Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ο Ελληνας πίσω από μια επαναστατική φόρμουλα ομορφιάς

Η μάρκα, που ιδρύθηκε από τον Δρ. Γιάννη Αλεξανδρίδη και τη σύζυγο του Εύα, ξεκίνησε με ένα μόνο προϊόν και έναν ξεκάθαρο στόχο: να επιταχύνει την επούλωση του δέρματος για τους ασθενείς τους. Όταν ανακαλύφθηκε ότι ο ισχυρός ορός παρείχε επίσης οφέλη κατά της γήρανσης, οι ασθενείς άρχισαν να ζητούν το ένα μπουκάλι μετά το άλλο. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής του καριέρας, ο Γιάννης Αλεξανδρίδης πειραματίστηκε με πολλά προϊόντα κλινικής ισχύος, διαπιστώνοντας ότι ήταν πολύ “σκληρά” για το ευαισθητοποιημένο δέρμα των ασθενών του μετά την επέμβαση. Συνειδητοποιώντας ότι η ιδανική λύση για την περιποίηση του δέρματος μετά το χειρουργείο ήταν ανύπαρκτη, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του πατενταρισμένη φόρμουλα. Τα προϊόντα 111SKIN είναι άμεσα εμπνευσμένα από την καινοτομία του στην κλινική και τις εξελισσόμενες ανάγκες των ασθενών του. Ο Γιάννης Αλεξανδρίδης, με αφορμή το λανσάρισμα των καλλυντικών του στο Costa Navarino, μίλησε στο newmoney για το πρωτοπόρο σύμπλεγμα, που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο, την δική του ρουτίνα ομορφιάς και τι είναι αυτό που τελικά μάς κρατά νέους.




Τι κάνει το skincare brand 111SKIN τόσο πετυχημένο; Τι καινούργιο φέρνει στην βιομηχανία της ομορφιάς; Η 111SKIN ιδρύθηκε με έναν ξεκάθαρο σκοπό: να φέρει στην αγορά ένα νέο είδος skincare. Τα προϊόντα μας εμπνέονται και συμπληρώνονται από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των αναγνωρισμένων θεραπειών που προσφέρονται στην κλινική μου, 111 Harley St. Κάθε φόρμουλα η οποία είναι δημιουργημένη με χειρουργική ακρίβεια είναι το αποτέλεσμα της πορείας μου στην πλαστική επανορθωτική χειρουργική και της κατανόησης της τρισδιάστατης διαδικασίας επούλωσης του δέρματος. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στη βελτιστοποίηση του δέρματος τόσο πριν όσο και μετά το χειρουργείο, να διατηρούν τη βέλτιστη κατάσταση της επιδερμίδας και να επιβραδύνουν τη γήρανση. Ως πρωτοπόροι της καινοτομίας στην περιποίηση της επιδερμίδας, συνεχίζουμε να διευρύνουμε τα όρια της ιατρικής επιστήμης, των συστατικών και της τεχνολογίας σε ότι αφορά στο δέρμα για να δημιουργήσουμε προηγμένα προϊόντα που έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην καινοτομία η 111SKIN, έχει καταγράψει περισσότερες από δέκα πρωτιές στη βιομηχανία της ομορφιάς -από την υιοθέτηση της κρυοθεραπείας στο skincare έως την υπεράσπιση της χρήσης βιοκυτταρίνης στην εφαρμογή μάσκας προσώπου σε παγκόσμιο επίπεδο.
 

Η πιο πρόσφατη καινοτομία της 111SKIN είναι τα Wrinkle Erasing Retinol Patches, ένα προϊόν που ανέπτυξα για να παρέχει μια μη επεμβατική λύση για τη γήρανση του δέρματος σε προβληματικές περιοχές. Αυτά τα patches σχεδιάστηκαν στην 111 Harley St. Clinic για να αντικαταστήσουν ή να επεκτείνουν τα αποτελέσματα των ενέσιμων θεραπειών μέσω μιας ρουτίνας περιποίησης που μπορεί να γίνει στο σπίτι. Τα μοναδικά μας microcone patches είναι ειδικά διαμορφωμένα για εφαρμογή στο μέτωπο, τα μάτια, τα χείλη και ανάμεσα στα φρύδια. Κάθε patch έχει σχεδιαστεί με ακριβή αριθμό microcones σύμφωνα με την περιοχή θεραπείας που στοχεύουμε, διεισδύοντας φυσικά στο δέρμα στα 0,35 mm για 100% απορρόφηση. Αυτή η νέα τεχνολογία διαθέτει microcones με μεγαλύτερη από ποτέ συγκέντρωση ανά επιφάνεια, για να στοχεύουν τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες του δέρματος. Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει επίσης τη μοναδική φόρμουλα με βάση τη ρετινόλη σε ένα σύστημα διαδερμικής χορήγησης, εισάγοντας μια νέα συνέργεια συστατικών και τεχνολογίας στην παγκόσμια αγορά. Μέχρι σήμερα, η 111SKIN είναι το μόνο skincare brand που συνδυάζει αυτήν την τεχνολογία με τα κλινικά ελεγμένα συστατικά στο εργοστάσιό του στην Κορέα, χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της για να πρωτοστατήσει σε ένα νέο κύμα ανάπτυξης του skincare στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Πώς εμπνευστήκατε το όνομα του brand; Περιμένατε τέτοια απήχηση; Το όνομα του brand είναι εμπνευσμένο από την κλινική μου, 111 Harley St., τη γενέτειρα του 111SKIN. Δημιουργήσαμε το 111SKIN για να επιταχύνουμε τη διαδικασία επούλωσης του δέρματος των ασθενών μου μετά από χειρουργικές θεραπείες. Εκείνη την περίοδο, δεν ήμουν ικανοποιημένος με τις διαθέσιμες φόρμουλες καθώς ήταν πολύ ερεθιστικές και επιθετικές για το δέρμα. Ξεκίνησα να δημιουργήσω ένα μοναδικό προϊόν που θα ήταν κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα χωρίς συμβιβασμούς στο πόσο ισχυρό ή αποτελεσματικό θα είναι. Εμπνευσμένος από τις επανορθωτικές ιδιότητες του NAC, δημιούργησα το δικό μου μοναδικό σύμπλεγμα – NAC Y2™. Αυτή η καινοτόμος φόρμουλα τροφοδότησε τον πρώτο θεραπευτικό ορό της 111 Harley St., ο οποίος αποδείχθηκε τόσο αποτελεσματικός που οι ασθενείς μου άρχισαν να τον ζητούν καθημερινή χρήση. Όταν δημιούργησα το 111SKIN το 2012, δεν είχα σκοπό να λανσάρω ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο εμπορικά skincare brand. Ως εν ενεργεία χειρουργός αποκατάστασης προσώπου, ήθελα απλώς να βοηθήσω τους ασθενείς μου να αναρρώσουν έπειτα από θεραπείες και να επιταχύνω τη διαδικασία επούλωσης.




Τι κάνει το σύμπλεγμα των καλλυντικών σας τόσο «επαναστατικό», όπως έχει χαρακτηριστεί
από τον διεθνή τύπο; Η πορεία ανάπτυξης των προϊόντων μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Είναι μια διαδικασία 6 βημάτων που τονίζει την προσέγγισή μας με χειρουργική ακρίβεια. Παρόλο που είμαστε ένα σύγχρονο brand που βασίζεται στην καινοτομία, χρειαζόμαστε χρόνια για να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε νέες τεχνολογίες -απαιτούνται τουλάχιστον από 3 έως 6 χρόνια. Η ιδέα του προϊόντος ξεκινά στην 111 Harley St., όπου εμπνέομαι από την καθημερινή μου εμπειρία με τους ασθενείς και τις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες τους. Κατά τη διαδικασία της σύνθεσης, οι ασθενείς μου διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο προσφέροντας τα σχόλιά τους για τα εργαστηριακά δείγματα σε πραγματικό χρόνο. Οι φόρμουλες πρέπει να έχουν ποσοστό επιτυχίας 90%+ από ασθενείς εντός της κλινικής, πριν προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα της διαδικασίας. Αντί να ακολουθούν τις τάσεις, τα προϊόντα 111SKIN γεννιούνται από την καινοτομία. Παρά τη χρήση ενεργών συστατικών υψηλής απόδοσης με πρωτοποριακές τεχνολογίες, το 111SKIN δεν συμβιβάζεται όσον αφορά στην ευαισθησία.


To spa του Mandarin Oriental Costa Navarino διαθέτει προϊόντα 111 Skin.




Συνεργάζεστε και με The Spa at Mandarin Oriental, Costa Navarino. Είμαστε περήφανοι που έχουμε εδραιώσει μια μακροχρόνια σχέση με τον όμιλο Mandarin Oriental, όπου δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερα από 13 Spa σε όλο τον κόσμο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε τη συνεργασία μας και με το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου επί ελληνικού εδάφους το οποίο βρίσκεται σε μια απίστευτη τοποθεσία και χαίρομαι ιδιαιτέρως προσωπικά καθώς αποτελεί και έναν φόρο τιμής στις ελληνικές μου ρίζες. Γιορτάζοντας αυτή τη συνεργασία το The Spa at Mandarin Oriental, Costa Navarino συστήνει για πρώτη φορά αποκλειστικά στην Ευρώπη το νέο Ultrasonic Cleanse Radiance Facial του 111SKIN. Παρουσιάζοντας τη νέα γενιά απολέπισης δέρματος και έγχυσης προϊόντος, η θεραπεία ενσωματώνει τη συσκευή Zemits SonoSilk Ultrasonic Skin Device και προσφέρει τέσσερις συνεργικές δράσεις σε μία.

Ποιο προϊόν είναι το πιο viral από την συλλογή σας; Είμαστε γνωστοί στον κλάδο για τη ρουτίνα ομορφιάς βασισμένη στις μάσκες μας την οποία κάναμε δημοφιλή στο ευρύ κοινό και κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά. Αισθανόμαστε υπεύθυνοι για αυτήν την κατηγορία -αν δεν ήταν η ιατρική γνώση και η επιστήμη που έφερε στο προϊόν ένας ειδικός του κλάδου, οι άνθρωποι δεν θα είχαν πάρει την τεχνολογία στα σοβαρά. Το πιο viral προϊόν μας είναι η μάσκα 111SKIN’s Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask η αγαπημένη του κοινού μας μεταξύ μακιγιέρ, διασημοτήτων, καταναλωτών και beauty editors ήδη από τη δημιουργία της πριν από 11 χρόνια. Πουλώντας πάνω από 18 εκατομμύρια από αυτήν τη μάσκα (μία μάσκα πωλείται κάθε 26 δευτερόλεπτα) η δημοτικότητά της ενέπνευσε την ανάπτυξη της Radiance Collection, που τώρα αποτελείται από επτά προϊόντα Radiance.

Ποια συμβουλή πρέπει να τηρούμε για ένα σωστό skincare; Ο πυρήνας σε όλες τις ρουτίνες 111SKIN είναι μια τελετουργία τριών βημάτων που αποτελείται από κρέμα ματιών, ορό προσώπου και ενυδατική κρέμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για αρχάριους και θα προσφέρει ορατά αποτελέσματα. Για όσους προτιμούν μια πιο προηγμένη ρουτίνα ή αναζητούν πιο στοχευμένα αποτελέσματα, μπορούν να προσθέσουν ένα ενισχυτικό όπως βιταμίνη C το πρωί και ρετινόλη το βράδυ. Μας αρέσει να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να δεσμευτούν σε μια ρουτίνα που είναι ρεαλιστική για τον τρόπο ζωής τους, ώστε να μπορούν να την κάνουν με συνέπεια και να δουν αποτελέσματα. Δεν προτείνουμε μια εκτενή λίστα προϊόντων στην καθημερινή ρουτίνα, αντίθετα προτείνουμε να βελτιστοποιήσουν αυτά που χρησιμοποιούν και τον τρόπο που τα εφαρμόζουν. Όλες οι ρουτίνες θα προσφέρουν ορατά αποτελέσματα μετά από μόλις τρεις εβδομάδες εάν χρησιμοποιούνται με συνέπεια. Συμβουλεύω να ακολουθούνται οι οδηγίες που αναγράφονται στα προϊόντα περιποίησης. Εάν ένα προϊόν αναφέρει να το χρησιμοποιείτε όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα / ημέρα κ.λπ., η υπέρβαση αυτού του ορίου δεν θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του και μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς επιπτώσεις. Για παράδειγμα, σκεφτείτε προϊόντα κατά των κηλίδων ή προϊόντα απολέπισης που περιέχουν AHA. Μια υπερβολική χρήση του προϊόντος είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε ξηρότητα και ερεθισμό του δέρματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μακροχρόνια βλάβη στον επιδερμικό φραγμό.




Τι καινούργιο περιμένουμε από εσάς; Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί σας ότι μετά από 5 χρόνια προετοιμασίας, η 111SKIN λανσάρει το The Repair Sunscreen, μια σύνθεση που βασίζεται στο σύμπλεγμα NAC Y2™ για να βοηθήσει στο να επανορθώσει, να καταπραΰνει και να αποκαταστήσει το δέρμα. Αυτό το πρωτοποριακό SPF, πέρα ​​από την προστασία από τις ακτίνες UVA, UVB και HEV, είναι επίσης γεμάτο με θεραπευτικές ιδιότητες για την ενίσχυση της αναγέννησης του δέρματος. Με ελαφριά, μη λιπαρή και γρήγορα απορροφήσιμη υφή, το πρώτο αντηλιακό της 111SKIN ενσωματώνει εξαιρετικές ιδιότητες περιποίησης της επιδερμίδας και βοηθά στη βελτίωση της όψης του δέρματος που έχει υποστεί φωτοφθορές και μειώνει τα ορατά σημάδια ερυθρότητας.

Τελικά τι είναι αυτό που μας κρατάει νέους; Μπορούμε να διατηρήσουμε τη νεότητά μας υιοθετώντας μια ολιστική προσέγγιση στη σωματική και εσωτερική ευεξία, ενισχύοντας όλες τις πτυχές της ευεξίας. Δημιούργησα το 111CRYO / HEAT για να βοηθήσω τους ανθρώπους να επιτύχουν αυτό το 360°στοιχείο ευεξίας. Πρόκειται για ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας θερμοκρασίας και φωτός που φροντίζει το πρόσωπο και το σώμα για βέλτιστη ευεξία. Το brand παρέχει κρυοθεραπεία, θερμοθεραπεία και σύστημα φωτισμού LED για μια εξατομικευμένη biohacking εμπειρία. Είναι ο σύγχρονος τρόπος για να βελτιώσετε την υγεία σας και να ενισχύσετε την αντιγήρανση. Τα οφέλη περιλαμβάνουν την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, την υποστήριξη του ανοσοποιητικού, παρέχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βαθύτερο ύπνο και αύξηση της ενέργειας. Εκτός από τις θεραπείες, η διατήρηση των βασικών πυλώνων της ευεξίας, της διατροφής και της φυσικής κατάστασης, είναι απαραίτητη για την υγεία και τη μακροζωία.
www.111skin.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου