Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ποδοσφεριστής με τις δύο συζύγους και τη μία ερωμένη: Που είναι το κακό;

Απόλυτα φυσιολογικό...Ο Cheick Tiote, παίκτης της Νιουκάστλ δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομά του

Τα άπλυτα του Cheick Tiote στη φόρα συνεχίζουν να βγάζουν τα βρετανικά ταμπλόιντ. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Νιουκάστλ και έχει δύο νόμιμες συζύγους και μια ερωμένη υποστηρίζει μέσω του μάνατζέρ του ότι αυτό είναι «απόλυτα φυσιολογικό αφού είναι μουσουλμάνος και δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομά του».




Ο Ιβορηνιανός ποδοσφαιριστής που λαμβάνει 60.000 ευρώ την εβδομάδα φαίνεται πως έχει πολλά στόματα να θρέψει καθώς από τις τρεις γυναίκες της ζωής του έχει αποκτήσει τρία παιδιά.




Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 28χρονος μέσος ζει στο Ponteland με την 25χρονη Madah που παντρεύτηκε πρώτη και έχουν μαζί δύο παιδιά. Η δράση του με τα παιδιά δεν σταματά εκεί καθώς έχει άλλο ένα παιδί από την παράνομη γυναίκα του την Nikki Mpofu. Και μέχρι εδώ καλά. Το όλο μπέρδεμα ξεκίνησε όταν η σύζυγός του Madah ανακάλυψε εντελώς τυχαία από το facebook ότι ο άνδρας της έχει και άλλη σύζυγο την Doukrou Laeticia.




«Ανακάλυψα ότι ο άνδρας μου έχει παντρευτεί και με άλλη γυναίκα. Δεν μου είχε πει κάτι σχετικά με το δεύτερο γάμο του», λέει η Madah.




Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να έχει τέσσερις συζύγους σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο είπε σε φίλους του ότι στην πατρίδα του κάτι τέτοιο είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα μπορούσε να έχει παράλληλα τέσσερις συζύγους κάτω από την ίδια στέγη.









Σύζυγος Νο1: Ο Cheick Tiote με την Madah έξω από το σπίτι τους


Σύζυγος Νο2: Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής με τη σύζυγό του Doukrou Laeticia στην Ακτή Ελεφαντοστού


Και η ερωμένη: Η Nkosiphile Mpofu γνωστή ως Nikki έχει αποκτήσει ένα γιο από τον Tiote, τον Rafael

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου