Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Προσφορά του Αρτέμιου στους αντιδημάρχους κ. κ. Πουλάκη και Μαργέτη

Όλοι γνωρίζουμε, ότι βρισκόμαστε σε θερινή περίοδο. Οι προβλέψεις της στήλης, ότι μεγάλο μέρος του εσωτερικού τουρισμού των γύρω πόλεων θα απορροφήσει η Αρτέμιδα, βγήκαν
αληθινές. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες οι παραλίες «βουλιάζουν» από κόσμο.
Όμως, μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι τα σκουπίδια αρχίζουν να αυξάνονται και να πληθύνονται κυρίως στα «εσωτερικά εδάφη» της πόλης.
Επειδή βρισκόμαστε κοντά στο ζενίθ αφίξεων, παραθεριστών, λουομένων και τουριστών, οπότε το πρόβλημα σκουπίδια ίσως πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις-θυμηθείτε την περσινή χρονιά- η στήλη προσφέρει, στους δύο προαναφερόμενους αντιδημάρχους, φωτογραφική κάλυψη ίδια με αυτή που αναρτήθηκε στο ιντερνέτ και τους παρουσίαζε την ώρα του καθαρισμού της παραλίας.
Οι φωτογραφίες θα παρθούν κατά τη στιγμή που οι κ. κ. Μαργέτης και Πουλάκης θα καθοδηγούν τους υπάλληλους καθαριότητας, στη συλλογή αποκομιδής σκουπιδιών και λοιπών αντικειμένων από τους -ο θεός να τους κάνει- δρόμους της πόλης.
Ιδού, λοιπόν, νέο πεδίον δόξης λαμπρόν να επιδείξουν για μια ακόμα φορά οι δύο αντιδήμαρχοι τις «ηρωικές» προσπάθειες που καταβάλουν για το καλό του δημοτών. (Λες και δεν είναι υποχρεωμένοι).
Επί, πλέον, η στήλη, υπόσχεται ότι οι φωτογραφίες αυτές θα δημοσιευτούν σε κάθε ΜΜΕ που έχει δυνατότητα πρόσβασης.
Αναμένομε απάντηση στη προσφορά μας!!!
ΑΡΤΕΜΙΟΣ

3 σχόλια:

  1. Κε ΑΡΤΕΜΙΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ,ΜΕ ΣΚΑΡΠΙΝΙ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.{ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΜΒΙΑ}.ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΠΙΟ ΕΚΕΙ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Η ΑΝΕΜΟΤΡΑΤΑ ΤΟ ΞΗΛΩΝΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΣΑ.ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΛΑΣΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ,ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΛΤΕΥΤΑΚΙΔΕΣ,
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΤΟ 98,99% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΚΗΠΟΥΡΟΙ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου