Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

HAUSER & Caroline Campbell - Emmanuel

Σας δάγκωσε οχιά; Τα SOS βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Σας δάγκωσε οχιά; Τα SOS βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε Απειλητικό για τη ζωή μιας τουρίστριας που κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά αποδείχθηκε το τσίμπημα από μια οχιά, που της επιτέθηκε ενώ έκανε πεζοπορία σε μια δύσβατη περιοχή.

Αφγανιστάν: Κανόνισαν τον γάμο της όταν ήταν 7 ετών – μα οι Ταλιμπάν ακύρωσαν...

Αφγανιστάν: Κανόνισαν τον γάμο της όταν ήταν 7 ετών – μα οι Ταλιμπάν ακύρωσαν... Κάτω από ένα δέντρο και ανάμεσα σε πολυσύχναστους δρόμους κρύβεται η Bibi Nazdana, κρατώντας στα χέρια της τα χαρτιά του διαζυγίου που της χορηγήθηκαν, έπειτα από δίχρονη

Νεκρός εντοπίστηκε 29χρονος μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας

Νεκρός εντοπίστηκε 29χρονος μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας ένας 29χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές.

Γιατί οι Ασιάτες βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις στα τεστ IQ

Γιατί οι Ασιάτες βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις στα τεστ IQ Οι πέντε λέξεις-κλειδιά που εξηγούν την κυριαρχία των κρατών της Άπω Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας στις λίστες με τους εξυπνότερους του πλανήτη.

Ισραήλ: «Περιορισμένη» η χερσαία εισβολή του στον Λίβανο

Ισραήλ: «Περιορισμένη» η χερσαία εισβολή του στον Λίβανο Σαν «περιορισμένης κλίμακας» χαρακτηρίζει το Ισραήλ τις χερσαίες επιχειρήσεις που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τρίτης, 1 Οκτωβρίου στο νότιο τμήμα του Λιβάνου. Σύμφωνα με τις

Αρχειοθήκη ιστολογίου