Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Ισραήλ: Αυξάνει τον αριθμό των στρατιωτών που μπαίνουν στη Λωρίδα - «Χτυπήσαμε 450 στόχους σε μια μέρα»

Ο ισραηλινός στρατός αύξησε τον αριθμό των στρατιωτών του που εισέρχονται στη Λωρίδα της Γάζας, όπου βρίσκεται σε πόλεμο κατά του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του.«Στη διάρκεια της νύχτας (του Σαββάτου προς σήμερα Κυριακή) αυξήσαμε τον αριθμό των δυνάμεων του στρατού που εισέρχονται στην Λωρίδα της Γάζας και αυτές εντάχθηκαν σε αυτές που πολεμούν ήδη εκεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι. «Αυξάνουμε σταδιακά τις χερσαίες επιχειρήσεις και το εύρος των δυνάμεών μας μέσα στη Λωρίδα της Γάζας», διευκρίνισε.



Παράλληλα, έκανε γνωστό πως την τελευταία ημέρα, πολεμικά αεροσκάφη των IDF επιτέθηκαν σε περισσότερους από 450 στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας. Μεταξύ των στόχων που δέχθηκαν επίθεση ήταν στρατιωτικά επιτελεία, παρατηρητήρια και θέσεις αντιαρματικού πυρός της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Δείτε σχετικό βίντεο από τις επιθέσεις των Ισραηλινών σε θέσεις της Χαμάς


Στο μεταξύ, η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε προειδοποιήσεις από τις ισραηλινές αρχές να εκκενώσει αμέσως το νοσοκομείο Αλ Κουντς στη Λωρίδα της Γάζας.

«Από σήμερα το πρωί, υπήρχαν επιδρομές σε απόσταση 50 μέτρων από το νοσοκομείο», προσθέτει σε ανακοίνωση που ανήρτησε στο Facebook η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου