Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

BendGate: Τώρα λυγίζουν τα iPhone 6 μέσα στα καταστήματα της Apple

BendGate: Τώρα λυγίζουν τα iPhone 6 μέσα στα καταστήματα της Apple
Δείτε τι έκαναν δύο 15χρονοι στη Βρετανία
Το σκάνδαλο «BendGate» δεν λέει να κοπάσει και τόσο στο Twitter, όσο και στο YouTube το λύγισμα των νέων της κινητών iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι
τις τελευταίες ημέρες ένα από τα πιο «καυτά» θέματα, με εκατοντάδες σχόλια κατά της Apple αλλά και πολλά βίντεο με «πρωταγωνιστές» νεαρούς που θέλουν να αποδείξουν ότι τα κινητά της εταιρείας στραβώνουν!
Τι κι αν η Apple επιμένει ότι τα κινητά της δεν λυγίζουν μετά από μόνιμη πίεση; Κάποιοι είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι το νέο iPhone έχει και αυτή την... ιδιότητα και το κάνουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Σήμερα στο «φως» της δημοσιότητας βρίσκονται δύο νεαροί οι οποίοι επισκέφτηκαν ένα κατάστημα της Apple στο Νόργουιτς της Αγγλίας.

Στο παρακάτω βίντεο, διάρκειας πέντε λεπτών, οι 15χρονοι προσπαθούν να λυγίσουν ένα  iPhone 6 Plus που βρίσκεται στο κατάστημα. Ωστόσο, χρησιμοποιούν μεγάλη πίεση στο κινητό με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη του και τα παιδιά να τραπούν σε φυγή.

Αν και υπάλληλος του καταστήματος διέψευσε το περιστατικό, τα παιδιά μίλησαν σε βρετανικά ΜΜΕ, δηλώνοντας ότι το έσκασαν από το σημείο, διαφορετικά θα κατέληγαν να πληρώσουν τα κινητό, κατηγορώντας, επίσης την Αpple για παραπλανητική διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου