Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Μπαράζ συλλήψεων για «φρουτάκια» σε όλη τη χώρα

Απανωτές συλλήψεις για παράνομο ηλεκτρονικό τζόγο έκαναν οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη τη χώρα
Απανωτές συλλήψεις για παράνομο ηλεκτρονικό τζόγο έκαναν οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη τη χώρα. Πέντε άτομα συνελήφθησαν και ένα αναζητείται για την διενέργεια του απαγορευμένου παιχνιδιού «φρουτάκια» στο Λουτράκι, την Ξάνθη και την Καλαμάτα.




Στην πρώτη περίπτωση, στο Λουτράκι, συνελήφθησαν ο 58χρονος προσωρινά υπεύθυνος ενός Ίντερνετ καφέ και ένας 55χρονος θαμώνας στον οποίο είχε επιτρέψει να παίζει το παράνομο τυχερό παιχνίδι στον υπολογιστή που είχε εγκαταστήσει στο κατάστημα. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενοι για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ κατασχέθηκαν ο υπολογιστής και 180 ευρώ.

*** Στην Ξάνθη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο προσωρινά υπεύθυνο ενός Ίντερνετ καφέ που είχε εγκαταστήσει δύο υπολογιστές με «φρουτάκια» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο συνελήφθη και ένας 35χρονος θαμώνας που έπαιζε το τυχερό παιχνίδι. Οι δυο τους παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης και οι υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων. Η 40χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

*** Στην Καλαμάτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μία 41χρονη Ρουμάνα που είχε εγκαταστήσει και δύο παιχνιδομηχανήματα με το παράνομο παιχνίδι στην καφετέρια της ιδιοκτησίας της. Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ τα μηχανήματα κατασχέθηκαν.

Μάνος Τσαγκαράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου