Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Εκχιονισμοί στην Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα. Σε κάποιους αξίζει ένα μπράβο παραπάνω

Παρέα με παγετούς, κατολισθήσεις, βράχια, ανεμοσούρια, λάσπη, νεροφαγώματα, γκρεμισμένους δρόμους, βροχή, διακοπές ρεύματος, επικοινωνίες και τη μητέρα κάθε
χιονοθύελλας. Τά 'δαμε όλα …εδώ στον Βαρνάβα του Μαραθώνα.
Πολλοί εγκατέλειψαν έγκαιρα τα σπίτια τους αφού είναι πλέον γνωστό εδώ και χρόνια ότι τα φαινόμενα αυτά δοκιμάζουν σκληρά τους κατοίκους. Οι δημοτικές υπηρεσίες διαχρονικά αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις για πολλούς και διάφορους λόγους, βασικότεροι από έλλειψη πρόληψης, οργάνωσης και συντονισμού.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, διαπιστώσαμε πως οι ελάχιστοι υπάλληλοι της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, υπερέβαλαν εαυτούς και αυτό οφείλεται κυρίως στην νεοεκλεγείσα πρόεδρο του Βαρνάβα που με κάθε τρόπο και κάθε διαθέσιμο μέσο, νύχτα και μέρα επεδίωξε να οργανώσει και να διασφαλίσει την λειτουργία των ελαχίστων προβληματικών μηχανημάτων της κοινότητας. Το παράδοξο είναι ότι είδαμε και τον λογιστή της Κοινότητας (Παναγιώτη) να οδηγεί την αλατιέρα Grader στους εκχιονισμούς. Μπράβο Παναγιώτη.
Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο πέτυχε η απεγνωσμένη αυτή προσπάθεια της κας Ασημακοπούλου και των χειριστών, αλλά σίγουρα προβλήματα παραμένουν από το επαναλαμβανόμενο χιόνι και τον παγετό ιδιαίτερα στην περιφέρεια του Βαρνάβα στα απομακρυσμένα σπίτια, τους χωματόδρομους του δικτύου όπως ο δικός μου.
Ο χειμώνας είναι ακόμη μπροστά μας, προετοιμαστείτε !!!
Μ. Αποστολόπουλος
Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου