Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σωματείο Δημ.Υπαλλ.Αρτέμιδος - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για συνάντηση με Δήμαρχο

Ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 στις 12:30 το μεσημέρι, μεταξύ της νέας Δημοτικής Αρχής και όλων των εργαζομένων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού, στην αίθουσα του
Πνευματικού Κέντρου Σπάτων, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Μάρκου Δημήτρη.
Σας παραθέτουμε την Ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος:

3 σχόλια:

  1. Τα λάθη συνεχίζουν απανωτά από τον συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στην Αρτέμιδα. Μάλλον η πίεση από τον Δήμαρχο είναι για πρώτη φορά αυτή που πρέπει και αυτό προκαλεί την αντίδρασή τους. Πολλά λόγια καμία αυτοκριτική για το χάλι της πόλης που ευθύνονται και αυτοί. Ένα Δήμος που υπολειτουργούσε ακόμα και όταν απασχολούσε εκατοντάδες προσωπικό ένας Δήμος που δεν προσέφερε ποτέ τίποτε. Με τέτοιου στυλ και ύφους παρεμβάσεις μόνο την αντίδραση από εμάς τους δημότες προκαλούν. Από εσάς κύριοι δεν περιμένουμε να συνδιοικήσετε με τον Δήμαρχο αλλά να δουλέψετε να δουλέψετε πολύ για να διορθωθεί αυτό το χάλι που από δίπλα του περνάτε και δεν το βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφηστε τους να εξευτελιζονται με ΓΕΛΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ .
    Στο τελος οτι και να τους κανουν ολοι οι δημοτες θα λεμε ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΣΑΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.πιασε τον συνδικαληστοτραγο απο τα κερατα ΤΩΡΑ.
    ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙς ΤΟΥΣ
    Κανε οργανογραμμα για ολους και τους ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ.Και αυτοι πρεπει να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου