Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μύθοι για τους πλούσιους και οι διάσημοι που τους καταρρίπτουν

Οκτώ μύθοι για τους πλούσιους και οι διάσημοι που τους καταρρίπτουν
Το στερεότυπο θέλει τους πλούσιους να ξοδεύουν αλόγιστα αλλά και να είναι αυθεντίες στις επενδύσεις. Η πραγματικότητα, όμως, δεν είναι καθόλου έτσι. Το Business Insider
παρουσίασε τους 8 μεγαλύτερους μύθους για τους πλούσιους.

1. Έχουν τα δικά τους σπίτια:
Εάν κανείς βλέπει reality shows όπως το "Keeping Up With the Kardashians"  ή το "Cribs" του MTV, δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πλούσιοι celebrities έχουν στην κατοχή τους σπίτια που μοιάζουν με παλάτια, στο Μαλιμπού ή τη Νέα Υόρκη. Η πραγματικότητα είναι ότι πολλοί, αλλά όχι όλοι, οι πλούσιοι έχουν τα δικά τους σπίτια. Διασημότητες όπως οι ηθοποιοί Diane Keaton, Meg Ryan και Jane Fonda, ζουν στο ενοίκιο. Η Queen Latifah δίνει ενοίκιο 10.000 δολαρίων το μήνα, για ένα loft 430 τ.μ. στην Ατλάντα.

2. Είναι ειδικοί στη διαχείριση των χρημάτων:
Τις περισσότερες φορές, αυτοί που γνωρίζουν πώς να βγάλουν χρήματα δεν γνωρίζουν και πώς να τα διαχειριστούν. Πώς γίνονται, λοιπόν, οι πλούσιοι πλουσιότεροι; Ακόμα και επιχειρηματίες όπως ο Mark Zuckerberg στρέφονται σε επαγγελματίες συμβούλους, για να διαχειριστούν όσα έβγαλαν από την επιτυχία τους.

3. Έχουν άριστη πιστοληπτική φερεγγυότητα:
Συνήθως πιστεύουμε ότι οι πλούσιοι είναι οι καλύτεροι πελάτες των τραπεζών, αφού έχουν άριστη φερεγγυότητα και πιστωτικό ιστορικό. Όμως, η αλήθεια είναι ότι πολλοί πλούσιοι celebrities έχουν χρεοκοπήσει ή έστω έχουν βρεθεί βυθισμένοι στα χρέη. Η Lindsay Lohan είναι ένα παράδειγμα, αφού φέρεται να χρωστά 600.000 δολάρια σε πιστωτικές κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι κάθε μήνα, καλείται να πληρώσει ελάχιστη δόση 15.000 δολαρίων.

newmoney.gr εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου