Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Άρτεμις - Τοπικό Συμβούλιο αποχής, ανοχής και συνενοχής στην ηχορύπανση

Πατήστε στην εικόνα να δείτε το Video
Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου για την Παρασκευή, 8.8.2014, αναβλήθηκε λόγω μη
απαρτίας. Παρόντες ήταν ο κ. Π.Λάμπρου, η κα Δ.Σαρρή και ο Πρόεδρος κ.Μπαλόπιτος. Αυτός ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε για την επομένη, Σάββατο 9.8.2014.
Στην δεύτερη συνεδρίαση πάλι δεν υπήρχε απαρτία. Ήταν παρόντες η κα Σαρρή και ο πρόεδρος κ.Μπαλόπιτος. Έτσι δόθηκε τρίτη αναβολή για τις 11.8.2014, ημέρα Δευτέρα.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αφορά αδειοδοτήσεις λειτουργίας καταστημάτων, μουσικής και παράταση ωραρίου.
Είναι προβληματικό το γεγονός ότι οι σύμβουλοι της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Μάρκου, που αποτελούν την πλειοψηφία αυτή την στιγμή -6 (κ.κ. Κατσούλης, Λάμπρου, Μάρκου, Γκιουλέκας και Φίτρος και η κα Μωραΐτη) έναντι 5 (κ.κ.Φακής, Ρήγας, Μπαλόπιτος και οι κυρίες Ράφτη και Σαρρη)-  με εξαίρεση τον κ.Λάμπρου δεν παρευρέθηκαν και με αυτόν τον τρόπο αφήνουν τόσο σοβαρά ζητήματα στην τύχη τους.

Τελικά ενδιαφέρεται η νέα Δημοτική Αρχή για το καθεστώς των παραλιακών καταστημάτων και της ηχορύπανσης;
Ποια μέτρα έλαβαν για να μην πάρουν άδειες λόγω 15ημέρου;
Η αποχή τους από το συγκεκριμένο συμβούλιο, μάλλον, είναι στρατηγική να πάρει άδεια το κατάστημα στο οποίο δεξιώθηκε ο Δήμαρχος Δ.Μάρκου χωρίς να έχει, φαινομενικά, καμία ευθύνη η παράταξή του, παρόλο που είναι πλειοψηφία. Με αυτό τον τρόπο δεν έρχονται σε δύσκολη θέση και δεν αναγκάζονται να "σπάσουν αυγά"

12 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΑΝΑΣΣΑΣ ......ΜΗΠΩΣ
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΑΙΡΕΤΟ ?ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.....
    ΠΟΛΥ ΚΡΥΦΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ.....και που σε ποναει και που σε σφαζει.....μετα την ΑΝΑΛΗΨΗ και δεν εννοω της αναληψεως ......
    ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΚΟΜΕΝΑ .ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχεις να κανεις,να κανουμε ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΝΤΕ ΕΤΗ θα μας δουλευουν οπως οι προηγουμενοι,αυριο θα παρει αδεια το μαγαζι ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστουμε τον νεο Δημαρχο για το ενδιαφερον που επεδειξε στο θεμα του ΚΥ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τη στάση τους αυτή οι δημοτικοί σύμβουλοι -ανεξαρτήτως παράταξης - αποδεικνύουν τις ενοχές που όλοι υποψιαζόμαστε...
    Είναι δυνατόν να αδιαφορούν οι άνθρωποι που μας εκπροσωπούν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που διαλύει κυριολεκτικά τις ζωές εκατοντάδων δημοτών που έχουν την ατυχία να κατοικούν πλησίον των παραλιακών μαγαζιών-μπαρ;
    Οι "αναβολές" αυτές δείχνουν εύνοιες... Εύνοιες προς τους παρανόμους που λυμαίνονται την Αρτέμιδα, που εδώ και χρόνια στήνουν παράνομες και κερδοφόρες δουλειές "της νύχτας", σε βάρος οικογενειών, ηλικιωμένων, παιδιών, αρρώστων, που δεν μπορούν πλέον να βρουν γαλήνη ούτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από την αφόρητη ηχορύπανση. Από την ηχορύπανση που προκύπτει από σαφώς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δραστηριότητες, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΠΑΡ, που παραβιάζουν ακόμα και τις όποιες "άδειες μουσικής" που κακώς έχουν πάρει από το δήμο χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες προυποθέσεις...
    ΟΛΑ για τους παρανόμους λοιπόν!
    ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ακόμα και όταν αποδεδειγμένα αυτά τα μαγαζιά είναι παράνομα από την κορυφή ως τα νύχια.
    Τι άλλο να πει κανείς για ένα τέτοιο περιβάλλον "δημοτικής αρχής", ο νοών νοεί το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ,Ή ΕΙΣΑΙ.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.Ο ΚΕΝΖΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ-ΡΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΟΥΡΤΙΝΑ,ΣΕ ΚΟΛΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑΔΙΚΟΥ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑΔΙΚΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ.

      Διαγραφή
    2. ο νεος δημαρχος δεν θα συναινεσει σε νταβαντζιλικια ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ.
      ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΜΙΣΤΕΥΟΜΑΙ και ξερω τι λεω.Απλα αυτα ειναι υπολειμματα.των απερχομενων για να τον υποσκαψουν .

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ?ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ.ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ?ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΘΕΤΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΩΛΑΔΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΘΟΡΥΒΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΣ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ,ΠΟΥΣΤ@Ρ@ ΠΟΛΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ.ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟ ΟΧΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ...

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΧΕΣ ΜΟΝΟ ΚΟΝΟΜΑ.ΜΑΡΚΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ.ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ Α.ΝΙΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΑΜΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ γιαυτο του την πεφτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΑΜΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ?ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΜΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΡΑΤΑΠΛΑΝ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΜΠΕΝΤΟΥΓΙΑΣ.ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΟΛΑΔΙΚΑ ΤΡΑΒΑΤΕ 11.30ΠΜ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΕΟΕΟΕΟΟΟΟ.ΤΟ ΚΟΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΘΟΡΥΒΟΥ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου