Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Καταδίωξη στο Πέραμα: «Δεν είναι ζήτημα που μπορεί να υπεραπλουστευθεί» ο θάνατος του Ρομά λένε κυβερνητικές πηγές

Ο Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε χθες τους επτά κρατούμενους αστυνομικούς και επικοινώνησε με τον πατέρα του 20χρονου Ρομά Για ένα ζήτημα που δεν μπορεί να υπεραπλουστευθεί, κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, με αφορμή τον θάνατο του 20χρονου Ρομά, έπειτα από την αστυνομική καταδίωξη στο Πέραμα, το βράδυ της Παρασκευής.
Ξεκαθαρίζουν, δε, πως «η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση. Ο υπουργός προστασιας του πολίτη έχει ζητήσει πειθαρχική διερεύνηση εντός πέντε ημερών».

Υπενθυμίζεται πως ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται στη ΓΑΔΑ για την αιματηρή καταδίωξη της Παρασκευής στο Πέραμα.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως «η κίνησή μου είχε αποκλειστικά ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα, για να στηρίξω ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία. Από εκεί και πέρα, η δικαστική εξέλιξη και οι πειθαρχικές διαδικασίες θα εξελιχθούν όπως προβλέπουν οι νόμοι».
Παράλληλα, γνωστοποίησε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του 20χρονου Ρομά που έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου