Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Προσοχή: Ο… χοντρός απατεώνας που αναστατώνει την Αρτέμιδα!

Προσοχή: Ο… χοντρός απατεώνας που αναστατώνει την Αρτέμιδα!
Ένας μελαχρινός, κατά πάσα πιθανότητα Ρομά, γύρω στα 50 έχει αναστατώσει την Αρτέμιδα τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τη δράση του σε βάρος κατοίκων της περιοχής!
Ο απατεώνας, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, επιβαίνει σε ασημί πολυτελές αυτοκίνητο – του οποίου η μάρκα δεν έχει διευκρινιστεί – έχει ύψος περίπου 1,80, με μαύρα κοντά μαλλιά και αραιά δόντια.




Την περασμένη Τρίτη πλησίασε 80χρονη γυναίκα η οποία περπατούσε σε δρόμο της Αρτέμιδας και με το πρόσχημα ότι γνωρίζει τον γιο της, την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του για να τη μεταφέρει στο σπίτι της όπου την έπεισε να του δώσει 160 ευρώ για να πληρώσει, υποτίθεται, ένα παράβολο.

Ο απατεώνας «ξαναχτύπησε» το πρωί της Πέμπτης όταν πλησίασε έναν 90χρονο ο οποίο βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του. Χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο – ότι ερχόταν εκ μέρους του γιου τού 90χρονου – κατάφερε να του αποσπάσει 500 ευρώ.

Δε σταμάτησε όμως εκεί και με την πρόφαση ότι ήθελε να πιει ένα ποτήρι νερό μπήκε στο σπίτι του ηλικιωμένου και άρπαξε ένα τσαντάκι στο οποίο ο 90χρονος είχε 5.000 ευρώ!

Ο θρασύτατος δράστης υποσχέθηκε ότι θα επέστρεφε και πάλι στο σπίτι. Μόλις έφυγε ο ηλικιωμένος ανακάλυψε την κλοπή των 5.000 ευρώ ενώ επικοινώνησε με τον γιό του για να διαπιστώσει ότι είχε πέσει θύμα και για τα 500 ευρώ που είχε δώσει στον απατεώνα.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί σε πολλές περιοχές της Αττικής και το προηγούμενο χρονικό διάστημα και μάλιστα έχουν συλληφθεί πλήθος απατεώνων που δρούσαν με τον ίδιο τρόπο.

Ο χοντρός μιμητής τους χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες μεθόδους και γι’ αυτό εφιστάται η προσοχή σε ηλικιωμένους κυρίως ανθρώπους να μην είναι εύπιστοι και να αποφεύγουν συνομιλίες με αγνώστους.
notioanatolika.gr

1 σχόλιο:

Αρχειοθήκη ιστολογίου