Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος - Πυρά στη Γ. Γραμματέα


Στη προ ημερήσιας συζήτηση, πυρά δέχθηκε η Γενική Γραμματέας του δήμου κ. Στέλλα Μιχαλοπούλου, για τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα μας.
Όσοι από τους αναγνώστες μας έτυχε να την διαβάσουν, θα
πρόσεξαν ότι οι απαντήσεις της κ. Μιχαλοπούλου ήταν πάρα πολύ προσεκτικές και αποτύπωναν καθαρά τη δυσμενή οικονομική θέση και την ελλειπή οργάνωση που επικρατεί στο δήμο.
Πιο απλά, με διακριτικότητα αναφερότανε σε γεγονότα και προβλήματα που κληρονόμησε η νέα διοίκηση και εκ της θέσεώς της καλείται να συνδράμει στην επίλυσή τους.
Ο θεατρινίστικος τρόπος που κάποιοι Δ.Σ., παρουσιάστηκαν ως θιγμένοι για τη συνέντευξη της κ. Μιχαλοπούλου, είναι παρωχημένης εποχής. Αν ανατρέξουμε στα δρώμενα προηγούμενων διοικήσεων θα διαπιστώσουμε, ότι ίδιοι, όταν βρισκότανε σε διοικητικές θέσεις, ποτέ δεν τόλμησαν να αγγίξουν σε βάθος τα προβλήματα των δύο πρώην δήμων, αλλά προς απόκτηση πολιτικής πελατείας τα γιγάντωσαν.
Ωστόσο, η ατάκα της προ ημερησίας συζήτησης ήρθε από το δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Στάμου.
Αναφερόμενος στη θέση της κ. Μιχαλοπούλου για τοποθέτηση ηλεκτρονικού ωρολογίου πιστοποίησης ώρας εισόδου και εξόδου των υπαλλήλων του δήμου είπε: «Και άλλοτε είχαμε ρολόι παρουσίας στο δήμο. Κάποιοι το έσπασαν και δεν ξέρω που βρίσκεται. Για μένα, συνεχίζει ο κ. Στάμου, δεν έχει σημασία τι ώρα έρχονται και φεύγουν οι υπάλληλοι. Σημασία έχει που βρίσκονται κατά τη διάρκεια του ωραρίου τους και ποιος τους ελέγχει».
Μάλλον και ο κ Στάμου έχει ακούσει ότι κάποιοι απολαμβάνουν, εν ώρα εργασίας, τις παραλίες, τις καφετέριες, τις καντίνες και τα ουζερί!!!
ΑΡΤΕΜΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου