Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Πήγε για ψώνια και της έκλεψαν το… καρότσι!

Δεν αρκούνται πια στο να βάζουν τα χέρια στις ξένες τσέπες, αλλά κλέβουν και τα… ψώνιαΑποθρασύνθηκαν για τα καλά οι μικροκακοποιοί που δρουν καθημερινά στον Πύργο Ηλείας, αφού χτυπούν ακόμη και μέσα στον κόσμο που ψωνίζει στα καταστήματα. Μάλιστα, δεν αρκούνται πια στο να βάζουν τα χέρια στις ξένες τσέπες, αλλά κλέβουν και τα… ψώνια!Μια γυναίκα που άφησε για λίγα λεπτά από τα μάτια της το καρότσι της λαϊκής για να διαλέξει εμπορεύματα, «πάγωσε» όταν διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά! Μάλιστα, εκτός από όσα είχε ψωνίσει μέχρι στιγμής, είχε μέσα και την τσάντα της που περιείχε την αστυνομική της ταυτότητα και 150 ευρώ! Οι άγνωστοι που το άρπαξαν κατάφεραν να εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

*** Αλλά και οι διαρρήκτες κάνουν καθημερινά… «πάρτι» σε διάφορες περιοχές της Ηλείας. Στα Δουνέικα, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας μιας εξοχικής κατοικίας, μπήκαν ανενόχλητοι μέσα καθώς οι ιδιοκτήτες έλειπαν και άρπαξαν 300 κιλά λάδι, διάφορα είδη ρουχισμού, ανταλλακτικά υπολογιστή και ένα κινητό συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

*** Στην Γαστούνη, στόχος διαρρηκτών έγινε μια… ψησταριά στην οποία τρύπωσαν από το παράθυρο και άρπαξαν μετρητά ύψους 600 ευρώ, αλλά και διάφορα τρόφιμα και αναψυκτικά αξίας 600 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου