Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Honda Prelude

Honda είχε εντυπωσιακή παρουσία στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, με τοιν Ιάπωνα κατασκευαστή να παρουσιάζει εντυπωσιακά πρωτότυπα μοντέλα, όπως αυτό που αναμένεται να αποτελέσει το νέας γενιάς Prelude.Σίγουρα το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο επαναφέρει αναμνήσεις του παρελθόντος. Το θρυλικό Prelude πρωτοεμφανίστηκε το 1978 με την παραγωγή του να σταματά μετά από 22 χρόνια, το 2001.

Τα στελέχη της Honda αποφάσισαν να διατηρήσουν το στυλ του μοντέλου, συνεπώς πρόκειται για ένα κουπέ. Όπως δήλωσαν, αυτό που παρατηρούμε στις φωτογραφίες δεν είναι απλώς ένα στατικό έκθεμα ή μια άσκηση αισθητικής και τεχνολογίας. Αντιθέτως, έχουν την πρόθεση να το εξελίξουν και να το βάλουν σε διαδικασία παραγωγής.

Στο νέο πρωτότυπο προσπάθησαν να διατηρήσουν κάποια στοιχεία από τις προηγούμενες γενιές του Prelude, αλλά τα προσάρμοσαν στη σύγχρονη εποχή και σχεδιαστική φόρμα που χαρακτηρίζει τα υπάρχοντα μοντέλα της Honda.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η εταιρεία οι διαστάσεις του πρωτότυπου είναι μεγαλύτερες από αυτές που είχε το Prelude παραγωγής. Το αμάξωμα χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερης σχεδίασης εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, καθώς και από τη διαμόρφωση των πλαϊνών.

Προς το παρόν, η Honda δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για τα τεχνικά στοιχεία του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Prelude, ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα για την εξέλιξή και παραγωγή του.Το πιθανότερο είναι πως το πρωτότυπο δημιουργήθηκε πάνω στο πάτωμα του Civic. Μένει να δούμε τα επόμενα βήματα των ανθρώπων της Honda σε ό,τι αφορά στο Prelude.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου