Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Casio Hond Type R.

Η Honda και η Casio έχουν πολύ στενή σχέση έχοντας δημιουργήσει στο παρελθόν χαρακτηριστικά ρολόγια των οποίων το σχεδιαστικό μοτίβο προέρχεται από θρυλικά μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας.Τελευταίο δημιούργημα της σειράς Casio Edifice είναι ένα ιδιαίτερο ρολόι που είναι αφιερωμένο στη θρυλική σειρά Type R.

Το σχέδιο του ρολογιού είναι εμπνευσμένο από την αγωνιστική κληρονομιά των μοντέλων Type R, με τον εσωτερικό δακτύλιο να είναι βαμμένος στο λευκό χρώμα Championship White. Το λουράκι είναι επίσης βαμμένο λευκό και στο εσωτερικό είναι χαραγμένοι οι κωδικοί των Civic, Integra και NSX Type R.

Ο σκελετός του ρολογιού είναι κατασκευασμένος από ενισχυμένο κράμα ανθρακονημάτων και η μαύρου χρώματος κεντρική οθόνη διαθέτει κυψελώδη μοτίβο που θυμίζει την εμπρός μάσκα των Type R. Στο κέντρο δεσπόζει το κόκκινο λογότυπο της Honda με 3D αισθητική, ενώ αντίστοιχα το λογότυπο Type R υπάρχει στον εξωτερικό δακτύλιο, στο πλήκτρο χειρισμού και στο πίσω μέρος.

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του ρολογιού είναι ότι παρότι δεν είναι smartwatch, έχει σύστημα συνδεσιμότητας με Bluetooth. Μέσω ειδικής εφαρμογής της Casio το ρολόι προσαρμόζει αυτόματα την ώρα, μπορείς να ρυθμίσεις τα ξυπνητήρια από το κινητό τηλέφωνο και να κρατήσεις δεδομένα από τοποθεσίες. Το ρολόι έχει σύστημα ηλιακής φόρτισης το οποίο μπορεί να κρατήσει το ρολόι φορτισμένο για 7 μήνες.

Το καινούριο Casio Edifice Type R παρουσιάστηκε στο περιθώριο του πρωταθλήματος Super Formula GP με το κόστος αγοράς στην ιαπωνική αγορά να ανέρχεται στα 347 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου