Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ιορδάνης Λουίζος σχετικά με το θέμα των "Σκληρών Δίσκων Οικονομικού Περιεχομένου"

Αισθανόμενος την υποχρέωση, πρωτίστως απέναντι στους συνεργάτες μου και στην τοπική αυτοδιοίκηση, επισκέφτηκα την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητώντας συνάντηση με τον Προϊστάμενο κ. Σφακιανάκη και κατέθεσα την παρακάτω αίτηση.
Αυτά προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το θέμα των "Σκληρών Δίσκων Οικονομικού Περιεχομένου" και δηλώνοντας στα ΜΜΕ ότι "εάν οι διαγραφές, προσθήκες, αλλοιώσεις ή οιαδήποτε παρέμβαση επηρέασε έστω και κατά 1€ τα οικονομικά αρχεία του Δήμου, εγώ προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη. Εάν ΟΧΙ κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γι' αυτόν τον θόρυβο που δημιουργήθηκε."
Η δήλωσή μου δεν έχει κανένα ηρωικό στοιχείο. Γιατί πολύ απλά γνωρίζω ότι:
α) Οιαδήποτε διαγραφή αφήνει σε εξειδικευμένες εταιρίες το αποτύπωμά της και είναι εύκολο να διαβαστεί αυτό που σβήστηκε.
β) Η κάθε εταιρία που διαγράφει κάποιο αρχείο υποχρεούται από τη νομοθεσία να κρατάει αντίγραφο του αρχείου που σβήνεται, για να ανακτάται ανά πάσα στιγμή, για 6 μήνες.
γ) Το σημαντικότερο: Οι δίσκοι ΔΕΝ είναι οικονομικού περιεχομένου και δεν συνδέονται με τα Οικονομικά Στοιχεία του Δήμου. ΔΕΝ υπάρχει τρόπος αλλοίωσης των Οικονομικών Αρχείων ενός Δήμου.

Όταν αυτά επιβεβαιωθούν, κάποιοι πρέπει να ζητήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

2 σχόλια:

  1. Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ενημερώσω αγαπητέ πρώην,ότι κάποιοι που προφανώς δεν το έχουν συνειδητοποιήσει,θα πάνε φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένουμε εναγωνίως τις εξελίξεις και την απόφαση της δικαιοσύνης για το ποιος θα δικαιωθεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου