Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η γιορτή της 80ης ΔΕΘ ξεκίνησε

Η γιορτή της 80ης ΔΕΘ ξεκίνησε
Πλήθος εκδηλώσεων και εκθεμάτων μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες της 80ης ΔΕΘ. H αυλαία της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ, άνοιξε το Σάββατο 5
Σεπτεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή 13 του μηνός.
Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης περιμένουν τον κόσμο να συμμετάσχει στην επιχειρηματική, πολιτιστική και ψυχαγωγική γιορτή της «νύμφης του Θερμαϊκού».




Δεκατέσσερα θεματικά αφιερώματα μαζί με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων «καλύπτουν» τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιών και ξεδιπλώνονται καθημερινά στην μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση της Ελλάδας.
Χθες (Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015) στο μουσικό πρόγραμμα «δέσποζε» η συναυλία των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, που πραγματοποιήθηκε στις 9.30 το βράδυ στην υπαίθρια σκηνή στο Τόξο ΧΑΝΘ.
Το δρώμενο έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία «ecopolis».
Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές έδωσαν το μουσικό εναρκτήριο λάκτισμα για το πρόγραμμα συναυλιών της 80ης ΔΕΘ, το οποίο θα περιλαμβάνει καθημερινά και μια νέα πρόταση, που οι επισκέπτες θα παρακολουθούν δωρεάν μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην Έκθεση.
Σήμερα (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015) στη σκηνή της 80ης ΔΕΘ «ανεβαίνει» ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος είναι από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς. Μαζί του στη σκηνή θα είναι και ο Στέλιος Λεγάκης. Η συναυλία αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το «Κοσμοράδιο».
Στο πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνονται οι εκδηλώσεις του 3ου Music Band Festival, με τους Future Waves, τους The SfenTones και τους Countown. Η έναρξη των συναυλιών θα γίνει από τους Ραχήλ Τσελεπίδου και Γιάννη Κυράτσο.
Επίσης, ξεκινά και το Φεστιβάλ Θεάτρου για Παιδιά και Εφήβους, με την παράσταση «Ο Ποιητής και οι μύθοι που σκάρωσαν το παραμύθι» από το «Σκοινί-Κορδόνι».
Τις πύλες του «άνοιξε» και το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας, το οποίο περιμένει τους μικρούς- μεγάλους φίλους του για να τους γλυκάνει με πολλές εκπλήξεις.
Το εισιτήριο εισόδου στην 80η ΔΕΘ είναι 5 ευρώ και το οικογενειακό διαμορφώθηκε στα 15 ευρώ.
Η τιμή του εισιτηρίου για πολύτεκνους και είναι 3 ευρώ. Παράλληλα, όποιος είναι 80 χρονών ή έχει γεννηθεί το 1980 θα μπορεί να μπαίνει δωρεάν.
Το ωράριο λειτουργίας για το Σάββατο και την Κυριακή είναι 10 το πρωί με 10 το βράδυ.
Επίσημη τράπεζα της διοργάνωσης είναι η Εθνική Τράπεζα.
Το σημαντικό γεγονός της έλευσης των «Μαγεμένων» τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και του δήμου Θεσσαλονίκης.
Υποστηρίζεται- δε- από το ΕΒΕΘ, τον ΟΛΘ, το ΕΕΘ και την ΕΥΑΘ.
Οι συναυλίες (Music Events Live) αποτελούν μία συν-διοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo και του 95,1 Κοσμοράδιο, καθώς και του «Ecopolis Δράσεις Πολιτισμού». Χορηγός φιλοξενίας των συναυλιών είναι το Grand Hotel Palace. Χορηγός των παράλληλων εκδηλώσεων είναι το ΘΕΣγάλα.

Η γιορτή της 80ης ΔΕΘ ξεκίνησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου