Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Έλενα Τσαβαλιά: Στα μπουζούκια με Καλλή και Πολίτη

Έλενα Τσαβαλιά: Στα μπουζούκια με Καλλή και Πολίτη
Σε λίγες ημέρες αναμένεται και η δική τους πρεμιέρα, μιας και το πρωινό του ΑΝΤ1 ήδη ξεκίνησε, όμως η Έλενα Τσαβαλιά δείχνει να μην αγχώνεται καθόλου. Η σύζυγος του
Μάρκου Σεφερλή, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φιλική της παρέα.

Άνετη και χαλαρή απόλαυσε το ποτό της μαζί με τις... φίλες της. Η Έλενα Τσαβαλιά έμεινε στο «Posidonio» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με την Στέλλα Καλλή, με την οποία ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ζευγάρι στο τηλεοπτικό σόου του Mega «Just The Two Of Us», και την Χριστίνα Πολίτη, η οποία συμμετείχε επίσης στο τραγουδιστικό σόου του σταθμού.

Αν και η πρεμιέρα της στο πρωινό του μεγάλου καναλιού δεν αργεί (13 Οκτωβρίου), η Έλενα Τσαβαλιά δείχνει χαλαρή και παρά τον φόρτο εργασίας των τελευταίων ημερών βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς μάλιστα, η ηθοποιός επισκέφθηκε στο καμαρίνι τους τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Κώστα Μαρτάκη και έδωσε και στους δυο τους προσωπικά τα συγχαρητήρια για το πρόγραμμα που παρουσιάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου