Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλαστά συμβόλαια αυτοκινήτων σε βάρος Βουλγάρικης ΕΠΥ αλλά και Αγγλικής!

Προσέξτε! Πλαστά συμβόλαια αυτοκινήτων σε βάρος Βουλγάρικης ΕΠΥ αλλά και Αγγλικής!
Με έντονο τρόπο αντέδρασαν οι υπεύθυνοι εταιρίας ΕΠΥ Βουλγαρικών συμφερόντων όταν διαπίστωσαν έκδοση πλαστών ασφαλιστηρίων από πράκτορα ασφαλειών σε περιοχή
Κεντρικής Μακεδονίας. Το θέμα εξετάζουν αστυνομικές αρχές και ίσως η εταιρία κάνει ανακοινώσεις δείχνοντας ότι βλάπτονται τα συμφέροντά της σε εποχή ανάπτυξης εργασιών στην Ελλάδα και επέκτασής της. Στέλεχος της εταιρίας μιλώντας στο Nextdeal ανέφερε ότι θα διωχθούν νομικά οι παραβάτες.




Το nextdeal.gr υπενθυμίζει ότι όλοι μπορούν να ελέγξουν εάν το όχημά τους είναι σωστά ασφαλισμένο στο κέντρο πληροφοριών πατώντας www.hic.gr επειδή τα φαινόμενα επαναλαμβάνονται από ασυνείδητους μη σωστούς διαμεσολαβούντες που βλάπτουν την ασφαλιστική αγορά. Πληροφορίες του nextdeal.gr αναφέρουν ότι πρόσφατα ανακαλύφθηκαν περιπτώσεις πλαστών και σε βάρος Αγγλικής ΕΠΥ σε περιοχή Αχαρνών Αττικής και ταυτόχρονα και Ελληνοολλανδικής ασφαλιστικής εταιρίας…

Τέλος, δημοσιογράφοι του nextdeal.gr υπογραμμίζουν ότι αυξημένη κινητικότητα παρατηρείται για ξεκίνημα νέων εταιριών ΕΠΥ στην Ελλάδα από συνεργάτες εταιριών που έκλεισαν.

Ασφαλιστικοί παράγοντες προβληματίζονται με το φαινόμενο και απορούν για τον μικρό αριθμό παραπομπών στη δικαιοσύνη παρά τα πάμπολλα περιστατικά απάτης. Ανώτατο στέλεχος μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας σχολίαζε με ερωτηματικά για την χαλαρή στάση της ΕΑΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου