Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Μπέττυ Μαγγίρα: Θα παντρευτούμε με τον Μάζη και οι κόρες μας θα είναι παρανυφάκια


Με... χριστουγεννιάτικα σύνολα, οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello! και αποκάλυψαν ότι ο μεγάλος σταθμός στη μακρόχρονη σχέση τους είναι η κόρη τους. «Εκεί άλλαξαν όλα. Γίνεσαι οικογένεια, η σχέση γίνεται πιο ουσιαστική», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μάζης με την Μπέττυ Μαγγίρα να συνεχίζει: «Δεν κάναμε το παιδί στα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί, αλλά στα επτά. Τη ζήσαμε τη ζευγαρίστικη ζωή μας», προσθέτοντας: «Όταν ήρθε στον κόσμο η Καλλινίκη; “Εκεί έγινε χαμός! Δεν προλαβαίναμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει».

Σχολίασαν ακόμα και τα δημοσιεύματα που γράφουν κατά καιρούς ότι χωρίζουν. «Εγώ αν διαβάσω κάτι για εμάς, παθαίνω μία ταραχή, αλλά ο Δημήτρης δε δίνει σημασία», δήλωσε η γνωστή showwoman.

Ο αθλητής του πόλο, μάλιστα, αποκάλυψε στο περιοδικό Hello! ότι δεν ζηλεύει τη σύζυγό του και αυτό γιατί «η Μπέττυ, όσο σέξι και να είναι, δεν είναι ποτέ χυδαία ούτε πρόστυχη».

Τέλος, η Μπέττυ εξομολογήθηκε ότι κάνει όνειρα για ένα θρησκευτικό γάμο: «Όχι παραδοσιακό. Να κάνουμε ένα εκρηκτικό πάρτι, να χορέψουμε όλοι, να μας μείνει αξέχαστο. Δε θέλω αυτά τα “καθώς πρέπει”, με τα κοχυλάκια και τις κορδελίτσες, το βασιλικό και τα κεράκια. Η Ανδριάννα με είδε ντυμένη νύφη τώρα στο θέατρο και μ' έβγαζε φωτογραφίες. Με ρώτησε, λοιπόν, γιατί δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ ωραίο να παντρευτούμε και τα κοριτσάκια μας να είναι ντυμένα παρανυφάκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου