Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Πόσα δίνεις για την πινακίδα «CASH»?

 Όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προσφορά. Και μία πινακίδα με την ένδειξη «CASH» στην Καλιφόρνια κοστίζει τρελά χρήματα. Το πως ξοδεύουν οι πλούσιοι αυτού του μάταιου κόσμου τα χρήματά τους δεν έχει κανένα όριο. Και μία από αυτές τις παράλογες για εμάς δραστηριότητες είναι η αγορά των πινακίδων με ειδικά χαρακτηριστικά.



Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μία πινακίδα με την ένδειξη “CASH” η οποία πέρα από την σημασία της στην αγγλική γλώσσα είναι και τα αρχικά του ιδιοκτήτη της, του δικηγόρου Claude Arthur Stuart Hamrick.





Ο κύριος αυτός έβγαλε την πινακίδα πριν πέντε δεκαετίες στην Καλιφόρνια, όταν ήταν εύκολο να αποκτήσει κανείς τέτοιες πινακίδες.

Με το πέρασμα των χρόνων η πινακίδα άρχισε να αποκτά μεγάλη αξία, για προφανείς λόγους. Όμως ο ιδιοκτήτης της δεν αποφάσιζε να την πουλήσει.


Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, όπου ανάθεσε σε μία εξειδικευμένη εταιρία να την βγάλει σε δημοπρασία. Και το ποσό που ζητάει -και μάλλον θα πάρει- είναι τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια!

Η αγορά τέτοιων πινακίδων “ματαιοδοξίας” όπως της ονομάζουν είναι σχετικά νέα στην Καλιφόρνια. Και στην ίδια δημοπρασία θα πωληθούν και κάποιες άλλες ακόμα πιο ακριβές, όπως η “CINEMA” στα 1.895.000 δολάρια, ή την “GOVIRAL” για 3.888.888 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου