Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ricchi e Poveri - Sarà perché ti amo

Το αυτοκίνητο-βολίδα που ισοπεδώνει όλα τα ρεκόρ video


Ένα μικρό παράξενο αυτοκίνητο από έναν άγνωστο κατασκευαστή έρχεται να βάλει τα γυαλιά σε όλους τους μεγάλους. Το McMurtry Speirling, ένα μικροσκοπικό αλλά ισχυρό ηλεκτρικό όχημα,

Πρέπει ή όχι να κοιμάται η γάτα σας μαζί σας στο κρεβάτι

Πολλοί αποδοκιμάζουν τους κηδεμόνες ζώων συντροφιάς επειδή επιλέγουν να μοιράζονται το κρεβάτι τους με την αγαπημένη τους γάτα ή τον αγαπημένο τους σκύλο.

Έρχεται το τέλος του δακτυλίου

Μπορεί ο δακτύλιος στην Αθήνα να πηγαίνει διακοπές το καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται σοβαρά η κατάργησή του…

Πρόστιμο €3.000 για βεγγαλικά στην Αρτέμιδα

 Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε από την πυροσβεστική σε άνδρα που έριχνε βεγγαλικά στην παραλία του Αγίου Νικολάου στην Αρτέμιδα, δίπλα σε δάσος.

Πλειστηριασμοί: «Προσκλητήριο πεσόντων» για ισχυρές βιομηχανίες αυτή την εβδομάδα (pics)

 Με «προσκλητήριο πεσόντων» ισχυρών βιομηχανικών και άλλων ονομάτων της αγοράς, που κυριάρχησαν για πολλά χρόνια και κατέληξαν στο σφυρί, μοιάζει η λίστα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αυτής της εβδομάδας.

Έλεγχος στην ΕΥΠ από αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις

  Αιφνιδιαστικό έλεγχο στην Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) πραγματοποίησε, στην εκπνοή της περασμένης εβδομάδας ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης, που χειρίζεται την έρευνα για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, μετά τις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και άλλων.

Βρετανία: Αριθμός-ρεκόρ μεταναστών πέρασαν τη Μάγχη το πρώτο εξάμηνο

  Σχεδόν 13.000 μετανάστες πέρασαν με βάρκες το στενό της Μάγχης προς τη Βρετανία το πρώτο εξάμηνο του 2024, αριθμός σημαντικά αυξημένος από το αντίστοιχο διάστημα του 2023.

WSJ: Ρωσικό σαμποτάζ η φωτιά σε εργοστάσιο γερμανικής αμυντικής βιομηχανίας

 Σε Ρώσους σαμποτέρ που προσπαθούν να διακόψουν τις αποστολές όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία αποδίδουν δυτικοί αξιωματούχοι ασφαλείας τη φωτιά που ξέσπασε τον Μάιο σε εργοστάσιο μετάλλων που ανήκει στον κατασκευαστή αμυντικών προϊόντων Diehl.

Κορυφαίος καθηγητής εξηγεί για την έλλειψη επαφής με τους εξωγήινους

Ο καθηγητής Brian Cox προσπάθησε να εξηγήσει στον κόσμο γιατί ακόμα δεν έχουμε ακούσει νέα από εξωγήινους...

Άναυδοι οι χρήστες του διαδικτύου μόλις συνειδητοποίησαν τι σημαίνει το ακρωνύμιο «G» στα κινητά

5G προσφέρει σημαντικά μεγάλες ταχύτητες και μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές ασύρματης τεχνολογίας. Στην καθημερινή μας ζωή, χρησιμοποιούμε αμέτρητα ακρωνύμια και αρχικά χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι ενδιαφέρον ότι ο τομέας της τεχνολογίας φιλοξενεί πολλά από αυτά τα ακρωνύμια: Το GIF σημαίνει «Graphic Interchange Format», το Wi-Fi σημαίνει «wireless fidelity», και το AI είναι «artificial intelligence».

Κυψέλη: Καμερουνέζος επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό


Επίθεση από έναν Καμερουνέζο δέχθηκε σήμερα το πρωί αστυνομικός στην Κυψέλη μαζί με συνάδελφό του επενέβησαν όταν διαπίστωσαν επεισόδιο μεταξύ δέκα αλλοδαπών στη

Άργος: Αλλοδαπή παρέλαβε 48.000 ευρώ από δυο θύματα απάτης

Μια 62χρονη αλλοδαπή ήταν η «εισπράκτορας» στην οποία παρέδωσαν 48.000 ευρώ δυο ανυποψίαστοι κάτοικοι του Άργους, οι οποίοι είχαν πειστεί από συνεργούς της που παρίσταναν

Προσποιήθηκε τον γιατρό και απέσπασε 15.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Ημαθία

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε τον προηγούμενο μήνα σε περιοχή της Ημαθίας, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα.

ΑΑΔΕ: Το myAADE «καταργεί» τα γκισέ στις ΔΟΥ


Τέλος οι επισκέψεις που εδώ και δεκαετίες έκαναν στις εφορίες χιλιάδες φορολογούμενοι όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το διαδίκτυο και η επιλογή «Τα Αιτήματά μου» από τον υπολογιστή ή το

Ηλιακό έγκαυμα στα χείλη: Πώς θα το αποφύγετε και πώς θα το αντιμετωπίσετε


Το λέμε και το ξαναλέμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να το εφαρμόσει και ο τελευταίος άνθρωπος στη γη: η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη χειμώνα καλοκαίρι κατά

Απατεώνες στην Κοζάνη απέσπασαν από 51χρονο 2.000 ευρώ για δήθεν αγορά αυτοκινήτου

Υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης, που διαπράχθηκε σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.

36χρονος προσπάθησε να διαρρήξει ταξί


Στην αυτόφωρη σύλληψη 36χρονου για κλοπές προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη.

Φιλιατρά: Χτύπησε τη σύντροφό του με λοστό και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ακόμη ένα άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε αυτή τη φορά στα Φιλιατρά Μεσσηνίας με θύμα μία γυναίκα 25 ετών και δράστη τον 46χρονο σύντροφό της αλβανικής καταγωγής.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Bugatti Veyron 16.4

Bugatti Veyron 16.4 έδωσε ένα νέο νόημα στην έννοια και στην υπόσταση των οχημάτων επιδόσεων. Ακόμη και σήμερα συγκινεί τους φίλους της Αυτοκίνησης αλλά και τους συλλέκτες,

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Έρχονται σημειακές αλλαγές στον τεκμαρτό τρόπο φορολόγησης - Τα σενάρια που εξετάζονται

 Τον Σεπτέμβριο και αφού έχουν αξιολογηθεί τα ευρήματα από τις φετινές φορολογικές δηλώσεις, θα επαναξιολογηθεί ο τεκμαρτός τρόπος προσδιορισμού των κερδών για τους ελεύθερους επαγγελματίες, με στόχο το σύστημα να γίνει πιο αποτελεσματικό και κυρίως να διορθωθούν κάποιες ακραίες αδικίες που έχουν παρατηρηθεί.

Jaguar F-Type

 F-Type που κατασκευάστηκε είναι μια V8 Convertible βαμμένη στο πράσινο χρώμα Giola Green η οποία τιμάει την κληρονομιά της εταιρείας 50 χρόνια μετά την παραγωγή της τελευταίας E-Type.
Εκτός από τον μοναδικό αυτό χρωματισμό, η Jaguar νούμερο 87.731 διαθέτει μαύρη οροφή και

Ζούμπερι: Πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει ηλικιωμένο που κινδύνευε

Ένας 45χρονος έχασε με τη ζωή του, προσπαθώντας να σώσει έναν ηλικιωμένο που βρισκόταν σε κίνδυνο στη θάλασσα του Ζούμπερι, όπου έπνεαν ισχυροί άνεμοι,  Ο ηλικιωμένος βρισκόταν

Το αξίας €27 εκατ. ανάκτορο των Ντελεβίν ψάχνει τους νέους ιδιοκτήτες του φωτος

Η έπαυλη της οικογένειας Ντελεβίν έχει μια ιστορία τόσο ενδιαφέρουσα όσο και οι διάσημοι ιδιοκτήτες της. Ηταν το 1962, όταν ο επιχειρηματίας Τζον Ασπιναλ, μετά την ίδρυση του

Υεμένη: Ακυβέρνητο το πλοίο που χτύπησαν οι Χούθι - Το εγκατέλειψαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα

 Ο βρετανικός φορέας ασφάλειας της ναυσιπλοΐας UKMTO ανακοίνωσε σήμερα ότι ο καπετάνιος και το πλήρωμα ενός εμπορικού πλοίου που έπλεε 96 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Νισχτούν της Υεμένης υποχρεώθηκαν να το εγκαταλείψουν καθώς το πλοίο άρχισε να πλημμυρίζει.

Μέκκα: Ο αριθμός των Αιγύπτιων προσκυνητών που έχασαν στη ζωή τους στο χατζ ανήλθε σε 672 25 άτομα αγνοούνται

Ο αριθμός των Αιγύπτιων που έχασαν τη ζωή τους συμμετέχοντας στο χατζ, το ετήσιο μουσουλμανικό προσκύνημα στη Μέκκα, εν μέρω ακραίας ζέστης, ανήλθε σε 672 ενώ άλλοι 25 προσκυνητές αγνοούνται, όπως είπαν σήμερα στο Ρόιτερς πηγές ασφαλείας και ιατρικές πηγές.

SOS 🆘 Κωπαΐδα SOS 🆘 🆘 χωρίς νερό εδώ 33 μέρες!!

Ο Κηφισός χωρίς νερό οι κάτοικοι υποφέρουν και οι καλλιέργειες ξεραίνονται. Ας μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος σε όλην την Ελλάδα Την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε!!!

Λέρος: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για υπόθεση κατασκοπείας

Υπόθεση κατασκοπείας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. στο νησί της Λέρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες Σάββατο όταν ειδοποιήθηκε το ΑΤ Λέρου

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Elton John & Dua Lipa Cold Heart

Si Tu Vois Ma Mère (Sidney Bechet) – Tatiana Eva-Marie & Avalon Jazz Band

Porsche 911 GTS T-Hybri

Η γερμανική εταιρεία είχε μία σειρά από σημαντικούς λόγους που την έκαναν να επιλέξει υβριδικό σύστημα πρόωσης για το εμβληματικό της μοντέλο.

Τα πιο σπάνια ρολόγια της Patek Philippe που καταλήγουν μόνο σε συλλέκτες


Κάθε χρόνο, οι λάτρεις και οι connoisseur της τέχνης του ρολογιού περιμένουν με προσμονή την έκθεση Rare Handcrafts της Patek Philippe.

Lexus LFA








 Lexus ετοιμάζει το διάδοχο του θρυλικού LFA  Η ιαπωνική μάρκα πρόκειται να παρουσιάσει εντός των επόμενων ετών το νέο της supercar με «καρδιά» έναν twin-turbo V8.

Οι Ελληνίδες της «διπλανής πόρτας» στο Only Fans

Δεν έχει ούτε 10 χρόνια ζωής και η πλατφόρμα του Only Fans έχει πάνω από 3 εκατ. δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου και πάνω από 200 εκατ. συνδρομητές. Πολύ γρήγορα από πλατφόρμα

Jesko; Η Koenigsegg απαντά

Η σουηδική εταιρεία hypercar πραγματοποίησε ενδελεχή έρευνα, ανακαλύπτοντας τελικά την αιτία της πυρκαγιάς που έκανε τον γύρο του πλανήτη.
Λίγες ώρες μετά τη φωτιά του Koenigsegg Jesko στην Αττική οδό, η περίφημη εταιρεία παραγωγής υπεραυτοκινήτων ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες του μοντέλου να πάψουν να το οδηγούν, μέχρις ότου να γνωρίζουν τα αίτια που οδήγησαν στη λυπητερή κατάληξη.
Μάλιστα, η Koenigsegg έστειλε ανθρώπους της στη χώρα μας για να ερευνήσουν το συμβάν και έπειτα από μερικές ημέρες μελέτης, η απάντηση δόθηκε μέσω μίας αναλυτικής ανακοίνωσης.

Μεταξύ άλλων, η σουηδική εταιρεία διαβεβαίωσε τον πελάτη ότι θα του παραδώσει ένα νέο Jesko, αποζημιώνοντάς τον επί της ουσίας πλήρως.




Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Koenigsegg: «Μετά το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας στην Ελλάδα, όπου ένα Jesko πήρε φωτιά, υπήρξε πολύωρη έρευνα στην Koenigsegg για να καταλάβουμε τι συνέβη.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτό. Ζητήσαμε από όλους τους ιδιοκτήτες Jesko να σταματήσουν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους μέχρι να κατανοήσουμε καλύτερα το περιστατικό, ενώ συγκεντρώσαμε όλα τα αυτοκίνητα στα service centers της εταιρείας μας.

«Το ρεζερβουάρ καυσίμου, το λάδι του κινητήρα, αλλά και οι βαλβολίνες του κιβωτίου ταχυτήτων ήταν ακόμη άθικτα στο όχημα μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δεν επηρεάστηκαν από τη φωτιά, ούτε ήταν η πηγή της πυρκαγιάς.

«Ωστόσο, υπήρχε υδραυλικό υγρό πίσω από το αυτοκίνητο, στον δρόμο. Με αυτή την ένδειξη, ελέγξαμε το κύκλωμα υψηλής πίεσης υδραυλικού υγρού, που είναι και το μόνο σύστημα που χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ουσία.

«Όταν είδαμε από κοντά το αυτοκίνητο διαπιστώσαμε επίσης ότι ένας σωλήνας του υδραυλικού υγρού έχει υποστεί βλάβη, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτή ήταν η αιτία της φωτιάς.

«Τώρα ελέγχουμε την εγκατάσταση κάθε εύκαμπτου σωλήνα υδραυλικού υγρού σε όλα τα Jesko που κυκλοφορούν στον δρόμο, όπως και στα Jesko που είναι έτοιμα για παράδοση, για να διασφαλίσουμε ότι δεν εγκυμονεί κίνδυνος.

«Επιπλέον προσθέτουμε ένα ακόμη επίπεδο ασφάλειας εξελίσσοντας μια ενημέρωση λογισμικού που θα ανιχνεύει σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, πτώση της πίεσης ή διαρροή στο κύκλωμα που λειτουργεί με το υδραυλικό υγρό.

«Σε μια τέτοια περίπτωση το σύστημα θα κλείνει για να αποφευχθεί κάθε περίπτωση πυρκαγιάς. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε την πρώτη έκδοση του λογισμικού με αυτή την πρόσθετη δυνατότητα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, ενώ θα ελέγξουμε ξανά τα αυτοκίνητα στη συνέχεια.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που κάηκε στην Ελλάδα, για τη συνεχή υποστήριξή του. Θα τον προμηθεύσουμε με ένα νέο αυτοκίνητο για να συνεχίσει το ταξίδι του στον κόσμο της Koenigsegg. Με εκτίμηση, Christian von Koenigsegg».

Τεχνητή νοημοσύνη: Οι προτάσεις του ΔΝΤ για την φορολόγησή της

Οι νέες εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence, AI) χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από τις επιχειρήσεις σε μία σειρά κλάδων καθώς τα οφέλη τους είναι προφανή για

Πρόκειται να φιλοξενήσετε μια επιθετική γάτα; 6 συμβουλές για το πώς να τη φροντίσετε

Είτε είστε pet sitter είτε πρόκειται να φιλοξενήσετε μια γατούλα φίλου ή συγγενή, να ξέρετε ότι υπάρχει περίπτωση να σας τύχει ένα ζώο που να μην είναι ιδιαίτερα φιλικό.

Deutsche Welle: Οι Γκρίζοι Λύκοι παίζουν μπάλα στη Γερμανία

Την δράση της εθνικιστικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι με αφορμή την παρουσία της τουρκικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro, φωτίζει δημοσίευμα της Deutsche Welle. Φωτογράφος στη Φρανκφούρτη κατέγραψε αρκετούς από τους Τούρκους, που είχαν κατέβει ενθουσιασμένοι

Η Μαρίν Λεπέν πούλησε την έπαυλη του πατέρα της για €2,5 εκατ.

Την έπαυλη του πατέρα της, γνωστή ως «La Bonbonnière» (Μπομπονιέρα), πούλησε η σταρ της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως γράφει η εφημερίδα Liberation.

Τα μισά αυτοκίνητα που θα πωλούνται θα είναι αυτά

Αν και φέτος υπάρχει για πρώτη φορά φρενάρισμα στην άνοδο των πωλήσεων των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, οι προβλέψεις είναι ξεκάθαρες…

Γερμανία: Η αριστερή πτέρυγα του SPD ζητά ψηφοφορία των μελών για τον προϋπολογισμό

Ψηφοφορία των μελών για τον προϋπολογισμό ζήτησε από το προεδρείο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) η αριστερή πτέρυγα, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο

Τραμπ ζητά την ψήφο των Ευαγγελικών Χριστιανών

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε το Σάββατο τους ευαγγελικούς χριστιανούς να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες του Νοεμβρίου για να τον ψηφίσουν,

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Ένας 25χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή του στη δημοτική οδό Νέας Φώκαιας – Σάνης όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο, με

Βαρκελώνη: Θα έχει καταργήσει τελείως τη βραχυχρόνια μίσθωση για τουρίστες έως το 2028



Η Βαρκελώνη, από τους κορυφαίους προορισμός για διακοπές στην Ισπανία, ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει την ενοικίαση διαμερισμάτων σε τουρίστες έως το 2028, μια απροσδόκητα δραστική

Ήπαρ: Τα δημοφιλή ροφήματα που αυξάνουν κατά 85% την απειλή καρκίνου

Οι περισσότεροι αγαπάμε να τα καταναλώνουμε. Συμπληρώνουν υπέροχα ένα fast food γεύμα ή ένα αλκοολούχο ποτό, ενώ για πολλούς χρησιμεύουν ως μέσο που συμβάλλει στη διαδικασία της

Ελβετία: Τρεις αγνοούμενοι έπειτα από πλημμύρες στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας

Τρεις άνθρωποι αγνοούνται μετά τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στη νοτιοανατολική Ελβετία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στο καντόνι Γκριζόν.

Ο κατάδικος Αλβανός που συνελήφθη για τη δολοφονία ιερόδουλης από τον Ισημερινό το 1999

Για φόνο στην Ιταλία το 1999 με θύμα την ιερόδουλη από τον Ισημερινό, Μπέτι Ραμίρεζ, είχε καταδικαστεί, σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο 48χρονος Αλβανός που συνελήφθη

Εγνατία: Νεκρή 30χρονη έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων

Σοβαρό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ενδοοικογενειακή βία: Πάνω από 40 γυναίκες ζουν με ένα περιπολικό έξω από το σπίτι τους


Ακόμη ένα πετραδάκι στον τεράστιο λόφο που έχει σχηματιστεί τα τελευταία χρόνια από υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί ο άγριος ξυλοδαρμός της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Να γιατί οι σκύλοι κάνουν κύκλους πριν ξαπλώσουν

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι ο σκύλος σας κάνει πολλούς κύκλους πριν ξαπλώσει είτε για να χαλαρώσει μες την ημέρα είτε για να κοιμηθεί το βράδυ. Μάλιστα, μερικές φορές οι σκύλοι το

Ανάλυση Politico: Ποιες προκλήσεις υπάρχουν για τον Ρούτε όταν αναλάβει την ηγεσία του ΝΑΤΟ


Όταν ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε μετακομίσει στο γραφείο του ως νέος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, δεν θα έχει πολύ χρόνο για μήνα του μέλιτος, σημειώνει

Οι επεμβάσεις που βάζουν φρένο σε παχυσαρκία και διαβήτη

Η παχυσαρκία ως κατάσταση έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να προκαλέσει χρόνια φλεγμονή καθώς και να αυξήσει τον κίνδυνο πολλών άλλων

Μυτιλήνη: 8χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5×5

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένα 8χρονο παιδί το οποίο υπέστη ηλεκτροπληξία και γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στην Μονάδα Εμφραγμάτων για

Αρχειοθήκη ιστολογίου