτικό παιάνισμα της Δημοτικής Φιλαρμονικής χειροκρότησαν θερμά και εμψύχωσαν τους μαραθωνοδρόμους που πέρασαν από το Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος δίνοντας τους κουράγιο και δύναμη να τερματίσουν τη διαδρομή των 42 χιλιομέτρων από τον Μαραθώνα έως το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά πραγματικά ενθουσιώδης και αυτό μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε και στο μέλλον με παρόμοιες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου