Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Metallica - Nothing Else Matters 2007 Live Video Full HD

Έβρος: Εντοπίστηκε μαύρος κύκνος στο Δέλτα του ποταμού

 Ένας μοναχικός μαύρος κύκνος, ένας «δραπέτης» μια και δεν μας κάνει την τιμή να διαβιεί στη χώρα μας, εντοπίστηκε να απολαμβάνει το Δέλτα του Έβρου.

Τον μαύρο κύκνο εντόπισε το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής και ανήρτησε τις φωτογραφίες του πανέμορφου μαύρου κύκνου στο Facebook, κάνοντας λόγο για «ευχάριστη έκπληξη».










Ο μαύρος κύκνος ζει στην Αυστραλία, την Τασμανία και τη Νέα Ζηλανδία και επιλέγει μεγάλες λίμνες, λιμνοθάλασσες, υγροβιότοπους, ποτάμια ενώ μπορεί και να εμφανιστεί και κατά μήκος ακτών. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί με τον μαύρο κύκνο που εμφανιζόταν στο Πόρτο Ράφτη.

Ο μαύρος κύκνος, όπως και άλλα είδη κύκνων, είναι μονογαμικός. Συνήθως ζευγαρώνει εφ' όρου ζωής με ένα ταίρι και αν αυτό πεθάνει δεν προσπαθεί να βρει άλλο.

Το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 2 μέτρα ενώ τρέφεται με υδρόβια φυτά και άλγη.

Πέταξαν οικογένεια από το πλοίο γιατί είχε φορτισμένο ηλεκτρικό

 Το ταξίδι με πλοίο, για έναν ιδιοκτήτη ηλεκτρικού αυτοκινήτου, είναι μια πραγματική πρόκληση, όπως καταδεικνύει η περιπέτεια μιας 5μελούς οικογένειας.

Πλειστηριασμοί: Βγαίνουν στο σφυρί και «σήματα» για… μπύρες (pic)

Από όλα έχει ο «μπαξές» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Δεν περιλαμβάνει μόνο κάθε είδους ακίνητα και κινητά, αλλά και σήματα, καθότι και αυτά αποτελούν περιουσιακά στοιχεία, ορισμένες φορές μάλιστα με ιδιαίτερη αξία.

Νιούι: Προς τα που οδεύει μετά την Red Bull;

 Αυτή θα είναι η δεύτερη μετακίνηση-βόμβα για φέτος. Εάν τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου επιβεβαιωθούν ο Άντριαν Νιουί φεύγει σύντομα από την Red Bull. Προς τα που, όμως;

Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Η Τουρκία θα στηρίξει την προσφυγή της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ

Η Τουρκία εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ως ενάγουσα στην προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης που κατέθεσε η Νότια Αφρική, η οποία κατηγορεί το Ισραήλ για τη διάπραξη γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Το τεχνητό λιμάνι που κατασκευάζει ο στρατός των ΗΠΑ στη Γάζα είναι κατά το 50% έτοιμο


Οι εργασίες κατασκευής από τον αμερικανικό στρατό τεχνητού, προσωρινού λιμένα, ο οποίος αναμένεται να επιτρέψει την παράδοση περισσότερης ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, έχουν ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ και πλέον, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου ετοιμάζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

 Η ισραηλινή κυβέρνηση βλέπει με ανησυχία προς τη Χάγη. Εκεί είναι η έδρα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ), το οποίο, όπως λέγεται, ετοιμάζει μέσα στην εβδομάδα διεθνές

Adella Shores: Βρέθηκε το «καταραμένο» ατμόπλοιο που είχε εξαφανιστεί το 1909

Βρέθηκε το «καταραμένο» ξύλινο ατμόπλοιο Adella Shores που εξαφανίστηκε στη λίμνη Superior το 1909 με 14 μέλη για πλήρωμα, σύμφωνα με την Ιστορική Εταιρεία Ναυαγίων των Μεγάλων Λιμνών και δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail.

Ουκρανία: Η απίστευτη ιστορία μιας 98χρονης - Περπάτησε μόνη της για 9χλμ. σε εμπόλεμη περιοχή για να ξεφύγει

  Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια 98χρονη γυναίκα εκτυλίχθηκε στην Ουκρανία με την ηλικιωμένη γυναίκα να περπατάει μόνη της για 9χλμ. σε εμπόλεμη περιοχή προκειμένου να γλιτώσει από τη ρωσική επίθεση στην πόλη Οτσερέτιν.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Πώς έγινε η παράσυρση των πέντε πεζών - 4 ετών το παιδί που διασωληνώθηκε

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν τρία παιδιά.

«Προτεραιότητα η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών» - Τι προβλέπει η εγκύκλιος για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα στα πλοία


«Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας, πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα την πύλη Ε-7, ενόψει της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Greek Mafia: Αυτοί είναι οι 8 της εγκληματικής οργάνωσης για συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia

 Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας τον Απρίλιο

Κρήτη Χειροπέδες σε τρεις στο Ρέθυμνο γιατί είχαν πάνω από 12.000 σφαίρες και χιλιάδες κροτίδες

 Στη σύλληψη τριών ανδρών και την κατάσχεση χιλιάδων σφαιρών και κροτίδων προχώρησε η αστυνομία στην Κρήτη. Σύμφωνα με το e-kriti οι συλλήψεις έγιναν στο Ρέθυμνο όπου οι

Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 77χρονη στο Μενίδι

 Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 77χρονη στο Μενίδι, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί, επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου

Ελ. Επαγγελματίες: 350 φορές περισσότερος φόρος για 1 ευρώ μεγαλύτερο εισόδημα (παραδείγματα)

 Προ (νέας) εκπλήξεως θα βρεθούν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες κατά τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων που ήδη ξεκίνησε. Πολλοί θα διαπιστώσουν ότι με τα νέα τεκμήρια (ελάχιστο εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα) χάνουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν από τα κέρδη τους, τις ζημιές που είχαν σε προηγούμενα χρόνια.

Mercedes F1: Τρελά λεφτά για Φερστάπεν!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού τύπου η γερμανική ομάδα πρόκειται να καταθέσει στον Ολλανδό πρόταση η οποία θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο!

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Το κρυφό νόημα πίσω από το λογότυπο της Apple: «Ο Steve Jobs επέλεξε το μήλο για κάποιο λόγο...»

 Το λογότυπο της Apple είναι αρκετά εμβληματικό και έχει αλλάξει αρκετά με την πάροδο των ετών, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μοιάζει έτσι;

Δέρμα: Το σύμπτωμα που «προδίδει» ότι το έντερο νοσεί


Οι βλάβες που μπορεί να προκαλέσει η φλεγμονή του εντέρου επεκτείνονται πέραν του πεπτικού συστήματος, επηρεάζοντας ακόμα και το δέρμα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές

Έρχονται οι μπαταρίες στερεού τύπου της GAC Aion


Ως γνωστόν, οι Κινέζοι έχουν σημαντικό μερίδιο στην παγκόσμια παραγωγή και διάθεση μπαταριών για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της πλειονότητας της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Εισαγγελική έρευνα για απιστία σε βάρος πρώην κυβερνητικών στελεχών της ακροδεξιάς

Για απιστία ελέγχεται ο αρχηγός του ακροδεξιού Κόμματος της Ελευθερίας στην Αυστρία (FPÖ) και πρώην υπουργός Εσωτερικών Χέρμπερτ Κικλ, ανακοίνωσε η εισαγγελία για Οικονομικές Υποθέσεις και Διαφθορά. Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται και άλλοι πρώην κυβερνητικοί αξιωματούχοι, καθώς και επιχειρηματίας των ΜΜΕ.

Ζευγάρι καταγγέλλει πως αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τους ξυλοκόπησε


Επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει ότι δέχθηκε ζευγάρι στη Σαλαμίνα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας. Όπως κατήγγειλαν στο Mega, ο 27χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ, κλώτησε

Υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των γυναικών καταδικάζεται να εκτίσει 11 χρόνια κάθειρξης


Αγωνίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, που φυλακίστηκε στη Σαουδική Αραβία για πάνω από δύο χρόνια, καταδικάστηκε να εκτίσει 11 χρόνια έπειτα από δίωξη σε βάρος της για «τρομοκρατία», κατήγγειλαν χθες Τρίτη δυο μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Ο Mπιλ Γκέιτς δεν έφυγε ποτέ από τη Microsoft – Πώς κινεί τα νήματα


Ο Μπιλ Γκέιτς φαίνεται πως δεν εγκατέλειψε ποτέ τη Microsoft. Σύμφωνα με άρθρο του Business Insider, το 2017 ο συνιδρυτής της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο, προβλέποντας τον

Νεκρός Τούρκος που τραυμάτισε με μαχαίρι Ισραηλινό αστυνομικό στην Ιερουσαλήμ

Ένας Τούρκος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ και τραυμάτισε τον ένα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά τους, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Πρώην υπουργός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Τις φρικτές τελευταίες στιγμές που βίωσε η σύζυγος ενός πρώην υπουργού στο Καζακστάν προτού υποκύψει στα τραύματα που της προκάλεσε ο ίδιος αποτυπώνει βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στη δίκη του.

Dido - White Flag (Live 8 2005)

Benelli TRK 702X

Στις περισσότερες συζητήσεις με κατόχους Benelli TRK 502X, όταν τίθεται το ερώτημα αν θα κάνουν το επόμενο βήμα να αποκτήσουν το μεγαλύτερο TRK 702X είναι διστακτικοί. Από τη μία γνωρίζουν καλά ότι έχουν στα χέρια τους μια ολοκληρωμένη και ανθεκτική μοτοσικλέτα που κάνει τα πάντα στην κατηγορία των 500 κ.εκ.

Όμιλος Μαντωνανάκη: Γιατί το Εφετείο Αθηνών ανέστειλε το σφυρί των 300 εκατ. ευρώ (pics) (upd)

Στο… θολό τοπίο των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ομίλου Μαντωνανάκη, του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων (ΕΕΣΥΠ), ως μετόχου της ΕΤΑΔ και των πιστωτριών τραπεζών και servicers παραπέμπει, μεταξύ άλλων, η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που εξέτασε την υπόθεση με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων και δημοσιεύθηκε χθες.

20χρονος στις ΗΠΑ έριξε χλωρίνη σε δεξαμενή με σολομούς, σκότωσε 18.000 και κινδυνεύει με πρόστιμο 14 εκατ. δολαρίων!

 Αντιμέτωπος με ένα πρόστιμο-μαμούθ που μπορεί να φτάσει έως και τα 14 εκατομμύρια δολάρια βρίσκεται ένας 20χρονος στις ΗΠΑ ο οποίος συνελήφθη επειδή έριξε χλωρίνη σε δεξαμενή με σολομούς με αποτέλεσμα να σκοτώσει 18.000 ψάρια.

Εκλογές ΗΠΑ: Ο «ψεκ» Κένεντι μπαίνει σφήνα για πρόεδρος ανάμεσα σε Μπάιντεν και Τραμπ

Δικηγόρος με ειδίκευση στα περιβαλλοντικά ζητήματα, ανεξάρτητος υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο, διαπρύσιος αντιεμβολιαστής και οπαδός θεωριών συνωμοσίας. Αν δεν προερχόταν από το πλέον ισχυρό πολιτικό brand της Αμερικής, ο 70χρονος Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θα είχε τεθεί πιθανά εκτός κούρσας για τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

ΑΑΔΕ: Μέσος φόρος 825 ευρώ για 2 στους 10 που υπέβαλαν φορολογική δήλωση

Λίγες μόνο μέρες έχει ανοίξει η πλατφόρμα στο Taxis για την υποβολή δηλώσεων και πάνω από 52.000 φορολογούμενοι έσπευσαν να κλείσουν τις εκκρεμότητες τους με την εφορία. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς βέβαια μάλλον ήξεραν ότι ο φόρος θα έβγαινε μηδενικός ή περιμένουν επιστροφή φόρων για αυτό και βιάστηκαν να υποβάλουν τις δηλώσεις!

Η Βρετανία απελαύνει τον πρώτο αιτούντα άσυλο στη Ρουάντα

 Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου απέλασαν προχθές Δευτέρα έναν πρώτο αιτούντα άσυλο στη Ρουάντα, στο πλαίσιο αμφιλεγόμενου, εθελοντικού προγράμματος για τους μετανάστες οι αιτήσεις των οποίων απορρίπτονται, μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ.

Γεωργία: Η αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων και σφαιρών από καουτσούκ εναντίον διαδηλωτών - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 
Η αστυνομία της Γεωργίας έκανε χρήση βίας σήμερα εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών στο Τμπιλίσι, όπου χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για τρίτη εβδομάδα για να διαμαρτυρηθούν κατά ενός αμφιλεγόμενου νομοσχεδίου, το οποίο κατήγγειλαν οι Βρυξέλλες ότι υπονομεύει τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της χώρας.

Λαμία: Προφυλακιστέος ο 48χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Το δρόμο για τις φυλακές Γρεβενών, πήρε μετά την 3ωρη απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 48χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή (26/4) στη Λαμία, για πορνογραφία ανηλίκων.

Αφγανιστάν: To Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε τζαμί στην Χεράτ

 Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση ενόπλου χθες, Δευτέρα, σε τζαμί της επαρχίας Χεράτ στο δυτικό Αφγανιστάν, κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, ανακοίνωσε σήμερα η τζιχαντιστική οργάνωση στο κανάλι της στο Telegram.

Έτοιμη να σκάσει η «φούσκα» των ηλεκτρικών;

 Η διαρκής άνοδος των προηγούμενων ετών στα ηλεκτρικά δίνει την θέση της σε μία μείωση της ζήτησης. Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μία φούσκα έτοιμη να σκάσει;

ΕΟΔΥ: Προειδοποιήσεις για τον Δάγκειο πυρετό σε ταξιδιώτες και επισκέπτες από το εξωτερικό


Για αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης Δάγκειου πυρετού σε άτομα που ταξιδεύουν, επισκέπτονται ή διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, όπου ενδημεί η νόσος, προειδοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), συνιστώντας συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης.

Βρετανία: Ενώπιον της Δικαιοσύνης δύο συλληφθέντες για το κόψιμο εμβληματικού δέντρου της χώρας

Οι Aρχές άσκησαν δίωξη σήμερα σε βάρος δύο αντρών, επτά μήνες αφότου ένα από τα διασημότερα δέντρα στη Βρετανία, το Sycamore Gap, κόπηκε από τη βάση του, σε ένα περιστατικό που προκάλεσε θλίψη στη χώρα.

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή έξω από κατάστημα - Τον χτύπησε στο κεφάλι με πτυσσόμενο γκλοπ

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο ατόμων σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, έξω από κατάστημα καφέ - ψιλικών της Θεσσαλονίκης.

Τέσσερις συλλήψεις για τις εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ


Ανακοίνωση σχετικά με τις συλλήψεις για τα χτυπήματα στο πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά και την κάβα στην Καλλιθέα εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Έκρηξη σε βενζινάδικο στον Πειραιά: Συλληφθείς ψεκάζει τη μοτοσικλέτα του για να εξαφανίσει το DNA

 
Βίντεο ντοκουμέντο από την προσπάθεια απόκρυψης και αλλοίωσης στοιχείων στην οποία επιδόθηκε ένας εκ των δύο ανδρών που συνελήφθησαν από το Εκβιαστών για την έκρηξη στο πρατήριο υγρών καυσίμων που έγινε τον περασμένο Μάρτιο στον Πειραιά φέρνει  Στο βίντεο φαίνεται ένας εκ των συλληφθέντων να ψεκάζει τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στο χτύπημα προκειμένου να εξαφανίσει αποτυπώματα και DNA. Μετά την έκρηξη, οι δύο δράστες έκρυψαν τη μοτοσικλέτα σε κάποιο στενό, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν.

«Πόλεμο» της Greek Mafia βλέπουν πίσω από τις εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα

Εκτός των δύο ανδρών που συνελήφθησαν για την έκρηξη στο πρατήριο, τα στελέχη του Εκβιαστών πέρασαν χειροπέδες και σε δύο άνδρες για την επίθεση που έγινε σε κάβα στην Καλλιθέα τρεις ημέρες μετά την έκρηξη στον Πειραιά.

Καλά ενημερωμένες πηγές σχολίασαν μάλιστα πως η επίθεση που έγινε στην κάβα είναι πιθανό να αποτελεί πράξη αντιποίνων για την έκρηξη που έγινε στο βενζινάδικο. Και οι δύο επιθέσεις, σύμφωνα με τις Αρχές, έχουν άρωμα GreekMafia καθώς φέρονται να εμπλέκονται άτομα που συνδέονται με ανθρώπους της νύχτας.
Όπως ανέφεραν  άτομα με γνώση της υπόθεσης, οι δύο άνδρες που προσήχθησαν για την έκρηξη στο πρατήριο φέρονται να είναι οι φυσικοί αυτουργοί με τον έναν από αυτούς να εμπλέκεται παράλληλα σε υποθέσεις εκβίασης και ληστείας.

Όσον αφορά στους δύο προσαχθέντες για την επίθεση που έγινε στην κάβα, όπως σημείωσαν οι ίδιες πηγές, ο ένας φέρεται να την τοποθέτησε και την ενεργοποίησε, ενώ ο άλλος, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με «αρχηγό» ομάδας της Greek Mafia, κατηγορείται ότι νοίκιασε ένα αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην έκρηξη.


Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν για- κατά περίπτωση- αντίσταση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών και για καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι δύο επιθέσεις

Η έκρηξη στον Πειραιά σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Μαρτίου, περίπου στις 3.20. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι και το Παλαιό Φάληρο.

Η πυροσβεστική κλήθηκε να στείλει όχημα στην Ομηρίδου Σκυλίτση, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς δεν είχε προκληθεί φωτιά.

Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μαντρότοιχο που χωρίζει το οικόπεδο με το βενζινάδικο από την πλευρά του οικοπέδου. Στο οικόπεδο αυτό είχε σταθμευμένα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές.

Η έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Μαρτίου λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές στο κατάστημα, σε σταθμευμένα οχήματα αλλά και σε παρακείμενα κτήρια.

ΗΠΑ: Πρόστιμο $9.000 στον Τραμπ επειδή παραβίασε τις εντολές του δικαστή που προεδρεύει στη δίκη του στη Νέα Υόρκη

Ο δικαστής που προεδρεύει στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη καταδίκασε σήμερα τον πρώην πρόεδρο σε πρόστιμο 9.000 δολαρίων για προσβολή δικαστηρίου και απείλησε ότι θα τον «φυλακίσει», επειδή παραβίασε την εντολή που του απαγορεύει να κάνει δηλώσεις εναντίον των μαρτύρων και των ενόρκων.

Agnes Keleti : Η γηραιότερη Ολυμπιονίκης και επιζήσασα του Ολοκαυτώματος


Η ολυμπιονίκης Agnes Keleti επέζησε του Ολοκαυτώματος και των διώξεων που υπέστησαν οι Ούγγροι από τους Γερμανούς για να είναι σήμερα η γηραιότερη αθλήτρια με ολυμπιακό μετάλλιο. Ενόψει των Αγώνων του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024, μαθαίνουμε την ιστορία της, αλλά και τη στάση ζωής που ακολουθεί.

Γιόζεφ Φριτζλ: Αναβλήθηκε η απόφαση για τη μεταφορά του «τέρατος της Αυστρίας» από το ψυχιατρείο σε κανονική φυλακή

Αυστριακό δικαστήριο ανέβαλε την έκδοση απόφασης για το αν ο πλέον διαβόητος εν ζωή εγκληματίας της χώρας, ο 89χρονος βιαστής και αιμομίκτης Γιόζεφ Φριτζλ, μπορεί να

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος μετά από καταγγελία της 45χρονης πρώην συντρόφου του για απόπειρα βιασμού

Στη σύλληψη ενός 28χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία της 45χρονης πρώην συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία και για απόπειρα βιασμού.

Kατεχάκη: Τράκαρε μόνος του και συνέχισε ενώ το ΙΧ διαλυόταν

Οδηγεί στα τυφλά παίρνοντας εγκληματικό ρίσκο. Είναι 09:30 το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου και η κίνηση στη λεωφόρο Κατεχάκη παραμένει αυξημένη. «Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.

Ταλιμπάν: Μετά τον τρόμο το έριξαν στον... τουρισμό - Τα ειδικά μαθήματα για τουρίστριες, το Ντουμπάι και η Κίνα

Σε μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών φαίνεται ότι έχουν επιδοθεί οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν οι οποίοι έχουν ιδρύσει μέχρι και κρατική σχολή τουρισμού ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει στην ενίσχυση της χειμαζόμενης οικονομίας.

Αιτωλοακαρνανία: Άγριο επεισόδιο στον Βάλτο - Τον έστειλε στο νοσοκομείο με κομμένο αυτί

Άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε την Τρίτη μεταξύ γιου εργοδότη και εργαζομένου στην περιοχή του Βάλτου Αιτωολοακαρνανίας.

Νετανιάχου: Σκάνδαλο ιστορικής κλίμακας η πιθανή έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος Ισραηλινών αξιωματούχω

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε σήμερα ότι σε περίπτωση που το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος κυβερνητικών

Αρχειοθήκη ιστολογίου