Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτά είναι τα πρατήρια καυσίμων που δεν σας κλέβουν

Η λίστα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.Δείτε ποια είναι τα 1375
βενζινάδικα σε όλη την Ελλάδα που έχουν ενταχθεί στο σύστημα εισροών-εκροώνΤη λίστα με τα πρώτα 1.375 πρατήρια υγρών καυσίμων που έχουν ενταχθεί στο ολοκληρωμένο σύστημα εισροών-εκροών δημοσιεύει το protothema.gr. Η λίστα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα data.gov.gr.

Στο σύστημα εισροών-εκροών έχουν ενταχθεί 2.323 πρατήρια, ωστόσο τα 1.375 που περιλαμβάνονται στον κατάλογο είναι τα πρατήρια που έχουν τεθεί σε πλήρη εφαρμογή, αποστέλλουν όλα τα στοιχεία των καυσίμων που διαθέτουν, παραλαμβάνουν και μεταπωλούν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Με τη λειτουργία του συστήματος εισροών-εκροών επιδιώκεται να αντιμετωπιστεί το λαθρεμπόριο καυσίμων και να δημιουργηθούν συνθήκες ομαλής λειτουργίας της αγοράς προς όφελος των καταναλωτών και της εθνικής οικονομίας.

Σταδιακά, στη λίστα που δημοσιεύεται στο data.gov.gr, θα προστεθούν κι άλλα πρατήρια.

Δείτε τη λίστα με τα πρατήρια τα οποία έχουν ενταχθεί στην εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και -όπως λένε στο υπουργείο Οικονομικών- αποδεικνύεται με επίσημα στοιχεία ότι δεν σας κλέβουν.

16 σχόλια:

  1. Απεναντι απο το ΜΗΤΕΡΑ μια SHELL είναι απίστευτη!!!! Εχω βάλει 2 φορές 20 ευρώ σε smart και ΔΕΝ κουνήθηκε ο δείκτης... Αραγε είναι στη λίστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΦΛΟΤΕΡ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΣΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ???

      Διαγραφή
    2. Σου βαλανε αφρό βενζίνης (έχουν συστημα που ζεσταινουν τις δεξαμενές, ετσι φουσκώνει η βενζίνη, κ μόλις πας μισο χιλόμετρο κ κρυωσει στο ντεπόζιτο,ο δείκτης πέφτει στο μισο)

      Διαγραφή
  2. Το καλοκαίρι που ειμουν στην Ελλάδα έβαλα βενζινα στο 90 στην Αθηνών Λαμίας . 20 ευρώ 20 χιλ σε Hunday accent .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάτσε εκεί που είσαι λοιπόν Τάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπον, και σύστημα ειροων εκροων να έχουν μπορούν άνετα να κλέψουν στην πώληση. Αυτό το πετυχαίνουν πολύ άνετα. Δυστυχώς οι έλεγχοι στα πρατήρια υγρων καυσίμων γίνονται απο άσχετους.!!!! Θα αποδειχτει στα επόμενα 2-3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΓΗΚΕ Η ΜΙΖΑ.ΤΟ ΑΝ ΘΑΑΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΟΧΙ ΤΙΙΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ/

      Διαγραφή
  5. Εν έτη 2014, πρέπει να κατεβάσω .xls αρχείο για να ψάξω τα πρατήρια στην περιοχή που θέλω ένα ένα.. Φτιάξε ένα απλό συστηματάκι να επιλέγει ο καθένας τον νομό που θέλει και μετά τον δήμο και end of story.. Πόσο δύσκολο δηλαδή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΖΑ

      Διαγραφή
  6. Εγώ μια φορά γέμισα το αυτοκινητο κ ο τύπος στο βενζινάδικο μου έβαλε 10 λίτρα παραπανω απ οσα χωρούσε το ρεζερβουάρ, ενω ηξερα πως το αμαξι γεμιζε με 35 λίτρα ο τύπος μου έβαλε 45!!!Οταν του εδειξα το manual του αυτοκινήτου κάνοντας του φασαρια μου ειπε ,οκ χάρισμα σου η βενζίνη...Μιλάμε η κλοπή παει σύννεφο,(ειδικα τις βραδυνες ωρες αφου γνωριζουν πως οι ελεγχτες εχουν ωραρια δημοσιου,χωρια που έλεγχοι ουσιαστικά δεν γινονται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΥΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ .ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΓΠ... ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 2 Α:ATTIKH KAI ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Β:ΑΧΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ....ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Κ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TO OTI ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΑΤΗΡΙΟ,ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ?ΑΛΩΣΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκ πρώτης φαίνεται καλό το μέτρο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, δημοσιοποιούνται όσα βενζινάδικα (μετά απο έλεγχο), κλέβουν?? Υπάρχει και μαύρη λίστα?? Η Νομοθεσία το προβλέπει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΜΙΖΕΣ,ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΡΥ.

      Διαγραφή
  10. O τίτλος είναι αίσχος και προσβλητικός για πολλούς που τοποθετούν το σύστημα, επιβαρυνόμενοι με αβάσταχτα έξοδα, που δεν γνωρίζουν Η/Υ και είναι μεγάλης ηλικίας!Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου