Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Forever Gentlemen | Fly Me To The Moon [Corneille - Vincent Niclo - Roch Voisine]

Parla tu ,cuore mio Massimo Ranieri

hypercar Nilu27

Μία νέα εταιρεία παραγωγής hypercar υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και θέλει όπως όλα δείχνουν να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου.

Ford F-150 Lightning SuperTruck



Το ηλεκτρικό «κτήνος» εφοδιάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες που συνδυαστικά αποδίδουν σχεδόν 1.420 ίππους. Φυσικά, συνοδεύονται από την απαραίτητη αεροδυναμική, με το αμάξωμα να διαφοροποιείται εντελώς από το μοντέλο παραγωγής.

Εθνικός Κήπος: Η «πράσινη νησίδα» με το κρυφό ποτάμι σε ρόλο θερμοστάτη της Αθήνας

Εθνικός Κήπος: Η «πράσινη νησίδα» με το κρυφό ποτάμι σε ρόλο θερμοστάτη της Αθήνας Ξεκίνησε ως το όραμα μιας βασίλισσας και εξελίχθηκε στον μοναδικό βοτανικό και ταυτόχρονα ιστορικό κήπο της χώρας, κυρίως όμως σε μια αναντικατάστατη νησίδα πρασίνου μέσα στο

Είστε έτοιμος/η για γάτα; Τι πρέπει να σκεφτείτε πριν υιοθετήσετε

Είστε έτοιμος/η για γάτα; Τι πρέπει να σκεφτείτε πριν υιοθετήσετε Σκέφτεστε να πάρετε γάτα; Μένετε ξύπνιος/α κατά τη διάρκεια της νύχτας και ονειρεύεστε ζεστές αγκαλιές με ένα χνουδωτό πλάσμα που γουργουρίζει στο μαξιλάρι σας;

Ο χαμένος παράδεισος: Ανάβαση στην Πάρνηθα από τη χαράδρα της Χούνης

 Μια διαδρομή κατάλληλη για τη συνειδητοποίηση τού πόσο αλόγιστα οι Ελληνες εκπίπτουν από τους παραδείσους τους.  «Πηγαίνοντας από το ένα μέρος της Ελλάδας στο άλλο είναι σαν να παρακολουθείς το μοιραίο δράμα της φυλής καθώς κάνει κύκλους από παράδεισο σε

Φυλακές Ιωαννίνων: «Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά – Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμεί


Kανονική εγκληματική οργάνωση δρούσε στις φυλακές Ιωαννίνων με «κεφάλι» έναν έγκλειστο Αλβανό που ακούει στο όνομα «Modi» και συνεργούς τον υποδιευθυντή του σωφρονιστικού καταστήματος, την λογίστρια της φυλακής, τη διαχειρίστρια, έναν αρχιφύλακα, έναν έγκλειστο και ακόμη δύο ιδιώτες.

Ιράν: Πουλάει αργό πετρέλαιο σε 17 χώρες, ανάμεσά τους και ευρωπαϊκές, είπε ο αρμόδιος υπουργός

Το Ιράν πουλάει αργό πετρέλαιο σε 17 χώρες, δήλωσε ο Ιρανός υπουργός πετρελαίου Τζαβάντ Οουτζί, όπως μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr News Agency, επισημαίνοντας πως μερικά κράτη μπορεί να μην εφαρμόζουν τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει οι Ηνωμένες Πολιτείες.

«Πουλάμε το πετρέλαιό μας όπου θέλουμε. Στην πραγματικότητα εξάγουμε σε 17 χώρες, περιλαμβανομένων χωρών στην Ευρώπη», δηλώνει ο Οουτζί σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το Mehr News Agency, όταν ερωτήθηκε σχετικά με ξένα δημοσιεύματα για ευρωπαϊκές χώρες που εισάγουν ιρανικό αργό πετρέλαιο.

Ο Ουτζί δήλωσε πως δεν μπορεί να δώσει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τις ποσότητες που πωλούνται ή με την ταυτότητα των αγοραστών λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα του θέματος.



Η Ουάσινγκτον επέβαλε και πάλι κυρώσεις στην Τεχεράνη το 2018, αφού αποχώρησε από την πυρηνική συμφωνία του 2015 που επέτρεπε στο Ιράν να πωλεί το πετρέλαιό του με αντάλλαγμα περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμά του.

Η συνέπεια ήταν να μειωθεί πολύ ο κατάλογος των αγοραστών του ιρανικού αργού και το μεγαλύτερο μέρος των εξαγωγών του να κατευθυνθεί στη συνέχεια προς την Κίνα και μικρότερες ποσότητες στην περιφερειακή σύμμαχο Συρία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αίγυπτος: Τριάντα τρεις οικογενειακοί τάφοι με μούμιες ανακαλύφθηκαν στο Μαυσωλείο Αγά Χαν

 Μεγάλη ανακάλυψη πραγματοποίησαν αρχαιολόγοι από την Ιταλία και την Αίγυπτο, καθώς βρήκαν 33 οικογενειακούς τάφους που περιείχαν μούμιες, στην περιοχή του Μαυσωλείου του Αγά Χαν, δυτικά του Ασουάν

Αυξήθηκαν τα κρούσματα λιστερίωσης στην Ελλάδα, τι είναι και πώς μεταδίδεται

Αύξηση καταγράφουν τα κρούσματα λιστερίωσης -τροφιμογενές νόσημα- 2023-2024 και στην Ελλάδα.Συνολικά, το διάστημα 2004-2023 δηλώθηκαν 266 κρούσματα λιστερίωσης στη χώρα μας. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, κατά το χρονικό διάστημα 01/01/2023-31/12/2023 δηλώθηκαν 31 κρούσματα λιστερίωσης.

Γερμανία: Ένοχος για τη χρήση απαγορευμένου ναζιστικού συνθήματος πολιτικός της AfD

 Δικαστήριο στη Γερμανία έκρινε ένοχο για τη χρήση απαγορευμένου ναζιστικού συνθήματος τον επικεφαλής της οργάνωσης της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) στη Θουριγγία Μπγερν Χέκε.

Τανάγρα: Εγκατάλειψη Μιράζ 2000-5 - Σώα η πιλότος

 Σώα είναι η πιλότος Μιράζ 2000-5 η οποία αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Βρετανία- εκλογές: Οι αριθμοί- κλειδιά των 14 ετών διακυβέρνησης των Συντηρητικών

 
Όταν το Συντηρητικό Κόμμα ανήλθε στην εξουσία το 2010 δεσμεύθηκε να σταματήσει τη μετανάστευση, να περιορίσει τις λίστες αναμονής στο εθνικό σύστημα υγείας και να βγάλει τη χώρα από την οικονομική κρίση.

Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό

 Μια πρωτοφανής υπόθεση τυμβωρυχίας -και μάλιστα εις… διπλούν!- αποκαλύφθηκε στο κοιμητήριο της Καλαμάτας, μετά την εκταφή της μητέρας μιας γυναίκας η οποία διαπίστωσε έντρομη ότι έλειπαν τα χρυσά δόντια της νεκρής, αλλά και η μεταλλική βαλβίδα της καρδιάς της!

Αγία Βαρβάρα: Εφιάλτης για 26χρονη – Της πέρασε θηλιά ο πρώην της και πήγε να την πνίξει μπροστά στο παιδί τους

 Εφιαλτικές στιγμές έζησε πριν από μερικές ημέρες μία 26χρονη κοπέλα στην Αγία Βαρβάρα όταν την ώρα που κοιμόταν με το ανήλικο παιδί της δέχθηκε ξαφνικά άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος στο τέλος δεν δίστασε ακόμη και να προσπαθήσει να την πνίξει.

Τα 10 πιο ακριβά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ: Σπουδές που κοστίζουν έως και $500.00




Το συνολικό ετήσιο κόστος για τα δίδακτρα και τα υποχρεωτικά τέλη στα αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια τετραετούς φοίτησης έχει υπερτριπλασιαστεί τα τελευταία 60 χρόνια, από 5.369 δολάρια κατά μέσο όρο ετησίως το 1963 σε 17.709 δολάρια το 2023, σύμφωνα με το εθνικό κέντρο εκπαιδευτικών στατιστικών των ΗΠΑ

Τι σημαίνει για τις δίκες του Τραμπ η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για την ασυλία των προέδρων

  Τη δυνατότητα να πάει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου χωρίς να ανησυχεί για ποινικές υποθέσεις που τον αφορούν δίνει στον Ντόναλντ Τραμπ η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ σχετικά με την ασυλία των προέδρων.

Με ψήφους 6-3 οι δικαστές έκριναν ότι το αξίωμα παρέχει στον πρόεδρο ασυλία από ποινικές διώξεις για πράξεις που σχετίζονται με τα καθήκοντά του, αν και αυτό δεν αφορά άλλα θέματα της προσωπικής ζωής. Ωστόσο, πάντα κατά την απόφαση, κατώτερα δικαστήρια πρέπει να κρίνουν ποιες πράξεις του προέδρου εμπίπτουν στον ορισμό των «πράξεων που σχετίζονται με το αξίωμα».



Η ασυλία είναι απόλυτη για τις συνταγματικά ορισμένες πράξεις και «εικαζόμενη» για άλλες πράξεις, ενώ δεν υπάρχει για πράξεις εκτός πολιτικής, δηλαδή του ιδιωτικού βίου.

Στην πράξη η απόφαση θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο την εκδίκαση υποθέσεων που αφορούν την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, όπως και την αλλοίιωση του αποτελέσματος στη Τζόρτζια.



Όπως σημειώνει το Axios, οι δικαστές των κατώτερων δικαστηρίων πρέπει τώρα να καθορίσουν πώς η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου εφαρμόζεται στις υποθέσεις του Τραμπ ενώπιόν τους, κάτι που θα μπορούσε να αποδεχθεί χρονοβόρο. Αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθούν οι κατηγορίες για κάποιες πράξεις.

Αν όμως εκλεγεί ο Τραμπ τον Νοέμβριο, η συζήτηση θα μπει σε άλλο πλαίσιο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να μην πάει ποτέ σε δίκη για την υποτιθέμενη εγκληματική συμπεριφορά, καθώς η δίωξη ενός εν ενεργεία προέδρου αντίκειται στην πολιτική του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Εάν, πάλι, η υπόθεση εναντίον του Τραμπ αποσυρθεί ή «παγώσει», θα μείνει αναπάντητο το ερώτημα αν οι προσπάθειες αλλοίωσης της καταμέτρησης των ψήφων, η άσκηση πίεσης σε κρατικούς αξιωματούχους για την ανατροπή των αποτελεσμάτων και η αποκήρυξη των εκλογικών αποτελεσμάτων εμπίπτουν στις «επίσημες πράξεις» του προέδρου.

Πανελλήνιες: Δίδυμες στην Πάτρα πέτυχαν την ίδια ακριβώς βαθμολογία και του χρόνου δίνουν και οι δίδυμοι αδελφοί τους

 Η βαθιά σύνδεση που έχουν τα δίδυμα σε όλη τη ζωή τους στην περίπτωση της Αγγελικής και της Αδαμαντίας έφτασε ακόμη και στη βαθμολογία στις Πανελλαδικές.

Φυλακές Ιωαννίνων: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Κρατούνται ο υποδιευθυντής και υπάλληλοι

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιείται από τις 06:00 στις φυλακές Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ενστόλων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε έκνομες δραστηριότητες.

Ντόναλντ Τουσκ: Μια «μοιραία παλίρροια» της ακροδεξιάς σαρώνει την Ευρώπη

 Το δικό του ανησυχητικό μήνυμα για τη νίκη της γαλλικής ακροδεξιάς στον χθεσινό πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών εξέφρασε σήμερα ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ντόναλντ Τουσκ.

Βατικανό: Οι εργαζόμενοι στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου απαγορεύεται να φέρουν εμφανή τατουάζ, για λόγους «κοσμιότητας»

Το Βατικανό απαγόρευσε στους εργαζόμενους στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου να φέρουν εμφανή τατουάζ ή body piercing, ώστε να διαφυλάξει την «ευπρέπεια» του χώρου.

Ο Τραμπ έχει «μερική ασυλία» για αξιόποινες πράξεις του όσο ήταν πρόεδρος, αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

 Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως και κάθε πρόεδρος, καλύπτεται εν μέρει από ασυλία για αξιόποινες πράξεις που τέλεσε όσο κατά τη θητεία του στο αξίωμα, αποφάσισε τη Δευτέρα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

«Παρατηρητήριο Δικαιοσύνης»: Δυσοίωνο το μέλλον στο χώρο της Δικαιοσύνης

Ξεκίνησε τη δράση του το «Παρατηρητήριο Δικαιοσύνης – Justice Watch» και στην πρώτη ανακοίνωσή του δεν παραλείπει να αναφέρει ότι η συγκυρία της ίδρυσης του «σημαδεύεται από φαινόμενα διαβρωτικά βασικών πυλώνων του θεσμού της Δικαιοσύνης», κάτι που σηματοδοτεί ένα δυσοίωνο μέλλον στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Οι βρετανικές εκλογές προσφέρουν τα τελευταία χρόνια ατελείωτο γέλιο, γράφει το Politico

Την αναταραχή που έχει επισκιάσει τα τελευταία χρόνια τη βρετανική πολιτική σκηνή, με το τοπίο να είναι ρευστό και τις εκλογικές αναμετρήσεις συχνές, σκιαγραφεί με ένα άρθρο του το δίκτυο Politico.

Νορβηγία: Τετραήμερος ο γάμος της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζα με τον bisexual σαμανό σύντροφό τη

 Πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς ο γάμος της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας και του bisexual σαμανού αρραβωνιαστικού της, Ντουρέκ Βέρετ.

Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό



Το δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα μετά την απολογία του στην 22η τακτική Ανακρίτρια ο 38χρονος αλλοδαπός ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη για τη φωτιά στη Ραφήνα.

Διασύνδεση του Κτηματολογίου με το Περιουσιολόγιο και εκτεταμένες διασταυρώσεις

 © Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού τον περασμένο Σεπτέμβριο


 
Ένα περίεργο περιστατικό που ίσως να συνδέεται με την στυγνή δολοφονία του τοπογράφου μηχανικού Παναγιώτη Στάθη κάτω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

[LIVE] Beatles - YESTERDAY🪻Cello + Orchestra Version

Nissan Ariya 87 kWh 4×2 vs Toyota bZ4Χ Single Motor

Ducati Multistrada;

Ducati Multistrada V4 είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, τουριστική μοτοσικλέτα που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα. Οι Ιταλοί έχουν φροντίσει μάλιστα να δημιουργήσουν

Fisker: Το (δεύτερο) disaster story μιας ιδιοφυίας (pics)

Δανός Χένρικ Φίσκερ θεωρείται ιδιοφυία στον χώρο της αυτοκίνησης. Και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς ότι μεταξύ άλλων έχει σχεδιάσει τετράτροχα αριστουργήματα ή επιτυχίες όπως τις Aston Martin V8 Vantage και DB9, τη BMW Z8 (που πρωταγωνίστησε σε ταινία του James Bond

Οι 6 τύποι σκύλων της φυλής Tσιουάουα- Μάθετε για αυτούς


Tα Τσιουάουα είναι μια εύκολα αναγνωρίσιμη φυλή σκύλου, ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό και δη στους σταρ του Hollywood.

Ξενοδοχεία “Ξενία”: Η ιστορία πίσω από τον Μεταπολεμικό Τουρισμό


Τα ξενοδοχεία “Ξενία” στέκουν σε πολλές περιοχές της χώρας σαν φαντάσματα ενός παρελθόντος που ξεκίνησε μεταπολεμικά με φιλόδοξες προθέσεις για τη δημιουργία μιας εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας.

Συνολικά, σύμφωνα με τη μελέτη, 4.245 χαμένες εργάσιμες ημέρες συσχετίστηκαν με την Covid-19, σε σύγκριση με 333 που σχετίστηκαν με τη γρίπη


Για πολύ περισσότερες απουσίες των υγειονομικών εργαζομένων από τα νοσοκομεία ευθύνεται η Covid-19 σε σχέση με τη γρίπη. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Εθνικού

Προτιμούμε διπλωματική λύση στη σύγκρουση με τη Χεζμπολάχ, λέει το Ισραήλ στον Μπλίνκεν

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ είπε στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν ότι το Ισραήλ θα προτιμούσε μια διπλωματική επίλυση της σύγκρουσης με την

Γεωργόπουλος, πρώην Οικονομικός Διευθυντής ΣΥΡΙΖΑ για άδεια ταμεία: «Τι μεσολάβησε και αναβαθμίστηκαν σε «θεωρία του χάους;»

 Σειρά ερωτημάτων προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής του κόμματος, Θύμιος Γεωργόπουλος, απαντώντας στις αιτιάσεις της Κουμουνδούρου περί άδειων ταμείων. Σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Γεωργόπουλος επισημαίνει ότι οι

VMoto TC Wandere

Φανταστείτε μια πόλη στην οποία όλα τα οχήματα θα είναι ηλεκτρικά, δεν θα υπάρχει ήχος από κινητήρα, δεν θα υπάρχουν δυσάρεστοι ρύποι από τις εξατμίσεις και θα μπορούμε να μυρίσουμε τα λουλούδια και όχι το καμένο λάδι.

Τα 300 πρόσωπα της γάτας – Τι λένε οι ερευνητές για τις εκφράσεις προσώπου της

Οι γάτες πολλές φορές θεωρούνται λιγότερο συναισθηματικές και επικοινωνιακές από τους σκύλους. Σ’ αυτή την αντίληψη καταλήγουμε, όμως, λόγω του προβληματικού τρόπου με τον οποίο ερμηνεύουμε τις εκφράσεις μιας γάτας. Στην πραγματικότητα, τα υπέροχα αιλουροειδή

Γαλλία: Άνοδος του ευρώ μετά τη νίκη της Λεπέν τον πρώτο γύρο των εκλογών

Το ευρώ σημείωσε άνοδο σήμερα στις ασιατικές αγορές αφού ο πρώτος γύρος των πρόωρων γαλλικών βουλευτικών εκλογών έφερε πρώτη την άκρα δεξιά, αλλά με μικρότερη διαφορά απ'

Τζο Μπάιντεν: Πώς θα μπορούσαν οι Δημοκρατικοί να τον αντικαταστήσουν ως υποψήφιο πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου

Μετά την προβληματική εμφάνιση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ στο ντιμπέιτ της περασμένης Πέμπτης, ορισμένοι Δημοκρατικοί διατύπωσαν

Riot Control είναι ένα φορτηγό έτοιμο για πόλεμο!


Πρόκειται για ένα πολεμικό «κτήνος» που σίγουρα θα το ήθελαν στην κατοχή τους δικτάτορες, μαφιόζοι και η παραγωγή του Fast and Furious.

Vicky Safra: Η πλουσιότερη Ελληνίδα στον κόσμο με περιουσία 20,4 δισ. δολ. είναι άγνωστη στη χώρα μας

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έφυγε μετανάστρια στη Βραζιλία και σήμερα κινεί τα νήματα, μαζί με τα παιδιά της, ενός παγκόσμιου κολοσσού με τράπεζες και επιχειρήσεις σε 4 ηπείρους -

Γαλλικές εκλογές: «Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο

 «Η αποψινή βραδιά, δε μοιάζει με καμιά άλλη», έλεγε χθες ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης Μακρόν, Γκαμπριέλ Ατάλ, προειδοποιώντας ότι η Ακροδεξιά «βρίσκεται στις πύλες της εξουσίας. Και είχε δίκιο. Την ίδια ώρα, σε κάποιο άλλο σημείο του Παρισιού, οι σαμπάνιες

Συνελήφθη η 43χρονη ασκούμενη μετά από μήνυση του γνωστού ποινικολόγου επειδή έδειξε προσωπικά τους μηνύματα

 Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος, που τις προηγούμενς μέρες κατήγγειλε γνωστό ποινικολόγο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Ρεύμα: Τιμολόγια με ποδαρικό σοκ για τον Ιούλιο – Αύξηση της χονδρεμπορικής κατά 174%, στα €148 η μεγαβατώρα


Κάτω από τα 100 ευρώ η μεγαβατώρα διαμορφώθηκε η τιμή της χονδρεμπορικής τιμής για τον Ιούνιο χάρη στη συμμετοχή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας το Σαββατοκύριακο, όπου οι τιμές υποχώρησαν στα 54,28 ευρώ/MWh χθες. Έτσι η μέση τιμή του ρεύματος έκλεισε στα 98,89 ευρώ/MWh από 81 ευρώ Μαίο και 60 ευρώ τον Απρίλιο με τον Ιούνιο να είναι ο μήνας των

Χειροπέδες σε Έλληνα που αναζητείτο στη Γερμανία για διακεκριμένη κλοπ

Με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Γερμανίας για διακεκριμένη κλοπή που είχε κάνει σε ένα σπίτι διώκεται ένας Έλληνας ο οποίος είχε καταφύγει σε έναν οικισμό της Δράμας απ’ όπου κατάγεται, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

BMW ν Hyundai!

BMW M πρόκειται να λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα υψηλών επιδόσεων το 2026 ή το 2027, με καινοτόμες προσομοιωμένες αλλαγές ταχυτήτων και τεχνητούς ήχους για να βελτιώσει την οδηγική εμπειρ

Έλληνες αιχμάλωτοι και απαχθέντες από τον Δ.Σ.Ε. στην Αλβανία μετά τον Εμφύλιο

Με ένα από τα σχετικά άγνωστα ζητήματα των ελληνοαλβανικών σχέσεων, αυτό των Ελλήνων στρατιωτικών και μη που βρέθηκαν στην Αλβανία μετά τη λήξη του Εμφυλίου ασχολείται ο Σταύρος Γ. Ντάγιος στο συλλογικό βιβλίο «ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ» των εκδόσεων «αλεξάνδρεια» (επιμέλεια Στράτος Ν.Δορδανάς – Βάιος Καλογρηάς – Νίκος Μαραντζίδης). Ήδη, ο Βασίλης Τσακίρογλου αναφέρθηκε γενικά στο περιεχόμενο του βιβλίου,

Γυναίκα ανακάλυψε ότι δηλητηρίαζε τον εαυτό της – Το φθηνό αξεσουάρ που της προκάλεσε έντονες αλλεργικές αντιδράσεις

 
Η Erin Dunn, 24 ετών, νοσηλεύτρια έζησε μία περίεργη και επικίνδυνη περιπέτεια με την υγεία της, όταν έπειτα από αγορά ενός κοινού αξεσουάρ, παρουσίασε εξανθήματα που προκαλούσαν πόνο.

Ducati Athens

 Ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της Ducati για το 2024 είναι το ολοκαίνουριο Hypermotard 698 Mono. Το πρώτο μονοκύλινδρο των Ιταλών είναι μοναδικό τόσο σε επιδόσεις όσο και σε διασκέδαση σε δρόμο και πίστα με εκρηκτικό χαρακτήρα και τεχνολογίες που ξεφεύγουν από ότι έχουμε συνηθίσει.

Ρούγια Ιγκνάτοβα: Καταζητείται στην Αθήνα η Cryptoqueen, επικηρυγμένη από το FBI με 5 εκατ. δολάρια

 
Την περασμένη Τετάρτη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι αυξάνει την αμοιβή από τα 250.000 στα 5 εκατ. δολάρια για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη μιας από τους top 10 καταζητούμενους του FBI. Ο λόγος για τη Βουλγάρα δισεκατομμυριούχο Ρούγια Ιγκνάτοβα, η οποία έχει εξαφανιστεί από το 2017 στην Αθήνα.

Αρχειοθήκη ιστολογίου