Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

«Δεν χωρίζουμε», λέει η σύζυγος του Σανέρ, για το ροζ βίντεο που προκάλεσε σάλο

Ο Ερσάν Σανέρ υπέβαλε την παραίτησή του από όλα τα αξιώματα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πολιτική Η Μπαχάρ Σανέρ, σύζυγος του λεγόμενου «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, με ανάρτησή της στο Twitter και μια φωτογραφία των δυο τους, σχολίασε για πρώτη φορά τις συνέπειες στην οικογένειά της, λέγοντας ότι ποτέ δεν θέλησαν να δουν την ιδιωτική τους ζωή στην επικαιρότητα, αλλά αυτό συνέβη και η ίδια δεν θέλει να σκεφτεί ότι αυτό έγινε επί σκοπού.

«Ωστόσο, η επικαιρότητα που δημιουργήθηκε επηρέασε βαθιά ολόκληρη την κοινωνία μας όσον αφορά την βρώμικη πολιτική, παρά η οικογένειά μας», λέει.



Η Μπαχάρ Σανέρ δηλώνει πως δεν θέλει να δώσει μαθήματα ηθικής, αλλά «το αν χωρίσω ή όχι με τον σύζυγό μου, είναι ένα προσωπικό θέμα. Θέλω να υπογραμμίσω με σημασία ότι η κοινωνία έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από τη δική μας ιδιωτική ζωή. Εξάλλου, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην ατζέντα μας (ο χωρισμός)».

Ροζ βίντεο καίει τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους

Το ροζ βίντεο που υποχρέωσε σε παραίτηση από όλα του τα αξιώματα, παράλληλα με έξοδο από την πολιτική των λεγόμενο πρωθυπουργό του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ διέρρευσε στο διαδίκτυο. Εμφανίζεται ο Σανέρ σε χώρο που μοιάζει με γραφείο, να κάνει βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα, στην οποία μοιάζει να δίνει «οδηγίες» και εκείνη να γδύνεται.



Το βίντεο κατέληξε στον Τούρκο αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίος τους τελευταίου μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν και ανθρώπους που τον στηρίζουν όπως ο Ερσάν Σανέρ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η παραίτηση και η έξοδος από την πολιτική για τον Σανέρ ήταν μονόδρομος.

«Από αριθμό που αγοράστηκε από την ‘νότια’ Κύπρο, προήλθε το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στα χέρια πολιτών και πολιτικών», δήλωσε Ερσάν Σανέρ.

Σε δηλώσεις του ο Σανέρ, ανέφερε ότι είναι στόχος δολοφονίας της προσωπικότητας του, δέκα ημέρες αφότου άρχισε ο προεκλογικός αγώνας στα κατεχόμενα, σημειώνοντας πως επίθεση δεν δέχεται μόνο ο ίδιος, αλλά και η οικογένεια και τα μέλη του κόμματος του, το Κόμμα Εθνικής Ενότητας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Yeniduzen» ο Ερσάν Σανέρ, υποστηρίζει ότι το βίντεο έτυχε επεξεργασίας και δημοσιοποιήθηκε από αριθμό που αγοράστηκε στις ελεύθερες περιοχές. Σημείωσε δε ότι δικηγόροι του έχουν αναλάβει την υπόθεση, ωστόσο εξέφρασε παράπονο, λέγοντας πως δεν περίμενε πως άτομο θα συμπεριφερόταν με τέτοιο τρόπο στον ίδιο, την οικογένεια και το κόμμα του. Είναι σαφές, είπε, ότι κάποιος θέλει να με αποτρέψει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, χρησιμοποιώντας άσχημα μέσα και αθέμιτα, αντί πολιτικού αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου