Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

«Να Προφυλάσσετε την Καρδιά Σας!» - 2η μέρα

Με μεγάλη επιτυχία εξελίχθηκε και η 2η μέρα στο Ποδηλατοδρόμιο Ο.Α.Κ.Α. η Συνέλευση Περιφερείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά με θέμα «Να Προφυλάσσετε την Καρδιά Σας!» Ξεπέρασαν κατά
πολύ τους 7.000 οι παρόντες σήμερα, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον γεμάτο χαρούμενα και ευτυχισμένα πρόσωπα.
Ακούστηκαν διάφορες Γραφικές αναφορές που σχετίζονται με την καρδιά. Οι παρόντες διέκριναν πώς η προστασία της συμβολικής καρδιάς μπορεί να τους βοηθήσει να παίρνουν σοφές αποφάσεις ώστε, να βελτιώσουν την οικογενειακή τους ζωή, να ενισχύσουν την προσωπική τους σχέση με τον Θεό και να βρουν αληθινή ευτυχία.
Στις 11:40 π.μ., στο τελικό μέρος του πρωινού προγράμματος έγινε μια υπέροχη ανάλυση της σπουδαιότητας του Χριστιανικού βαφτίσματος και κατόπιν ακολούθησε η χειροτονία δεκάδων νέων μελών του θρησκεύματος ως διακόνων.
Την Κυριακή το πρωί μια σειρά από ομιλίες – εναλλασσόμενες με γοργό ρυθμό - θα επικεντρωθεί σε οχτώ Βιβλικά πρόσωπα τα οποία απέδειξαν την ολόκαρδη αφοσίωσή τους στον Θεό κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Το πρωινό μέρος θα ολοκληρωθεί με τη δημόσια ομιλία «Τα Παλιά Δεν θα Έρχονται στη Μνήμη Ούτε στην Καρδιά». Το απόγευμα, θα παρουσιαστεί μια ζωντανή θεατρική παράσταση στην οποία τέσσερα νεαρά άτομα έρχονται αντιμέτωπα με το ερώτημα «Τι Είναι Αληθινή Αγάπη;» Η συνέλευση θα ολοκληρωθεί δυναμικά με την ομιλία «Μην Αφήσετε Ποτέ την Καρδιά σας να Τρομοκρατηθεί!»
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά προσκαλούν όλους να παρευρεθούν για να μάθουν περισσότερα σχετικά με αυτά τα θέματα. Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 9:30 π.μ. το πρωί της Κυριακής. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου από εθελοντικές συνεισφορές.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο ενημέρωσης με τον κ. Γιάννη Χατζάκη τηλ. 697 7200987
ή τον κ. Στέφανο Παπαδάκη τηλ. 693 6768156
Σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας στο Ο.Α.Κ.Α. 210 6830654

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου