Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Τα εννιά ανερχόμενα μοντέλα του 2015

Τα εννιά ανερχόμενα μοντέλα του 2015
Είναι νέες, ωραίες και το 2015 θα ειναι σίγουρα η χρονιά τους 
Με την καινούργια χρονιά, οι περισσότεροι ζητάνε αλλαγές. Γιατί να ισχύσει κάτι διαφορετικό και για τη λίστα των μοντέλων που θα είναι στο προσκήνιο το 2015; Ποια θα
είναι λοιπόν τα ονόματα που θα κάνουν δυναμική εμφάνιση μέσα στη νέα χρονιά που θα υποδεχτούμε σε μόλις λίγες ημέρες; Ποιες καλλονές θα μας απασχολήσουν με τις αναλογίες τους, τις πόζες τους και τα καλλίγραμμα (γυμνά ή ημίγυμνα) κορμιά τους;
Ας τις γνωρίσουμε:

Hailey Baldwin από τη Νέα Υόρκη

Το κορίτσι της παραλίας, με τα σαρκώδη χείλη είναι η νέα εθιστική παρουσία στα social media. Η Baldwin – η κόρη του Stephen Baldwin – κυκλοφορεί τόσο στις πασαρέλες όσο και εκτός με άλλες καλλονές όπως η Kendall Jenner και η Gigi και έρχεται για να μας αναστατώσει...



Romee Strijd από την Ολλανδία

«Γεμίζει» το instagram όχι μόνο με τις τέλειες αναλογίες της, αλλά και με μικρά tips για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες το κορμί της. Και είναι εύκολο να το καταφέρει κανείς: αρκεί να ακολουθήσει όσα προτείνει μέσα από την προσωπική της σελίδα το νέο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret – και όλοι ξέρουμε ότι η VS δεν εντάσσει στους κόλπους της τυχαία κορίτσια!



Olympia Campbell από το Λονδίνο

Η αδερφή της Edie είναι παντού, το ίδιο και εκείνη. Η Olympia Campbell, αν και νέα, έχει καταφέρει να την εμπιστευτούν μεγάλα ονόματα στον χώρο της μόδας (από Sonia Rykiel μέχρι τη Chanel, τη Fendi, και τη Louis Vuitton) – στις πασαρέλες δε μπορεί κανείς να τη δει τόσο με την αδερφή της όσο και μόνη της!



Kelly Gale από την Ολλανδία

Στο σχολείο έχει δηλώσει ότι ήταν θύμα bullying, ποιος τολμάει όμως τώρα που έγινε «αγγελάκι» της Victoria να την κοροιδέψει; Η καλλονή με καταγωγή από την Ινδία και την Αυστραλία έχει μια εμφάνιση που καθηλώνει και δεν θέλει και μεγάλη φαντασία για να σκεφτεί κανείς πόσο γρηγορα αναμένεται να μεταπηδήσει από την VS στις πασαρέλες των fashion weeks.



Bella Hadid από το Λος Άντζελες

Ο ορισμός του «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». Γιατί τα γονίδια έκαναν τη δουλειά τους στην περίπτωση της Bella, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στο ριάλιτι της μητέρας της – και «έπαιξε» περισσότερο από την αδελφή της – και πλέον «χτίζει» το όνομά της μέσω Instagram, αλλά και στα catwalks.



Josie Canseco από το Λος Άντζελες

Μήπως το όνομα αυτό σας λέει κάτι; Η Josie είναι η κόρη του παίκτης του μπέιζμπολ Jose Canseco, αλλά και μια εκκολαπτόμενη σεξοβόμβα! Μάλιστα, η νεαρή κάνει καριέρα από το σπίτι της, αν σκεφτεί κανείς πόσο διάσημη και περιζήτητη έχει γίνει ποστάροντας απλά φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Maartje Verhoef από την Ολλανδία

Την περασμένη σεζόν, έδωσε το «παρών» σε 66 shows. Στο βιογραφικό της, δε, υπάρχουν δύο διαφημίσεις του Valentino, ενώ έχει συμμετάσχει και στο  Chanel Paris-Salzburg show lineup. Και κάπως έτσι η 17χρονη Maartje μοιάζει να μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μόδας – και δείχνει να έχει έρθει για να μείνει.



Ine Neefs από το Βέλγιο

Έχει φωτογραφηθεί σχεδόν από όλους τους μεγάλους φωτογράφους (από τον Steven Meisel και τον Patrick Demarchelier μέχρι τον Craig McDean). Όμως, η Neefs δεν έχει γεμίσει μόνο το book της με φωτογραφίες, αλλά έχει κάνει και τα πρώτα της βήματα στις πασαρέλες: άνοιξε το show της  Hermès για τη νέα κολεξιόν του 2015.



Taylor Hill από το Κολοράντο

Η Αμερικανή με το λαμπερό χαμόγελο και τα χαρακτηριστικά φρύδια είναι το νέο πρόσωπο που απασχολεί με την «φρεσκάδα» και την ομορφιά του τις μεγαλύτερες πασαρέλες της χρονιάς – έχει ήδη δώσει τον καλύτερο εαυτό της σε μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η Chanel και η Victoria’s Secret.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου