Range Rover Sport: Royal Sportiness


Πολλά SUV μπορούν να προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία πολυτέλειας, κάποια είναι ικανά να ενθουσιάσουν με το οδηγικό ταμπεραμέντο και λίγα είναι προικισμένα με εκτός δρόμου ικανότητες που εκπλήσσουν. Το νέο Range Rover Sport φτιάχτηκε για να συνδυάζει τα πάντα σε ιδανικές αναλογίες.

Τρεις συλλήψεις για εμπρησμό σε Ραφήνα, Σαλαμίνα και Πόρο

Σε τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και στον Πόρο προχώρησε η Πυροσβεστική, ενώ παράλληλα επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα σε ακόμα 4 άτομα.

Fiat Grande Panda (+video)

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του που συμπίπτει με τον εορτασμό των 125 χρόνων της Fiat, το νέο μικρό κόβει βόλτες στο Τορίνο. Το ολοκαίνουργιο Fiat Grande Panda εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στο Τορίνο, παρουσιάζοντας μια βασική έκδοση προδιαγραφών RED.

Rimac με πολυθρόνες και τηλεόραση!


Αν θέλετε να βγείτε έξω χωρίς να απομακρυνθείτε από την άνεση του σπιτιού σας ο Rimac έχει φτιάξει το ιδανικό ταξί για τις πόλεις του μέλλοντος. Η Rimac παρουσίασε το Verne robotaxi, ένα φουτουριστικό διθέσιο κουπέ σχεδιασμένο ειδικά για αυτόνομη οδήγηση.

Bugatti Tourbillon: Το ρολόι-θαύμα των 320.000 ευρώ

H νέα Bugatti Tourbillon πήρε το όνομά της από τα ρολόγια. Και τα ρολόγια παίρνουν τη λάμψη τους από την Bugatti. Η αποκάλυψη του νέου hypercar της Bugatti προκάλεσε ρίγη ενθουσιασμού στους φίλους του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο. Και μία μεγάλη αναστάτωση στην ελίτ των rich

Opel Grandland

 Opel Experimental που παρουσιάστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Έκθεση IAA Mobility είναι κάτι περισσότερο από μια σχεδιαστική δήλωση. Είναι ένα παράθυρο στο όραμα της Opel για το

34χρονη βγάζει 400.000 δολάρια στο TikTok (pics)


 

Όταν η Σόρα Λι ήταν προπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ, έλαβε μια, κατά τη γνώμη της, «πολύ κακή συμβουλή» για την καριέρα της: «Ακολούθησε μια ειδικότητα που σε παθιάζει», είπε σε εκείνη και τους συμφοιτητές της ένας σύμβουλος. «Δεν νομίζω ότι αυτή ήταν πολύ χρήσιμη συμβουλή για κάποιον σαν εμένα που ήμουν διεθνής φοιτήτρια».

Σερβία: Επίθεση με τόξο μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι

 Επίθεση με τόξο δέχθηκε αστυνομικός μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι. Το βέλος πέτυχε το αστυνομικό στον τράχηλο ωστόσο κατάφερε να αμυνθεί πυροβολώντας τον δράστη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο πληθυσμός αυτού του απειλούμενου είδους γάτας ανέκαμψε με τη βοήθεια των ειδικών



  Τα αισιόδοξα νέα σχετικά με τα είδη υπό εξαφάνιση στον πλανήτη μας είναι σπάνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Ευτυχώς, ξημερώνουν και τέτοιες ημέρες, με νέα όπως αυτό για τον Ιβηρικό λύγκα ο οποίος σταμάτησε πλέον να θεωρείται είδος υπό εξαφάνιση, καθώς ο πληθυσμός του επανήλθε σε ασφαλή επίπεδα.

Οι επιστήμονες αποκάλυψαν τον λόγο που οι άνθρωποι έχουν στραβά δόντια και γιατί αυτό δεν συνέβαινε πάντα

 Επιστήμονες από το University College του Δουβλίνου εξήγησαν πώς προέκυψαν τα στραβά δόντια στους ανθρώπους.Το να φοράτε σιδεράκια για να ευθυγραμμίσετε τα δόντια σας είναι αρκετά συνηθισμένο στη σύγχρονη εποχή, αλλά οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι πρόγονοί μας κάποτε είχαν τέλεια ίσια λευκά δόντια.

Γερμανία: Μαζικές διαδηλώσεις προγραμματίζονται στο Έσεν όπου διεξάγει συνέδριο το ακροδεξιό AfD- Φόβοι για επεισόδια

 Επεισόδια φοβούνται οι γερμανικές αρχές, καθώς έως και 100.000 διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν σήμερα στο Έσεν, όπου το ακροδεξιό AfD διεξάγει διήμερο συνέδριο για να εκλέξει τη νέα του ηγεσία.

Γιάννης Τράγκας- Μαρία Καρρά: Μάχη για την κληρονομιά σε δίκη στο Μονακό


Φέρεται να «στέγνωσε» από μετρητά η χήρα μετά την διπλή νίκη του γιου στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, το οποίο σταμάτησε τις μονομερείς πληρωμές από την κληρονομιά του δημοσιογράφου.

Χαμόγελο του Παιδιού για την κακοποίηση του 15χρονου στην Πάτρα: Βγήκε αιμόφυρτος στην πλατεία, νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση

Βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο είναι το 15χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα του και τον θείο του όταν τους είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Γάτα πήρε διδακτορικό πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Βερμόντ

Γάτα πήρε διδακτορικό πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Βερμόντ Για πολλούς αποφοίτους, τα πτυχία τους στο κολέγιο έρχονται στο τέλος τουλάχιστον τεσσάρων ετών φοιτητικής ζωής και περιπλάνησης στους χώρους του πανεπιστημίου.

drone της Πυροσβεστικής να πετάει με 8 μποφόρ και να καταγράφει (video)


Drone της Πολιτικής Προστασίας, επιτηρεί δασώδη περιοχή, καταγράφοντας παράλληλα και τα ακαθάριστα οικόπεδα.  Ο φωτογραφικός του newsauto, κατέγραψε το ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο drone της Πολιτικής Προστασίας να επιτηρεί και παράλληλα να φωτογραφίζει τα ακαθάριστα οικόπεδα στα Ανατολικά προάστια της Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή των Σπατών.
Πρόκειται για ένα από τα 25 υπερσύγχρονα drone που μεταξύ άλλων έχουν τη δυνατότητα να μένουν στον ουρανό ακόμα και με 10 μποφόρ ριπές αέρα.
Πρόκειται για drone που χρησιμοποιώντας laser για τις συντεταγμένες του συμβάντος, zoom, καθώς και ευρυγώνιες και θερμικές κάμερες, καταγράφουν εικόνες που μεταφέρονται live στο Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστών.

Πιερία: Συνελήφθη άντρας που μετέφερε 500 λίτρα λάδι χωρίς παραστατικά

 Αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης λάδι περιείχαν 100 δοχεία, τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ», τα οποία εντοπίστηκαν σε όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας σε περιοχή της Πιερίας.

Έρευνα McKinsey – Τουρίστες πολυτελείας: Ποιοι είναι, τι ζητάνε, γιατί αυξάνονται (γραφήματα)


Η ζήτηση για πολυτελή τουρισμό και διαμονή αναμένεται να αυξηθεί ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η έκθεση “The state of tourism and hospitality 2024” της McKinsey μετά από έρευνα που βασίστηκε στις απαντήσεις

Αθήνα: Είκοσι επτά συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αθήνα

Αθήνα: Είκοσι επτά συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αθήνα Η διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε χθες το απόγευμα σε περιοχή της Αθήνας, αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν

Αθήνα: Είκοσι επτά συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αθήνα

Αθήνα: Είκοσι επτά συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αθήνα Η διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε χθες το απόγευμα σε περιοχή της Αθήνας, αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Νέα επίθεση καρχαρία σε λουόμενο στη Φλόριντα – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας άνδρας

Ποιοι και γιατί σκότωσαν τη φιλόσοφο και μαθηματικό Υπατία Βαριά τραυματισμένος από την επίθεση καρχαρία είναι ένας άνδρας στη Φλόριντα, την ώρα που ήταν στη θάλασσα.

Ποιοι και γιατί σκότωσαν τη φιλόσοφο και μαθηματικό Υπατία

Ποιοι και γιατί σκότωσαν τη φιλόσοφο και μαθηματικό Υπατία
Με την Υπατία, τη σπουδαία Αλεξανδρινή φιλόσοφο και μαθηματικό και ιδιαίτερα με τον τραγικό θάνατό της θα ασχοληθούμε στο σημερινό μας άρθρο. Για την Υπατία είχαμε γράψει

Πανελλαδικές 2024: Οι πρώτοι των πρώτων - Πώς τα κατάφεραν

Πανελλαδικές 2024: Οι πρώτοι των πρώτων - Πώς τα κατάφεραν Ένας από τους πιο κουραστικούς κύκλους της εφηβικής ζωής τους μόλις έκλεισε, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλήνιων εξετάσεων του 2024. Και μια νέα συναρπαστική

Αττική: Συνελήφθησαν τρεις φυγόποινοι στην Αττική από την ομάδα ΔΙΑΣ

Αττική: Συνελήφθησαν τρεις φυγόποινοι στην Αττική από την ομάδα ΔΙΑΣ Σε τρεις συλλήψεις ατόμων που είχαν καταδικαστεί και αναζητούνταν για να εκτίσουν τις ποινές τους, προχώρησε η ΕΛΑΣ χθες και σήμερα, 27 και 28 Ιουνίου αντίστοιχα.

Χαλκιδική: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά»

Χαλκιδική: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά» Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς του 13χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) όταν τη χτύπησε κεραυνός ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της στην παραλία Ποσείδι της Χαλκιδικής.

ΕΕ-Ουγγαρία: Βίκτορ Ορμπάν, ο πολέμιος των Βρυξελλών τίθεται επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΕΕ-Ουγγαρία: Βίκτορ Ορμπάν, ο πολέμιος των Βρυξελλών τίθεται επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αφού επί μήνες κατηγορούσε την Ευρωπαϊκή Ένωση για όλα τα δεινά, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν αναλαμβάνει τη Δευτέρα την εναλλασσόμενη προεδρία της, ενώ βρίσκεται περισσότερο παρά ποτέ απομονωμένος λόγω της θέσης του για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Γερμανία: Φυλάκιση τεσσάρων ετών σε 15χρονο που σχεδίαζε επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά

Γερμανία: Φυλάκιση τεσσάρων ετών σε 15χρονο που σχεδίαζε επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών επέβαλε σήμερα δικαστήριο της Κολωνίας σε 15χρονο, για τον σχεδιασμό επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Λεβερκούζεν τον Δεκέμβριο του 2023.

Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθη 64χρονος καταζητούμενος από το Βέλγιο

 Στη σύλληψη ενός 64χρονου Βέλγου υπηκόου, στο Πόρτο Ράφτη, που καταζητείται με σκοπό την έκδοσή του στο εξωτερικό, προχώρησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Λιμενικού.

Οι New York Times καλούν τον Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο


Οι New York Times κάλεσαν απόψε τον Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί από υποψήφιος, λίγες ώρες μετά το ντιμπέιτ του Αμερικανού προέδρου με τον Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Τα εγκλήματα του Kurt Daluege: Ο καθοριστικός του ρόλος στη γενοκτονία των Εβραίων

Η εκτέλεση του Kurt Daluege σηματοδότησε το τέλος μιας ζωής που χαρακτηρίστηκε από βιαιότητα και ακλόνητη πίστη στο ναζιστικό καθεστώς.

Σεσημασμένος ο 18χρονος που συνελήφθη για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό του 20χρονου ομογενή

Σεσημασμένος είναι ο φερόμενος ως δράστης που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον ελληνικής καταγωγής Φίλιππο Τσάνη στο Μίντεν της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας το περασμένο Σάββατο.

Τζο Μπάιντεν: Σε βαθιά ανησυχία οι δωρητές των Δημοκρατικών μετά το δραματικό ντιμπέιτ

Σε αναταραχή βρίσκονται οι μονίμως νευρικοί δωρητές του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ, μετά την καταστροφική εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες Land Rover στο Λονδίνο: Τα δένουν με αλυσίδες σε δέντρα (

 Απελπισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες Land Rover στο Λονδίνο καθώς κλέφτες έχουν βρει τον τρόπο προκειμένου να τα κλέβουν τα οχήματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Εκλογές στη Γαλλία: Η συγκατοίκηση με τον Μακρόν και τα σενάρια για ακυβερνησία

 Μια απόφαση από τις πολλές με τις οποίες ξάφνισε τον περίγυρό του, αλλά και την κοινή γνώμη, ήταν αυτή που ανακοίνωσε ο Εμανουέλ Μακρόν την βραδιά των Ευρωεκλογών. Το κακό αποτέλεσμα της κάλπης τον οδήγησε στην απόφαση να διαλύσει τη γαλλική Εθνοσυνέλευση για τη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου.

Γάζα: Η αμερικανική προβλήτα για την ανθρωπιστική βοήθειας μεταφέρθηκε ξανά στο ισραηλινό λιμάνι

Η προσωρινή αμερικανική προβλήτα, που προορίζεται για την εκφόρτωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς την πολιορκούμενη Λωρίδα της Γάζας, απομακρύνθηκε εκ νέου λόγω των κυμάτων και ρυμουλκήθηκε σε λιμάνι του Ισραήλ, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Πεντάγωνο.

Πάπας Φραγκίσκος: Θέλω να επισκεφτώ την Τουρκία για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας

 Ο Πάπας Φραγκίσκος εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί το 2025 τη Νίκαια (σήμερα Ιζνίκ) στην Τουρκία, με αφορμή τα 1700 χρόνια από την Α’ Οικουμενική Συνόδο, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος του Βατικανού.

Euro 2024: Καταιγίδα έπληξε το Ντόρτμουντ - Κεραυνοί και χαλαζόπτωση διέκοψαν προσωρινά το Γερμανία - Δανία - Βίντεο, φωτος


 
Απίστευξη εξέλιξη στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Δανία στην φάση των «16» του Euro 2024.
Ενώ το παιχνίδι ήταν στο 30' καταιγίδα έπληξε την περιοχή του Ντόρτμουντ και μετά από 5' ο διαιτητής αναγκάστηκε να το διακόψει και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Θάνατος 44χρονου στις Σπέτσες: Εντολή εισαγγελέα να μείνει στο νησί το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού στο οποίο επέβαινε

Εξελίξεις στην υπόθεση με τον θάνατο του Άγγλου ηλικίας 44 ετών στις Σπέτσες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λιμενάρχης Σπετσών μετά από εντολή εισαγγελέα διέταξε να μην φύγουν από το νησί το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού Whisper μέλος του οποίου ήτανε και ο θανών

Lamborghini Revuelto


Ταξινομήθηκε η πρώτη Lamborghini Revuelto στην Ελλάδα Το ιταλικό super car είναι το πιο ισχυρό Lamborghini μαζικής παραγωγής όλων των εποχών και είναι αυτό που αντικαθιστά την Aventador, ένα μοντέλο με τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αστεροειδής μεγαλύτερος από τη Πυραμίδα της Γκίζας πρόκειται να περάσει ανάμεσα στη Γη και στη Σελήνη 2

 Η ανακάλυψη και η παρακολούθηση τέτοιων αστεροειδών είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της δυναμικής των αντικειμένων που βρίσκονται κοντά στη Γη.

Ποιες είναι οι εξετάσεις που πρέπει να κάνει κάθε γάτα ανά φάση ζωής

 Πολλά ακούγονται για το ποιες είναι οι απαραίτητες εξετάσεις για κάθε γάτα. Εδώ θα τα διαλευκάνουμε όλα. Μικρό γατούδι που ετοιμάζεται να πάει σε ένα σπίτι. Μέχρι ηλικιωμένο γατοπαππουδάκι που περπατάει και «τρίζουν» οι αρθρώσεις του. Ίδιες εξετάσεις χρειάζονται

Επιστήμονες ανακάλυψαν άλογο από την Εποχή των Παγετώνων: Οι αποτυχημένες προσπάθειες κλωνοποίηση

 Διατηρημένο από τον μόνιμο παγετό της περιοχής, το νεαρό άλογο δεν έφερε σημάδια εξωτερικής ζημιάς, διατηρώντας το δέρμα, την ουρά, τις οπλές, ακόμη και τις τρίχες στα πόδια, το κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός του. Η ανακάλυψη έγινε το 2019 και αποτελεί ένα σημαντικό εύρημα.

Πάτρα: Εργαζόμενη ξάφρισε τμηματικά 290.000 ευρώ από βενζινάδικο

  Επί ενάμισι χρόνο έκανε «αφαιμάξεις» στις εισπράξεις του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Πάτρα όπου εργαζόταν μια 40χρονη γυναίκα, η οποία υπεξαίρεσε σταδιακά το συνολικό ποσό των 292.282 ευρώ. Μάλιστα, είχε στήσει ολόκληρο σχέδιο για να μην βρεθούν πάνω της τα χρήματα που υπεξαιρούσε, παραδίδοντάς τα σε μια συνεργό της

Ηλεία: Φυτεία με 500 γιγάντια χασισόδεντρα, ηρωίνη και κοκαΐνη - Οι δράστες θα έβαζαν στην τσέπη 450.000 ευρώ

Ως και 450.000 ευρώ θα έβαζαν στην τσέπη τους από την πώληση οκτώ κιλών κάνναβης οι καλλιεργητές μιας μεγάλης φυτείας με γιγάντια χασισόδεντρα που απλωνόταν σε τέσσερα

Βολιβία: Στη φυλακή οι τρεις φερόμενοι ως ηγέτες του αποτυχημένου πραξικοπήματος

 
Οι τρεις φερόμενοι ως ηγέτες του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος στη Βολιβία προφυλακίστηκαν για έξι μήνες με απόφαση της δικαιοσύνης, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η εισαγγελία.

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο μετά από παρεξήγηση

  Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ένας 15χρονος από δύο ανήλικους στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Τουρκία: Νέα Navtex στην ανατολική Μεσόγειο σε περιοχή που βαφτίζει «τουρκική υφαλοκρηπίδα»


Επιμένει η Τουρκία στην συστηματική αμφισβήτηση των ελληνικων κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Ανατολικη Μεσόγειο με αφορμή τις εργασίες του ιταλικού ερευνητικού C/S TELIRI εκδίδοντας και νεα NAVTEX σε περιοχή που βαφτίζει «τουρκική υφαλοκρηπίδα» και η οποία

Η Gwyneth Paltrow και πολλοί ακόμα διάσημοι προτιμούν πλέον το LinkedIn

 H Gwyneth Paltrow, o Ryan Reynolds, η Selena Gomez και η Jessica Alba είναι μερικοί από τους διάσημους σταρ που έχουν αρχίσει να επικεντρώνουν την ονλάιν παρουσία τους στην

Πειραιάς


Με τις εκατοντάδες καθημερινές αναχωρήσεις και αφίξεις από το λιμάνι, που παρακολουθούμε καθημερινά στην τηλεόραση, πιστεύω ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε λιγάκι και με τα ¨παλιά¨ του Πειραιά   Αν η Αθήνα ήταν τα πρώτα χρόνια της Οθωνικής περιόδου ένα μεγάλο χωριό 2.000 κατοίκων καταλαβαίνετε τι ήταν ο Πειραιάς. Ο περιηγητής Λουδοβίκος Ρος, σαν ζωγράφος που ήταν, μας δίνει μια παραστατική περιγραφή για τον Πειραιά του 1832:

Inster, το μικρό ηλεκτρικό SUV της Hyundai

 Ηyundai έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία του Inster, του νέου, μικρού ηλεκτρικού της μοντέλου που ναι μεν ακολουθεί την αισθητική του Casper, του επίσης μικρού, συμβατικού SUV που πωλείται μόνο στην Κορέα, αλλά έχει και σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Δε θα πιστέψετε πόσες μοτοσικλέτες κυκλοφορούν στην Ελλάδα

Ραγδαία άνοδο έχουν και οι πωλήσεις καινούργιων μοτοσικλετών στην Ελλάδα, παράλληλα με τις πωλήσεις των αυτοκινήτων. Λίγο ο καλός καιρός, τους περισσότερους μήνες του έτους, λίγο