Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο βιογράφος της πριγκίπισσας Νταιάνα αποκαλύπτει το όνομα της «εγγονής» της!

Ο βιογράφος της πριγκίπισσας Νταιάνα αποκαλύπτει το όνομα της «εγγονής» της! 
Ποιο θα είναι το όνομα του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ; - Ο Άντριου Μόρτον, βιογράφος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταιάνα, ισχυρίζεται ότι το γνωρίζει...

Ο 60χρονος Άντριου Μόρτον είναι ο βιογράφος της πριγκίπισσας Νταιάνα και σε συνέντευξη που έδωσε την Κυριακή στην εφημερίδα SUN δήλωσε ότι στενοί φίλοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της δούκισας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, του αποκάλυψαν, πώς θα ονομάσει το ζευγάρι το δεύτερο παιδί του, αν είναι κορίτσι.

Ο Μόρτον δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν εκφράσει την επιθυμία, αν αποκτήσουν κορίτσι, να του δώσουν το όνομα «Ελίζαμπεθ - Νταιάνα», τιμώντας την βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και την μητέρα του πρίγκιπα, την αξέχαστη πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταιάνα.


Ο βιογράφος της Νταιάνα  ανέφερε ότι το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει αντιδράσεις από μέλη της βασιλικής οικογένειας για το όνομα «Νταιάνα», αφού είναι γνωστό ότι οι σχέσεις της πριγκίπισσας με την βασιλική οικογένεια ήταν «τεταμένες». Ο ίδιος είπε ότι το ζευγάρι δεν θα ήθελε η κόρη του να έχει το υποκοριστικό «Ντι», όπως φώναζαν την πριγκίπισσα Νταιάνα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει την απόφαση του Ουίλιαμ και της Κέιτ, για το όνομα του δεύτερου παιδιού της, αν αυτό θα είναι κορίτσι.

                                                                   Άντριου Μόρτον

Ο Μόρτον έγραψε το 1992 το βιβλίο «Diane: Her True Story», το οποίο είχε γίνει bestseller σε διεθνές επίπεδο.

Πάντως, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα ήθελε να δώσει το όνομα της μητέρας του, στο παιδί που θα αποκτήσει, αν είναι κορίτσι, αφού τον  Νοέμβριο του 2010, όταν αρραβωνιάστηκε την Κέιτ Μίντλετον, της έδωσε το δαχτυλίδι αρραβώνων που κάποτε ανήκε στη μητέρα του, λέγοντας ότι έτσι είναι σαν και αυτή να συμμετέχει στη χαρά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου