Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΑΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά σήμερα!
Το κουδούνι του σχολείου θα χτυπήσει ξανά, τα προαύλια θα γεμίσουν  με παιδικά χαμόγελα! Μέσα από τα λαμπερά μάτια των παιδιών μας ας αντλήσουμε τη δύναμη, το όραμα, την έμπνευση για μια ακόμα δημιουργική χρονιά. Ας προσπαθήσουμε και φέτος  να καταστήσουμε τη μάθηση μια βιωματική, διερευνητική, επικοινωνιακή διαδικασία, πιο ουσιαστική, πιο ενδιαφέρουσα.

Εμπιστευτείτε στα χέρια των εκπαιδευτικών τα παιδιά σας, ώστε να τους μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, ιδανικά και αξίες που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε δίπλα σε όλους τους συντελεστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας με ζήλο και ευσυνειδησία να βοηθήσουμε στον δρόμο της αναζήτησης της γνώσης, παρέχοντας ότι είναι δυνατό για την πιο άρτια λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.
Ας συνεργαστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί για να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.
Με ευχές για μια καλή και παραγωγική σχολική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πρόοδο.

1 σχόλιο:

  1. Δήμαρχε είσαι απο τους πρώτους στην Ανατολική Αττική χωρίς πλάκα το λέω αν σε συγκρίνουμε με άλλους όπως Μάρκου, Ψινάκηδες και η περιοχή σου είναι πολύ λιγότερο παραθεριστική σε σχέση με αυτούς συνέχισε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου