Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Ο τραπεζίτης, η Ferrari του εφοπλιστή και το πάρκινγκ…

Είναι πραγματικό ανέκδοτο με πρωταγωνιστή έναν Έλληνα εφοπλιστή, μία Ferrari και έναν τραπεζίτη.
Το περιστατικό έγινε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης: ένας Έλληνας εφοπλιστής μπαίνει σε τράπεζα της 5ης λεωφόρου και ζητά να μιλήσει με τον υπεύθυνο δανείων. «Πρέπει να επιστρέψω στην Ελλάδα για ένα μήνα» του λέει, «και χρειάζομαι ένα ταχύρυθμο δάνειο 10000 δολαρίων».
Ο υπάλληλος τον ενημερώνει ότι η τράπεζα προαπαιτεί κάποιες εγγυήσεις για να εγκρίνει το δάνειο. Ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και του δίνει τα κλειδιά μιας Ferrari. «Το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα» λέει στον υπάλληλο και του παραδίδει την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλεια.
Ο υπάλληλος ρωτά το διευθυντή του κι εκείνος φυσικά δίνει έγκριση να παραλάβει το αυτοκίνητο ως εγγύηση. Όταν φεύγει ο Έλληνας, τα υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας κάνουν μεγάλη καζούρα πίσω από την πλάτη του. «Άκου εκεί να εγγυηθεί 10 ψωροχιλιάρικα με μία Ferrari 250 χιλιάδων δολαρίων», ακούστηκε να λέει ο διευθυντής.
Ένας υπάλληλος βγαίνει έξω, μπαίνει στη Ferrari και την οδηγεί προς το υπόγειο γκαράζ της τράπεζας για ασφάλεια. Δύο εβδομάδες αργότερα εμφανίζεται ο Έλληνας εφοπλιστής, επιστρέφει τα 10000 δολάρια. και πληρώνει τον τόκο των 30 δολαρίων και 82 σεντς. Τον ρωτάει τότε ο υπάλληλος: «Αγαπητέ κύριε, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, είμαστε υπόχρεοι για τη συναλλαγή με την τράπεζά μας. Ωστόσο θα θέλαμε μία εξήγηση γιατί έχουμε μπερδευτεί. Κάνοντας τυπικό έλεγχο στο λογαριασμό σας είδαμε ότι είστε εκατομμυριούχος. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν μου επιτρέπετε: γιατί μπήκατε σε τέτοια διαδικασία για ένα δάνειο 10000 δολαρίων»;
Και ο Έλληνας απαντά λακωνικά:
«Κατά τη γνώμη σας που θα μπορούσα να βρω θέση πάρκινγκ για τη Ferrari μου στην καρδιά του Μανχάταν για δύο εβδομάδες με 30 δολάρια και 82 σεντς με την ελπίδα να τη βρω στην επιστροφή μου;»

TOY ΑΚΗ ΤΕΜΠΕΡΙΔΗ

2 σχόλια:

 1. Χρειάζεστε ένα οικονομικό δάνειο επειγόντως;
  * Μεταφορά γρήγορα και άμεσα στην τράπεζά σας

  λογαριασμός.
  * Αποπληρωμής ξεκινά οκτώ μήνες μετά μπορείτε να πάρετε

  έμμισθος.
  τραπεζικός λογαριασμός
  * Τα χαμηλά επιτόκια 2%
  * Αποπληρωμή μακροπρόθεσμων (1-30 ετών) σε μήκος.
  * Όροι Ευέλικτη δανείων και μηνιαίες πληρωμές.
  * Πόσο καιρό χρειάζεται για να χρηματοδοτήσει; Μετά

  την υποβολή της αίτησης δανείου
  Μπορείτε να περιμένετε μια προκαταρκτική απάντηση σε λιγότερο από 24

  ώρες.
  Χρηματοδότηση σε 72-96 ώρες μετά από την παραλαβή της

  πληροφορίες που χρειάζονται.
  από σένα.

  Η Εταιρεία έχει την άδεια και την κατάλληλη άδεια χρήσης.
  Για την παροχή οικονομικής βοήθειας σε κανέναν.
  Για πληροφορίες και αιτήσεις για δάνεια

  αυξήθηκαν.
  Email: Acecashxpress27@gmail.com


  Με εκτίμηση
    Ο κ Michael Nelson
  Chief Information Officer

  ιστοσελίδα: www.aceelitecard.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Hi dear sir and madams

  The solution is at your door. Solutions to solve all your financial problems. You want to take credit for the realization of your projects. I appeal to all those who need funding for their express offering money of € 2000 - € 6000.000 credible to anyone able to repay with interest of 2% per year, and periods ranging from 1-35 years, depending on the required amount. Do the following fields:

  - Financial Loan

  - Mortgages

  - Investment Loan

  - Auto Loan

  - Debt Consolidation

  - Acquisition of credit

  - Personal loan

  - You're on file

  You are stuck, prohibited bank and you do not have the benefit of banks or you better have a project and need financing, bad credit or need money to pay bills, money to invest in business. We are able to satisfy our customers within 72 hours

  Contact e-mail: Thecommunityloancompany@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου