Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δείτε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του οίκου Versace στο Ντουμπάι

Σαν να μην έφτανε η πολυτέλεια στο Ντουμπάι, ο οίκος Versace αποφάσισε να ανοίξει ένα πολυτελές νέο ξενοδοχείο που μπορεί να
υπερηφανεύεται για τις απίστευτες σουίτες του, το μπαρ σχεδιασμένο από έναν μύθο της μουσικής και τα αποκλειστικά υφάσματα από τον διεθνή οίκο μόδας.




Χαρακτηρίζεται ως «το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στη Μέση Ανατολή», το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Palazzo Versace στο Ντουμπάι, έχει ως στόχο να μοιάζει με ένα ιταλικό παλάτι του 16ου αιώνα με κάποια στοιχεία Αραβικής αρχιτεκτονικής όπως θολωτές οροφές με λεπτομέρειες από χρυσό φτιαγμένες στο χέρι.



Είναι το δεύτερο, πολυτελές ξενοδοχείο του σχεδιαστή. Τα 215 δωμάτια και οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί από την Donatella Versace, την επικεφαλής σχεδιάστρια της εταιρείας και αδερφή του αείμνηστου ιδρυτή της, Gianni.



Το εσωτερικό του Palazzo Versace είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του καθώς κάθε κομμάτι επίπλου και υφάσματος στα δωμάτια, στις σουίτες και στις 169 ιδιωτικές κατοικίες σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από το House of Versace, αποκλειστικά για το ξενοδοχείο.

Επτά κατηγορίες διαμονής περιλαμβάνουν από πολυτελή δωμάτια που ξεκινούν από περίπου 650 δολ. το βράδυ έως την αυτοκρατορική σουίτα που διαθέτει βεράντα και θέα στον κόλπο του Ντουμπάι και αντικατοπτρίζει την πραγματική ουσία της μάρκας Versace», σύμφωνα με το ξενοδοχείο, μια κοινοπραξία μεταξύ του οίκου μόδας και της μεσιτικής εταιρείας Enshaa Group.



Η Versace άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας το 2000, το οποίο είναι πόλος έλξης για διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των Beyonce, Jay-Z, Jennifer Lopez και του Rod Stewart.

Μάλιστα, τώρα η εκατομμυριούχος σχεδιάζει να ανοίξει ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, 20 ορόφων στην Μέκκα των τυχερών παιχνιδιών το Μακάο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου