Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Defender Himalaya 4×4


Το τελευταίο project της εταιρείας, ξεκίνησε ως ένα κανονικό truck Defender 130 και τώρα κινεί έναν νέο κινητήρα turbo diesel Cummins 2.8 λίτρων, που λέγεται ότι παράγει πολύ περισσότερη ισχύ από την αρχική μονάδα, αν και η Himalaya 4×4 δεν έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις.Έχει επίσης εγκαταστήσει προσαρμοσμένη ανάρτηση coilover τεσσάρων συνδέσμων, φρένα Brembo και άξονες Dynatrac μπροστά και πίσω, για να μεταμορφώσει πλήρως τον τρόπο χειρισμού του φορτηγού.


Καμία σοβαρή αναβάθμιση της ανάρτησης δεν θα ήταν ολοκληρωμένη, χωρίς την τοποθέτηση διαφορικών περιορισμένης ολίσθησης, τόσο μπροστά όσο και πίσω, επομένως η Himalaya 4×4 έχει τοποθετήσει και τα δύο. Επίσης έχει τοποθετήσει ζάντες Black Rhino 18 ιντσών, με ελαστικά BF Goodrich. Τώρα που το off-roader είναι εξοπλισμένο για να χειρίζεται ακόμα και το πιο απαιτητικό έδαφος, έχει κατασκευαστεί ένα σετ ολισθητικών βραχιόνων, με μηχανικά αναδιπλούμενα πλαϊνά σκαλοπάτια.

Οι εξωτερικές αλλαγές συνεχίζονται με την τοποθέτηση προσαρμοσμένων φτερών τόσο μπροστά όσο και πίσω. Ένας νέος μπροστινός προφυλακτήρας με βαρούλκο τραβάει επίσης τα βλέμματα. Ο βελτιωτής έχει στη συνέχεια κοσμήσει το αμάξωμα σε μια απόχρωση του αστραφτερού ασημί, ενώ τελείωσε την οροφή σε μαύρο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου