Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ψινάκης VS Αλαμουντίν!

Ψινάκης VS Αλαμουντίν! - ideastudio.grΝέος ρόλος για τον Ηλία Ψινάκη που ήδη προκαλεί... τριβές στην ομάδα της Αμάλ Αλαμουντίν!

Γιατί; Ο Δήμαρχος Μαραθώνα θα ηγηθεί όπως όλα δείχνουν της διεθνούς πρωτοβουλίας  για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα!
Αυτή είναι άλλωστε η απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, μετά από εισήγηση του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη!
Ο Ηλίας Ψινάκης, αναλαμβάνει με την υποστήριξη του γραφείου διεθνών σχέσεων της ένωσης την προώθηση της πρωτοβουλίας των ιστορικών δήμων της χώρας σε όλο τον κόσμο, για την άμεση επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, η στρατηγική που θα ακολουθηθεί αλλά και το σχέδιο δράσης που θα υποστηρίξει ο Ηλίας Ψινάκης, θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας μέσω συνέντευξης τύπου.
Θεωρείται πάντως βέβαιο πως ο δήμαρχος Μαραθώνα θα χρησιμοποιήσει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, τις ισχυρές γνωριμίες του διεθνώς, αρχίζοντας άμεσα τις επαφές του...

1 σχόλιο:

  1. Οτι να ναι .....Ποια τριβή , γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά ,ομαδικά ενωμένα και στοχευμένα για το καλό της πατρίδας μας.Αν και έχω επιφυλάξεις για τις ισχυρές γνωριμίες του. Είδαμε τόσα χρόνια ποιες είναι ....και πως βοήθησε ως κάτοικος της περιοχής μας τόσα καιρό πριν έρθει ως ΣΩΤΉΡΑΣ. .Αντε καλορίζικος .....και αυτός ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου