Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Ψήφο κατά συνείδηση ζήτησε ο Π. Καμμένος

Απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του Στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» πέφτει το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης του αστικού και πατριωτικού χώρου, υποστήριξε ο
πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, μιλώντας στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδα, σήμερα μετά την ορκωμοσία των βουλευτών.

Ο κ. Καμμένος τόνισε επίσης ότι το κόμμα θα βρίσκεται μέσα και έξω από τη Βουλή δίπλα στον ελληνικό λαό, γιατί οι πολίτες περιμένουν πολλά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και κάλεσε όλους τους βουλευτές του Κινήματος να ψηφίζουν πάντα κατά συνείδηση.

Σε δήλωσή του λίγο αργότερα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του ξεκινά το έργο για το οποίο έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό, και όπως είπε, «αυτά που λέγαμε πριν από τις εκλογές, θα τα ακολουθήσουμε και θα τα τιμήσουμε και μετά τις εκλογές».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως «οι συγκυβερνώντες αποφάσισαν να ανατρέψουν τις υποσχέσεις με τις οποίες υπέκλεψαν την ψήφο του ελληνικού λαού» προειδοποιώντας ότι θα βρουν απέναντί τους, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Θα μας έχουν απέναντί τους. Απέναντι στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών και της ελληνικής οικογένειας. Απέναντι στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Σήμερα οριστικοποιήθηκε και η κατανομή θέσεων εργασίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όπως είπε ο Πάνος Καμμένος, Γραμματέας της ΚΟ θα είναι ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, με αναπληρωτές γραμματείς τον βουλευτή Β' Πειραιά Γιάννη Κουράκο και τον βουλευτή Α' Πειραιά Παναγιώτη Μελά.

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα είναι ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουικ, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, κατά τομείς, θα είναι ο βουλευτής Ηρακλείου, καθηγητής Νότης Μαριάς και ο βουλευτής Β' Αθηνών Βασίλης Καπερνάρος.

Εκπρόσωπος του Κινήματος και Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού θα είναι ο πρώην Βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης.

Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Ψήφο κατά συνείδηση ζήτησε ο Π. Καμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου