Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Χορωδίας Αρτέμιδος Αττικής - Λαμπρή εμφάνιση στην φιλολογική αίθουσα “Παρνασσός”

29/9/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση της Χορωδίας Αρτέμιδος Αττικής στην φιλολογική αίθουσα “Παρνασσός” το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, στα πλαίσια της
Ετήσιας γιορτής της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος, όπου έγιναν τιμητικές βραβεύσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος Κ. Ιερώνυμου, του βουλευτή Κ. Αναστάσιου Νεράτζη, της Λυρικής Καλλιτέχνιδος Κ. Κατερίνας Οικονόμου και της Προέδρου Χορωδίας Χανίων Κ. Κλειώ Χαρωνίτη. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος κύριος Οικονόμου, συνεχάρη προσωπικά τον μαέστρο αλλά και τους σολίστες προσφέροντάς τους τιμητικά διπλώματα συμμετοχής και ανθοδέσμες.

Τόσο οι πρωτότυπες εναρμονίσεις του ταλαντούχου μαέστρου Χρήστου Πάντα, όσο και οι επιλογές των τραγουδιών που έχει κάνει, αλλά και η πλούσια συμμετοχή μουσικών οργάνων καθώς και η συνοχή και η άψογη προετοιμασία της χορωδίας έδωσαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, συγκινώντας τους θεατές, οι οποίοι δεν πίστευαν πως άκουγαν μία χορωδία που μόλις είχε συμπληρώσει ενάμισι έτος από την δημιουργία της! 
Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα, τα αυθόρμητα χειροκροτήματα του κοινού, αλλά και των παραγόντων της διοργάνωσης ξεσπούσαν πριν την ολοκλήρωση των τραγουδιών. Την τόσο σημαντική αυτή εμφάνιση της Χορωδίας Αρτέμιδος, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λάμπρου, καθώς και ο Πρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου “Προφ. Ηλίας – Αγ. Παρασκευή”, Βασίλειος Γιαμπουράς και Κυριακή Κολοβού αντίστοιχα, καθώς και η κοινωνική λειτουργός του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος κυρία Λεοντάρη.

Ευχόμαστε να επακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες τιμητικές για την πόλη μας εμφανίσεις της Χορωδίας Αρτέμιδος, για τις οποίες τόσο οι Δημότες όσο και η Δημοτική Αρχή, δεν μπορούν παρά να νιώθουν υπερήφανοι για τις δυνατότητες που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό αυτού του τόπου.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζετε,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΡΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου